G4Media.ro

Partidul extremist AUR, reacție anti-Ucraina și retorică rusă de minimalizare a victimelor…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Partidul extremist AUR, reacție anti-Ucraina și retorică rusă de minimalizare a victimelor invaziei ruse, la propunerea redenumirii unei străzi din Galați în ”Eroii Ucrainei”: ”Atât inoportună, cât si neîntemeiată”

Partidul extremist AUR, filiala Galați, a reacționat vehement anti-Ucraina la propunerea schimbării numelui unei străzi din oraș în ”Eroii Ucrainei”. Pe pagina de Facebook AUR Galați a fost publicat, vineri seară, un mesaj în care schimbarea era catalogată ”atât inoportună, cât si neîntemeiată”.

Reacția vine în contextul în care, în spațiul public au apărut mai multe propuneri de schimbare a numelor străzilor, în semn de solidaritate cu victimele agresiunii rusești. AUR Galați adoptă retorica rusă prin care ucrainenii uciși de agresorii ruși sunt înlocuiți cu românii uciși în alte secvențe din istorie.

În cazul de față, AUR înlocuiește victimele ucrainene cu românii care au fost uciși de militarii ruși la Fântâna Albă, chiar în ziua de Paște, la 1 aprilie 1941. Atunci, rușii au asasinat mii de români din Basarabia și nordul Bucovinei, regiuni proaspăt anexate la vremea aceea de URSS. Citește detalii aici. 

Minimalizarea unui eveniment prin înlocuirea acestuia cu un altul din istorie, după modelul ”What about?” reprezintă una dintre metodele retoricii de propagandă prin care se încearcă distragerea atenției de la evenimentul respectiv sau reducerea la minimum a importanței acestuia în fața opiniei publice.

Nu este prima dată când AUR bifează un mesaj desprins din retorica rusă. Sorin Lavric, senator al partidului extremist AUR, a transmis într-un interviu din 21 martie că ”se vrea distrugerea națiunilor creștine” și ”totul depinde de cine va câștiga, Putin sau globaliștii”. Lavric face parte din nucleul restrâns al noii conduceri AUR, al cărui președinte unic a fost ales recent George Simion. La primul Congres AUR presa nu a avut acces înainte de anunțarea rezultatului alegerilor. Ulterior alegerilor, contracandidatul lui Simion, deputatul de Constanța, Dănuț Aelenei, a fost exclus din partid.

Reacția AUR Galați la schimbarea numelui străzii din oraș în ”Eroii Ucrainei”:

 • ”Vrem strada „Martirii de la Fântâna Albă”, nu „Eroii Ucrainei”! Filiala AUR Galați a luat la cunoștință, cu surprindere, despre propunerea unui partid local de a redenumi o stradă din oraș „Strada Eroii Ucrainei”. Considerăm atât inoportună, cât si neîntemeiată o astfel de acțiune. Numele unei străzi se alege pe o perioadă lungă de timp si în baza unei argumentări temeinice, nicidecum ca să îi copiem pe alții, sau dintr-un amestec de oportunism si ipocrizie (…) Astăzi se împlinesc 81 de ani de la Masacrul de la Fântâna Albă, un eveniment tragic, prea puțin cunoscut. Peste 3000 de români din nordul Bucovinei (astăzi Ucraina) au fost atunci masacrați de grănicerii sovietici, când încercau să se refugieze în România. AUR Galați propune ca Strada Muncii Voluntare sa fie redenumită „Strada Martirilor de la Fântâna Albă”. Ar fi un gest firesc și oportun. Ar fi un mesaj că nu uităm trecutul, nici lupta, nici sacrificiul și nici idealurile înaintașilor noștri”, este un fragment din mesajul AUR Galați. Mesajul integral poate fi citit mai jos.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

227 comentarii

 1. Cum, ca ziceau că sunt pro-UE si pro-NATO, ziceau ca banii luați de la FSB ca sa înființeze AUR reprezintă o păcăleală trasă Rusiei, FSB-ul a fost prost si ei de fapt nu erau pro-Rusia, au dat banii ca fraierii FSB-ul rusesc AUR-ului! Acum ce fac, sunt rusofili ???????? Nu-mi vine să cred!!!!!

  • Alianta pentru Unitarea Rusilor, Alianta Urâților din România, bolșevici !

  • Pai îți spun eu ce are sens Volodele.
   Partidul AUR este al Rusiei pentru ca:

   – Calin Georgescu, propunerea AUR pentru prim-ministru s-a declarat admirator al lui Putin.
   – Lui George Simion i s-a terminat brusc bateria la telefon cand a mers sa protesteze de la ambasada Rusiei.
   – Sosoaca impreuna cu parlamentari de la AUR si de la PSD au cerut audiență la ambasada Rusiei.
   – cand Putin a inceput invazia in Ucraina si omora zilnic femei si copii nevinovați, Simion organiza tot felul de proteste pentru a deturna atenția de la ce se intampla acolo.
   – Lulea, unul din fondatorii și finanțatorii AUR are legaturi stranse cu ambasada rusiei, facand lucrări de reabilitare la cladirile rusilor in Romania. La rusi totul merge pe pile si pe prietenii, ei sunt inventatorii corupției si ai minciunii. Nimic nu e o întâmplare.
   – AUR impreuna cu Sosoaca au fost promovati masiv in ziarul rusilor Sputnik.

   Plus multe alte actiuni pe care AUR le-a facut in favoarea Rusiei

  • @Eroare 404 trebuia sa mai mentionezi si ca:
   1. AUR este creatia PSD, sa ne amintim ca imediat dupa alegerile din toamna „eminenta cenusie”, personajul foarte dubios Dincu, despre care putini stiu ca el il tine in brate pe presedintele FRF, nulitatea Burleanu, asta asa ca o paranteza se intalnea cu analfabetul Simion intr-un loc privat, cr3tinii sustinatori haur care zic ca Simion & CO lupta impotriva sistemului si reprezinta o alternativa la PSD pot da cautare pe google si sa citeasca( ma rog, care poate) despre acel moment;
   2. AUR si PSD voteaza cot la cot in parlament, au votat inclusiv imootriva desfiintarii pensiilor speciale ori,in conditiile in care AUR este un partid nou, nu au membri care provin din vechea administratie cu pensii speciale este clar ca lumina zilei ca apara interesele PSD;
   3….etc.

  • Geoana mai e cu rusii?
   dar antena 3?
   si pot continua asa vreo 15-20 de randuri, dar tot nu intelegeti nimic

  • Da domnu’ Straight Pride, aici! V-am mai apelata comentarii asemanatoare dar nu ati raspuns.
   As avea eu cateva nume: Sebastian Ghița, Cosmin Guşă, G. Simion, Lulea, C. Georgescu
   Ziceti va rog si de astia ca nu au vazut o rubla in viata lor, ca nu au treaba nici cu Dughin, nici cu Transnistria, Sputnik sau cladirea FSB.
   Hai, domnu’ Straight, lamuriti-ne! 15 20 de randuri, cate or fi

  • Cu adevarat niste tradatoride tara platiti cu 30 de arginti!Slugile lui Putin!Nu inteleg de ce nu e scos in afara legii ac.partid fals!

  • @ Straight & Proud

   Geoana nu a fost niciodata cu rusii, a fost facut „prostanac” de cel mai important om al rusilor in Romania, Ion Iliescu.

  • Capete de bivoli, e doar o altă părere decât a voastră. Opriți puțin mugitul că nu va mai auziți între voi.

  • Dumnezeu e cel mai mare extremist. Nu accepta sodomitii, satanistii, desfrânattii, luxul, bogăția, imbuibarea.

  • Tre sa fii mare dob.itoc sa mai mergi cu AUR in vremurile astea…refuse mintal dea dreptul

  • Oricât ați detesta un partid trebuie sa recunoașteți că este o prostie redenumirea unei străzi în felul ăsta, oricât ați simpatiza partidul care a făcut propunerea. Care e legătură între eroii Ucrainei și orașul Galați? S-a dat pe strada aia vreo luptă, sunt înmormântați ceva Ucraineni in apropiere? Care e logica???
   Apropo de ăla care zicea ceva de Transnistria. Să știți că Transnistria este in situația asta și din cauza susținerii pe care a avut-o din partea Ucrainei. Mai studiați problema sa vedeți că Transnistria a fost ajutată de Ucraina în timpul conflictului cu statul Moldova, și de Ucraina.
   Să vă mai spun zicala aia americană cu Karma???

  • LOL .. no surprise here.Vorbim de AURolacii retrograzi,Sosocari,Putinisti .. cu propaganda natzionalist socialistã în cioc .

  • Unde vedeți voi atitudine pro Rusia și împotriva Ucrainei cu minimizarea victimelor în faptul ca se opun unei lingușeli clasice a romanului? Dacă ar funcționa democrația ca la carte, ați fi fost un post amendat de CNA pentru distribuirea de informații false și inducere în eroare. T-va-n bot de jurnaliștii pielii.

  • Cum apare o postare AUR cum se activeaza prostomea….hahaha

  • asa cum credeam de altfel, wokerii sunt tradatori de neam si tara.

  • „Bucea” ar trebui sa se cheme strada…

 2. Locul extremiștilor de la AUR este la groapa de gunoi.

  • Dar sa treacă pe la pușcărie

  • În Românistanul „ieuropean” .. e fix în parlamentul de AURolaci

  • Dar slugile lui Biden? Locul lor unde este? Cei care până mai ieri erau cu hai sa ne vaccinam, azi sunt cu retorica americană… care vor sa ne transforme in teatru de război… cand 9 saava suiere gloanțele pe la urechi atunci sa va vad care o sa mai fiți pe aici… vitejilor… 😉

  • De ce să se numească „eroii din Ucraina”? Că nu-i lasă pe copii români să învețe românește? Că ne-au luat teritorii?
   Pe când în Ucraina strada „Masacrul de la Fântâna Albă”?

 3. Din ospiciul aur:
  Tralalali tralalala
  Am omorât un gardian
  Tralalali tralalala
  Acum sunt liber galatean
  Tralalali tralalala
  Cu n lemn în teasta l am lovit
  Tralalali tralalala
  El nici nu știe c a murit.
  Tralalali tralalala
  I am scos un ochi și l am mancat
  Tralalali tralalala
  Pentru ca pot sunt imparat
  Tralalali tralalala
  L am dezbrăcat de haina lui
  Tralalali tralalala
  Pe a mea pe el am sa o pui
  Tralalali tralalala
  Nici doctorii acum nu stiu
  Tralalali tralalala
  Ca el e mort iar eu sun viu!

 4. Cata mizerie puteti manca. E vorba de redenumirea unei strazi, la fel ca in cazul Kiseleff care in Bucuresti nu a primit nici o aprobare.

  Cu stiri de astea, mici, marunte, fara nici un fel de substanta va mancati credibilitatea de jurnalisti.

  • Nu e vorba de eroii cuiva si vai cat ne pasa de ucraina, doar se platesc polite politice. Nu pot auristii sa traga un vant fara sa zica alte partide prin presa deservita ca miroase a extremism.
   Ati mai vazut vreun atac la PNL/PSD in ultimul timp? Ici colo cateo persoana luata in catare.
   Timp de 2-3 luni Catu supermanu a avut mai multe articole decat Zele.

  • hAURistul de serviciu.
   Prorus, bineînțeles.

  • Ferea, apar ong-istii USR si au toate injuraturile la ei. Au facut curs cu Ranga.

  • Multă m.w.e tuturor rusofililor

  • @Sandokan, cu aceste știri pe post de nutrețuri pentru PRO-ști, își hrănește ge4 electoratul USeRist.

  • @sandocan @eugen
   Sa stiti ca eu imi dau seama ca e o stire importanta, ca sunteti voi doi aici sa facefi gargara putinista

  • Efectiv, un partid local propune un proiect si AUR considera ca este decent sa ingroape initiativa respectiva si sa spuna ca este mai important ca au murit oameni acum 80 ani?

   Pai mor oameni acum si AUR vrea sa vorbim despre cum acum 80 ani au murit oameni si asta este mai important

   Niste penibili

  • stiri marunte, nu iti place nici traducerea, DAR ESTI NELIPSIT!!! troll tipic. asa faci cand mananci ceva ce nu iti place? te duci si a doua si a 3-a oara? inseamna ca ai probleme grave la mansarda. du-te pe site-ul vostru, al astora de al AUR acolo e locul vostru.

  • Alianta pentru intraraea tancurilor lui Stalin aka Putin in Romania

  • Nu cu schimbarea denumirii e problema si stati prost cu sincronizarea tot timpul mai @Sandokan mai. 😀

 5. Iar aur mictioneaza pe mata
  Tralalslo tralalala

 6. Ce inseamna evolutia asta.
  Sosoaca de la Suina de Aur a evoluat la Godzilla.

 7. SLAVA ROMÂNIEI MARI!STRADA ROMÂNIA MARE!

 8. Si ce i-a impiedicat pe hAURisti pana acum sa propuna denumirea unei strazi in amintirea celor petrecute la Fantana Alba ?
  Acum s-au trezit „patriotii” ? Au dormit, ce au facut ?

 9. Ce i spune godzilla iepurelui. Evident în același loc!
  Înainte de medicatie:
  Vecinul meu era bolnav
  Bolnav de mult și foarte grav.
  Toți spun ca l au luat de aici
  Și ca prin parc l au dus pe dric.
  Dar asta nu i adevarat,
  Eu știu c avea în el furnici
  Ce au ieșit noaptea prin buric
  Și l au mâncat!

 10. Marea Finantā Rusā si investitiile ei in inculti, brute, oli, distrusi.
  Coloana a 5-a ruseasca in Romania.

 11. Haurolacii să ne ia mielu’ la trântă! Sunt doar niște gargaragii și niște lăbari! :))))))

  • Deja au facut-o, ai uitat deja de prigoana curcubeica? 😀

 12. Numirea UNEI strazi este una si este de acceptat, nu conteaza orasul. Schimbarea numelui Soselei Kiseleff, chiar si pe o anumita portiune, NU este de acceptat. Nu cred ca Ucraina asta ne cere la modul imperativ, sa ne calcam istoria in picioare, in primul rand istoria Bucurestiului, vorbim de 170 de ani de cand a fost facuta aceasta artera, chiar la initiativa contelui rus.

 13. Romania trebuie sa multumeasca ukraenienilor care in aceste momente isi dau viata ca sa opreasca invazia Rusiei asupra Europei Putler incercand sa refaca imperiul tarist. Romanii trebuie sa ajute refugiatii care au pierdut tot si au fugit din calea genocidului putlerist. Slava Ukraini! Mw13 HAUR!

 14. Nu există decât un singur antidot la ascensiunea AUR: vot masiv pentru USR la următoarele alegeri: locale, parlamentare, europarlamentare, și prezidențiale. Atât!

  • Chiar asta vreau sa fac

  • Pentru cine ai spus usr da ai uitat ce au făcut nici într-un an de zile mai ai curajul să vorbești de acest partid pe cale de dispariție mai bine tăceai ca filozof rămâneai acei incapabili nici scoli nici minte s-o văzut ce capacitate au peste tot pe unde au ajuns

  • USR 100% imperiu de 1000 de ani ofticatilor! 😀

 15. AUR, ultimii patrioti romani. Presa preseaza minciuni ca de obicei.

  • Patrioti?! Mør.tii mootai de r3tardat, care patrioti maimoota, au votat impotriva desfiintarii pensiilor speciale, puteau creste pensiile minime cu inca alte cateva sute de lei, r3tardatule!!! Vrei sa-ti mai dau si alte exemple mancator de ra.hat?!

  • Cum să fii, în același timp, patriot român și slugă putinistă?
   Cum?
   Nu vezi că se bat cap în cap?

  • Chiar ca sunt „ultimii” patrioti. Buni de aruncat la tomberon si pe voi cu ei.

  • Merge uns logica ruseasca la unii. 😀

 16. ANDREEA Pavel ,sluga netrebnica cine te plătește Dumnezeu sa te ierte și sa te binecuvinteze ca nu ai rușine

  • Ce consumati ?

  • @MR. B, DROGURI CE SA CONSUME, SAU AI UITAT CUM ACEL SENATOR AUR ÎNCERCA SA BAGE DROGURI ÎN PARLAMENT?!

  • Ia uite-i in splendoarea lor, aurolacii ultraordocsi care sunt numai cu Dumnezeu in gura toata ziua, dar aduna mai multe pacate ca toti ceilalti la un loc. ‘Ti-ai dra*u’ dw scarb3.

  • Aveți perfecta dreptate. Marele licurici, partenerul strategic nici nu vă ia în seamă, v-a traso, a mers doar la prieteni in Polonia, că doar pe acolo s-au refugiat din calea războiului , prin Romania nici vorba. Mai gândacilor ce au făcut partidele voastre, nu AUR? A salvat ceva in tara românească USR oștii, PNL oștii? Nu aveți bunul simț al cultului eroilor.

 17. i-au la trotzkinetisti, cica anti ucrainean sa schimbiu numele strazii, si ca e putinism sa nu-l pupi in cur pe unu care tocmai a nationalizat toata presa din ucraina si si-a bagat in puscarie sau scos in afara legii oti opozantii politici, inclusiv pe aia care sunt mult mai anti rusi ca el… de asta din 2024 va trebui sa va intoarceti voi la ONG sa cersiti contracte cu statul

  • Plângi rusule, Rusia ta pierde grav!

  • A nationalizat toata presa?! Cine te-a informat, ROMANIA TV?! Pune mana si citeste ceva util, lasa Antena3, Romania TV, manelele, analfabetule!!!

  • Ce logica ai, adică Ucraina tara bombardata de rusi degeaba, nu au voie sa starpeasca presa rusa sau opozanții nu?

   🤣🤣🤣🤣 Bai AURusilor sunteți vai mo.rtii voștri!

   Partidul anti sistem, care defapt votează cot la cot cu sistemul corupt și ataca opoziția 🤣🤣🤣🤣

  • ba baiatule, nu mai fi prost in public, ca USR-ul tau a votat cot la cot cu AUR ca sa-si dea jos propriul guvern 🤣🤣🤣

  • Mare plangacios asta. 😀

 18. Alianta unirea rusiei este buda publica a rusiei si a psd ului .

  • Uniunea Salvați Rusia este supusa lui Emmanuel Macron pe care îl susțin în campania electorala pentru alegerile prezidențiale din Franța. Nu spunea Macron ca NATO este în „moarte cerebrală”?

 19. USR e partid putinist. Tatăl lor, Macron, refuza sa lase firmele franceze sa plece din Rusia (Leroi Merlin, Auchan, Renault, etc.) și îl laudă pe Putin mai degrabă decât pe Biden, iar discipolii lui, useristi, se fac că sunt pro-europeni, dupa ce au supt lapte de la mama lor, Securitatea.
  Hai mai oameni buni, lasa-ti-o mai moale cu acuzațiile, că dacă ne uităm în grădina voastră, ne îngrozim de ororile pe care ne facem că nu le vedem acolo !

  • Bravo, esti desemnat cel mai prostalau troll pe ziua de azi 🥳

  • Corect. E campanie anti Aur pentru ca sunt nationalisti. Progresismul e noua religie.

  • Felicitari , sunteti mai prosti decat permite legea 👍

  • George este turnator putinist!!! Trebuie desconspirat!!!

  • Ai scris AUR gresit dar daca chair te-ai referit la USR atunci da: ești prea prost de mă întreb cu poți folosi telefonul fără să-ți explodeze creierul

  • Corect, nu zicea Macron ca NATO este în „moarte cerebrală” și ca UE trebuie sa aibă propria Armată?

  • Vorba unuia, pastilele lui Rafila nu sunt indeajuns pentru unii. 😀

 20. Eu, ca viitor fost simpatizant și votant AUR, pot să spun că la faza asta AUR greșește. De ce are dreptate autoarea (e vorba de un detaliu mic și important): se dă o stradă care are un nume stupid (Munca Voluntara ) și „un partid local” propune să fie redenumită în „Eroii Ucrainei”. AUR sare în sus și zice că nu, mai bine să o denumim „Martirii de la Fântâna Albă”.
  Mizeria AUR e că ei nu susțin ca o stradă să fie numită în amintirea celor uciși la Fântâna Albă ci ca strada respectivă să nu se numească Eroii Ucrainei. Sunt multe străzi în Galați, ar putea propune ca una din ele să poarte un nume, o alta pe celălalt.
  Dar, din păcate, AUR nu consideră că ce se întâmplă în Ucraina merită cinstit și respectat — de aici mizeria.
  Au dreptate cu ipocrizia și oprtunismul — dar fac treaba asta numai ca să-și acopere demersul.

  • Ca e la moda sa sustinem UKR nu inseamna ca uitam cum ne-au tratat ucrainenii (si rusii). Imi pasa de romani nu de slavi.

  • Bai Georgica cand deschizi gura parca o aud pe Soso. Intre problemele cu Ucraina si amenintarea teritoriala rusa, nu are cum sa te preocupe altceva decat ce fac rusii, decat daca ai niste ruble de primit.

  • Doi auto Laci raiosi își plâng de mila 🤣👍

  • Si de cand e nedemocratic ca, intr-o sedinta de consiliu sa te opui unei propuneri?
   Nici eu nu sunt de acord cu numirea strazii in „Eroii Ucrainei”. Numeste intai o strada dupa mortii tai..si la fantana alba au fost mii de morti la care nimeni nu se mai gandeste acum. Tocmai ce a trecut 1 aprilie si s-au implinit din 1941 pana acum 81 de ani, si nimeni nu a pomenit nimic de ei. Macar in ceasul al 12-lea mai ganditi-va si la neamul romanesc..numai Ucraina…Ucraina…Ii ajutam pe toate caile, foarte de acord dar sa nu-i uitam totusi nici pe ai nostri. Ca sa concluzionez…Daca cei de la Aur Galati s-au opus numirii strazii nu ii poti acuza de pro Rusia. Sunteti de ras. Tare as vrea sa va vad fetele la cei ce indrugati numai tampenii pe aici, total pe langa articolul publicat. Tot respectul pentru G4media, un site cu stiri reale.

  • Bit, puți a rus de la o poștă.
   Sau ești un idi0t util putinist.

 21. Am sa votez aur, sa vad cum se oftica toti progreseii pana le dau lacrimile 🙂

  • Cine pwla mea te a intrebat cu cine votezi ?

  • Asta spune cat de prost esti!!! Crezi ca nu pot dormi eu noaptea cand stiu ca analfabetii(peste 60% din votantii AUR au maxim 8 clase) voteaza AUR?! Cei care au cat de cat creier s-au spalat pe maini de hotii AUR, au ramas doar gunoaiele alaturi, dintre care si George!!!Apropo, cand ai fost ultima data la un interview de angajare?! Nu-i asa ca ai fost respins mereu din cauza r3tardului si atunci singura ta sansa este meseria de troll?!

  • deci tu votezi ca sa se oftice altii? vai de capul tau ala cu un neuron. mai bine du-te la psihiatru, ai mare nevoie!

  • Simoaneee stim cu cine votezi, nu e nevoie sa ne reamintesti. Cu Putler

  • Degeaba o faci ca votezi cu PSD. 😀

 22. Sa redenumim România în Ucraina. Cine nu e de acord e extremist.

  • George este turnator putinist!!! Trebuie desconspirat!!!

  • Oamenii aia se bagă unde nu au treabă ca-s prosti.Nu exista numai 1 strada în Galați daca chiar vroiau sa numească ceva dar trebuiau să-și bage curul că nu le convine Ucraina.Vrea sa se pupe cu Rusia

 23. Rusofoni de la Aur ,la Moscova cu voi!

 24. Daca mai exista vre-o urma de îndoială că AUR și alegătorii lor sunt niste oligofreni trădători de neam și țară, niste scursuri umane, tomberonul politicii românești, acum au spulberat acea urma de îndoială. Mizerii umane urmați și votați de oameni inculți, ușor de păcălit și cu un intelect îndoielnic, IQ negativ. Ostracizați acest așa zis partid, enclava FSB-ista in Romania…

  • Nu fac politica,sunt anti AUR,îi urasc pe rusi si îi admir din tot sufletul pe ucrainieni pentru curajul si eroismul de care dau dovada,dar aici sunt întru totul de acord cu nesuferiții de la AUR.Chiar ni s-au terminat eroii? Nu mai avem valori carora sa le aducem un pios omagiu? Cei care au avut aceasta idee,chiar nu au simtul penibilului si al ridicolului?

 25. AUR+PSD+1/2PNL=LOVE

 26. Ucraina este distrusa si omorati civili intr-un razboi care sunt convins ca nici Putin nu stie exact de ce l-a pornit. In alta ordine de idei, pe langa aceasta drama imensa ceva bun se intampla pentru Romania si anume: lumea se trezeste la realitate si vede cu ochi mai limpezi ce pericol reprezinta aceste partide extremiste sustinatoare Putin cum este AUR. Cu cat se va prelungi acest razboi cu atat mai mult vor scadea in optiunile de vot partidele extremiste. Aceasta tendinta este in toata Europa!!! Asa ca am un singur mesaj pentru Aur si sustinatorii( cati au mai ramas) lor: cautati-va de munca, smecheria se tremina!!!

 27. Au innebunit salcamii…daca vorbesti de asasinarea romanilor de catre rusi si nu de a ucrainienilor esti pro rus? Pai sa dam nume la toate strazile dupa eroii altor tari care au fost atacate pe nedrept ca asa cere activismul woke… sa.i lasam pe ai nostri.

  • Atuncea vorbeste si de asasinatele rusilor ca au facut mai multe pe la noi, pricepi mai unde te bate logica, faci greseli din convingere prin omisiune. 😀

 28. Auristii sunt vai steaua lor, ultimele ciurucuri :))

 29. Hoti mai sunteti voi de la G4Media.ro!Numai mințiți!

  • Nu e nevoie ca AUR-istii spun singuri adevarul. 😀

 30. Si google minte 😅
  Esti la fel de pr0st ca georgica

 31. AUR este „decât” o făcătură fascistoid-teocratică teleghidată de la Kremlin,un grup de idioți utili celui mai mare dușman al României dintotdeauna,Rusia.
  Iar cine votează și susține făcătura asta,este ori anormal la minte,ori trădător pur și simplu.Nu există o a treia variantă.

 32. Bai asta motz de pe koiotz nu erai tu ala care solicita servicii sexuale pe aici pe forumuri? What a fcuking cocksucker loser! Am pus mesajele alea si pe tiktok sa rada lumea de tine si acolo ma tembelulle. Pe whatsup a ajuns viral.

 33. Partidul extremist AUR și batalionul centrist Azov.

  • Încă te arde gaura de la cât ți-a tras-o Azov, rusule. Țara ta e o glumă.

  • Dacă rușii tăi sunt așa tari, de ce-și găuresc rezervoarele tancurilor și apoi le abandonează?

  • lasa eduard tati ca ai bagat tu in vena alte mizerii cat 1000 de vaccinuri!

 34. Primarasul din Galați sa meargă întîi în comunitățile românești din Ucraina sa schimbe acolo denumirile străzilor in rusește care le convin de minune ucrainienilor nu să pună locuitorii in încurcătură pe drumuri de ” erorii ukrainei ” timp pierdut bani cheltuiți la preschimbat documente că așa ia venit lui a linge un ku..

  • Câte miliarde are Putin și câte ai tu?

  • Armata rusă e anihilată în Ucraina, tot ce poți să faci e să schimbi subiectul, rusule.

  • Eduard, si Ahile avea un calcai, toata lumea are, n-ai ce face. Copilul lui Depardieu parca a murit drogat prin niste „boscheti” din estul Europei, sunt chestiuni pe care uneori nu le poti struni si care te trag in jos cand trancani mai mult decat e permis, cum a facut mister B.

  • De unde tastezi gunoiule de la ferma de troli din St. Petesburg?

  • si daca avea afaceri cu china unde era ilegalitatea? si ce legatura are cu subiectul????

 35. Pe acelasi principiu, in Republica Moldova, ar putea sa numeasca multe strazi „Rapa de la Mandresti”.

 36. Dar ce caută armata rusă în Ucraina?

 37. Deja in Tiraspol se pregateste strada ‘Eroii Uatăbautismului’. Sa nu ratezi inaugurarea, babushka.

 38. si in al treilea rand minti ca de obicei de pica migurile rusilor pe capete.
  asa e, aur nu e extremist cand neaga holocaustul, cand se intalnesc cu rusii la bucuresti. nu sunt, asa e. doar le pasa de popor. loooooooooooooool.

 39. Eugen limbistul de rusnaci a ramas singurul de pe aici care inca mai da limbi lui Putler. Eu zic ca SRI ii va face o vizita cat de curand sa vedem cine il plateste.

 40. Pe cand baga g4 si un captcha la comment sa vad si eu care sunt boti rusi sau tantalai auristi utili

  • Crezi ca vei vedea vreo diferenta, punem pariu ca botii sunt cei inteligenti? 😀

 41. Băbăeț, hai că nu-i un capăt de țară. Și Brașovul s-a numit Orașul Stalin. Între timp, așteptăm tripla capsare.

 42. Nu nu, a ignora legaturile auriste cu Moscova inseamna sa fii ignorant, spalat pe creier si prøst ca noaptea. Cand esti analfabet functional, asa cum esti si tu si toti sustinatorii AUR atunci nu poti intelege ce se intampla in jurul tau si crezi toate balivernele ce ti le vinde primul venit!!!

 43. USR a trimis un TIR cu ajutoare la Cernăuți pe 28.02.2022. Și tu tot curvă rusească ești.

 44. Sterge baaaa nulitate nick name-ul, daca ar mai trai A. I. te-ar strange de gat. Va credeti patrioti cand de fapt vindeti tara rusilor. Ce dreaq e in capul vostru, graunte?! Pana unde poate merge un j3g uman cu ipocrizia?!

 45. usr a trimis mai multe tiruri cu ajutoare, dar esti prea omniprezent pe p’aici ca fi informat in vreun domeniu si sa dai un raspuns de folos….. daca nici asta nu sti, ce incredere sa am in tot ce debitezi pe aici(insulte doar, ca la facts esti cam pr0st)

 46. Sterge baaaa nulitate nick name-ul, daca ar mai trai A. I. te-ar strange de gat. Va credeti patrioti cand de fapt vindeti tara rusilor. Ce dreaq e in capul vostru, graunte?! Pana unde poate merge un j3g uman cu ipocrizia?!

 47. Și ce vi se pare anormal să se numească Fântâna Albă? V-ați dilit de tot?

  • AUR nu este partid extremist,apăra drepturile tuturor celor ce trăiesc in Romania și istoria ei.Regimul comunist a ascuns multe adevăruri ,trăiți prezentul și luați aminte la manipulările din trecut că sa nu fiți batjocoriți și mințiți.

  • E AUR, câtă minte să aibă?

  • Normal e sa o numeasca USR. 😀

 48. Hai spune-ne momaie cum si romanii au omorat 40.000 ucraineni la Odesa, si nu o mai tot abera.

  • Unde scrie în istorie? Poate te referi la cei 50 000 de polonezi uciși cu cruzime în pădurea de la Volânia

 49. Oricum AUR se duce la vale nu mai poate patronul lor Putin sa pompeze bani și așa sper să scăpăm de idioți de ruși și pro rusi

 50. Așa e, când nu ne uităm toți, la aceleași televizoare!

 51. Dle porți un nume sfânt ardelenilor cât și românilor adevărați. Fii demn de acest nume. Grănicerii in Ukraina, erau ukrainenii. Am ceva rude în Cernăuți.

 52. Dle porți un nume sfânt ardelenilor cât și românilor adevărați. Fii demn de acest nume. Grănicerii in Ukraina, erau ukrainenii. Am ceva rude în Cernăuți.

 53. AUR are dreptate, hai sa terminam cu servilismele indiferent ca este vorba de Ucraina, SUA sau Rusia. Sa ne vedem de Romania, in primul rand.

  • Asta e atitudinea necesara!

  • AUR = sclaveții Rusiei, nu vă mai închinați la Putin, el e cel mai bogat om din lume și voi n-aveți ce mânca.

  • Corect. Asta nu inteleg wokerii de pe aici, ca lumea functioneaza inca pe realpolitik.

  • Am vazut ca nu o iubiti pe Codruta asa ca asta cu dreptatea la voi nu tine. 😀

 54. Dle toate instituțiile statului au fost penetrate de toate serviciile de spionaj ale agenturilor străine.

  • E bordel politic, toti se penetreaza unii pe altii, mai ieri l-au penatrat pe Superman public facandu-l posta, hai de capul nostru ca toti se ciuruiesc curcubeic. 😀

 55. G4 media = 💩

 56. Pentru ca nu vrem noi ,rusnacule.

 57. Articolele despre debarcarile si fluturii din PNL strang in total pana in 10000 de vizualizari, salveaza Citu si saliva aruncata asupra-i situatia cu cel mai mare numar de vizualizari – aprox 6000. Partiduletul asta de imbracat dinti aduna un numar urias de vizualizari.
  Concluzia e ca investitiile celor doua partide in online sunt complet debalansate.
  Si celelalte partide ar trebui sa ia aminte, 2024 nu e an de campionat de fotbal amical.

  • Cu fiecare postare filorusă, AUR sporește ura societății împotriva AUR. Am văzut ce fac rușii în Ucraina, la Bucha au executat inclusiv copii de 14 ani, legați de mâini. Asta susține AUR.

  • 👍 Va fi interesant in 2024. Voi face personal campanie pentru ei. Cum o sa pot. PNL și PSD credeau că își pot bate joc de noi la infinit pentru că nu are cine să-i înlocuiască. Ei bine …

  • Dupa bataia de joc vezi sa nu urmeze aia cu batul.

 58. băiete, inca nu ai fost la nici un control? nu amâna. îți va face bine. ești dus rău

  • Te-ai spălat pe creier azi, rusule? O lume întreagă e împotriva voastră, sunteți ultimii oameni.

 59. Aur trebe interzis că și udmr

 60. Aia dintre voi care blamați AUR și vreți sa înlocuiți Martirii Romani cu cei Ucrainieni nu era oare mai bine ca strămoșii voștri sa fi fost la Fântână Alba si acum, aici , nu se mai purtau aceste polemici…Haideți sa vindem tara asta la rusi ,la americani , la europeni…nu vi-se pare ca sunteți penibili când vreți sa întrați în Europa cu spatele , legați la ochii. Am încercat și PSD,și USR și PNL toți niște trădători de neam și țara ,vom încerca și AUR…

  • Ești din AUR, adică o curvă a rușilor.

  • daca i-ai incercat pe toti e grav. arata ca tu votezi la misto. mai bine stai acasa.

  • 👍 onest

  • Si daca nu ieseau altii sa redenumeasca strada cu martirii Ucrainei, te durea undeva de Fantana Alba, taceai si dormeai pe scaun. Daca te-ar durea de Fantana Alba nu ai distruge viitorul cu intentie, cu mandria tampa, orgolii indaratnicie.

 61. Avram Iancu, Marea artă a diavolului constă în a te convinge că nu există iadul.
  Moscovei puțin îi pasă dacă o iubești sau nu. Deocamdată, dar numai deocamdată, te vrea ieşit din NATO, ieşit din UE. Apoi vii tu singur în brațele lor. Cam asta vrea și AUR. O politică pe față prorusă nu ar avea nici un efect în Europa , deci se acționează altfel, prin subminarea instituțiilor europene, prin subminarea democrației din statele membre ! 9.!

 62. AUR, o gașcă de frustrați cu capacități intelectuale profund limitate. Cei mai mulți dintre ei fără servici, cu venituri medii de 600 de lei. Au prins pe Dumnezeu de picior când după ce au lipit afișe și au ” behăit” narațiunile Rusiei s-au trezit cu salarii onorabile de parlamentari.
  Ei care majoritatea provin din repetenți și mediocri claselor primare, nivel la care s-au oprit cu studiile, scoala vieții este cea care în viziunea lor îi califică să dea lecții de patriotism, ei cei care nici măcar nu-și cunosc istoria iar cei care au spicuit câte ceva n-o înțeleg, provin din familii de comuniști de tip bolșevic care toată viața au ” servit ” bolșevismului sovietic.

  • KFK-META…Mare adevar ai grait.Majoritatea hauristilor sunt fara ocupatie si au primit bani sa participe la protestele lor ridicole.Huoooooo!

 63. Cum naiba mai sunt si acuma unii care cred ca AUR e pro UE cand in continuu il sustin pe Putin?
  Sosoaca si Lasca,ca si ei au fost in AUR,au mers la ambasada Rusie acum 2 zile…
  Trebuie sa na bombardeze rusii orasele ca sa va treziti,oameni buni ?

 64. Nu prietene, sunt ca tine : LGBT-ul americanilor😁💕

  • Tema LGBT e folosită de Rusia ca să distragă atenția de la probleme reale.

 65. Da, USR-isti au trimis gunoaiele din sectorul 1 , ca ajutoare…în Ucraina. Mai USR-stilor dacă tot sunteți asa de patrioti , de ce nu va înrolați în armata ucraineana sa luptați pentru patria voastră sau va e teama ca aia nu înrolează LGBT-isti

 66. Trebuia sa se intample razboiul asta ca sa va dati seama ce inseamna AUR! Cat despre denumiri de stazi cred ca suntem mai catolici decat papa.

 67. Se spune ” Gheroii Ukrainie”,si dava vor l9calnicii,de ce nu? Ucraina Luftangriffe acum si pentru noi,desi are teritorii Romanistik furate si romani pe care II desnationalizeaza.. Genozid cultural…

  • Teritoriile ex române la ucraineni,insulele făcute de data asta cadou de Dej,care nu ne-a ferit de burgheji,așijderea,intoleranță culturală,socială a hoholilor față de minorități,canalul Bistroe,Brațul Chiliei blocat.Interesul poartă fesul dar nu cel român că e capul a mic și pricăjit.

 68. Si totusi,multi subt Faszination de URS….de Medvedev,na…

 69. stai rau cu logica. de unde pana unde aia din usr sunt lgbtisti numai astia ca tine pot deduce.
  iar cu razboiul, stai linistit, daca castiga putin, romania e pe lista. mai bine fugi cat poti, oricum la ce las esti nu ai face nicio branza. votant aur tipic, bun la dat din gura.

 70. Putin și-a falimentat țara și a întors întreaga lume împotriva ei. Și totuși, în ciuda acestei sinucideri naționale și geopolitice, AUR încă apără Rusia. Înseamnă că tu și restul AURiștilor sunteți sclavii ideali.

 71. Gata mai ajunge pana nu se da de gol postacii AUR ca sunt fani rusnaci. 😀

 72. Ar trebui dizolvati si sa existe lege ca cei care refuza adevarul despre ucraina sa faca puscarie.

 73. Paul Goma,Masacrul de la Fântana Albă.Pentru o martirologie fără hotare.Martirii de la Fântâna Albă și falsificatorii istoriei”

  • Hai să denumim strada „Retragerii Trupelor Sovietice”, când rușii au furat, omorât sau violat tot ce-au apucat în România.

 74. Prostimea nu e fericita in democratie pentru ca meritocratia ii trimite la muncile de jos unde le este locul. In schimb in dictatura toti prostii sunt pusi sefi si sefwti astfel inca pot da multe limbi tovarasului suprem ca sa ramana pe posturi.

 75. Noi tot credem ca numele ar trebui pus „USR” iar daca nu va place va dam si alte variante „Ciolos, Drula, Voiculescu,Barna, Trotineta”….gata am gasit-o pe cea mai buna „Clotilde spaima FSN-istilor”, ce spuneti? 🙂

 76. Ce diversionist esi mai, dar de ce sa nu o numeasca „USR”. 😀

 77. M😜tz iarasi ai venit sa ne-o masori mai?
  jaga-jaga, nebunaticule! 😀

 78. Vezi mai ca aia au fost USR-istii mai trotilatule! 😀

 79. Să vezi mâine, în parlament, circul pe care îl vor face regresiștii la cuvântarea lui Zelenski.

 80. O întrebare de logică elementară, vă rog. AUR, este extremist prin faptul că susține si promovează eroi si interesele neamului românesc??
  Atunci voi care sustineti si promovați interesele străinilor care s-au dovedit in toate timpurile a fi dușmanii României, sunteți de fapt trădătorii poporului român!!

 81. Eu votez cu AUR , pt ca imi place circul din Rromanistan ……

 82. Eu zic sa nu uitam ce am pătimit după rusi,ucrainieni,americani și alți binevoitori fata de neamul romanesc!
  Sa mai terminam cu dragostea fata de alte nații,și sa ne iubim România!
  Asta nu înseamnă să nu ajutam la nevoie pe cei napastuiti!
  Cu găzduire,alimente și cele necesare,însă fără implicații militare!
  De asemenea, sa nu-i uitam pe napastuitii noștri!

  • Așa mă, hAURistule, bagă-i pe toți în același ghiveci, la grămadă.
   „Toți sunt la fel.”
   Tehnică rusească de dezinformare.

  • Că vai sfinți sunt strămoșii nostri care au trimis trenuri (cu turiști, evident) la centre de exterminare. Ma bucur ca i-au bombardat toți pe care i-ai enumerat. Copiii lor au suferit pe nedrept din cauza lor doar pentru ca au avut „norocul” sa fie rude cu ei.
   Acesta e doar un exemplu.

 83. @rsumy daca Nicolae dezinformeaza ruseste, tu cum dezinformezi?

 84. Rsumy
  Nu sunt aurist și nici membru altui partid!
  Pune mina si citește măcar perioade din istoria
  Romaniei.
  Cine îți dă dreptul sa cataloghezi pe cineva prorus?
  Bănuiesc, ca ești luat de val, fără sa îți folosești creierul,sau măcar neuronii,aia citiva!
  Sa știi ca americanii își iubesc numai tara lor și au o părere proasta despre iubitorii de alte neamuri!

  • Cunosc specia asta.
   Ești unul dintre cei care se bate cu cărămida în piept de patriot ce este.
   Ca ceaușescu.

 85. Cenzurați mesajele,asta este midel rusesc!
  Ii transmiteam lui rsumi faptul ca americanii își iubesc neamul lor și nu apreciază pe iubitorii de alte nații!

  • Da.
   Și Ucraina nu trebuie ajutată pe motiv de români oprimați.

   Ceea ce uitați voi, în pr0stia voastră, este că dacă Ucraina pică vom avea graniță comună cu rusia lui phutin.
   Și românii din Ucraina vor fi și mai oprimați decât sunt acum.
   Nu gândiți, vă uitați numai la lungul nasului.

 86. Cenzurați ca la rusi!
  Ii răspundeam lui rsumy ca jignește și trebuie sa citească măcar citeva perioade din istoria României!
  Americanii își iubesc tara lor și nu apreciază iubitorii de alte nații!

 87. Rsumy
  Pentru noi este suficient sa ajutam umanitar.
  Cine a stârnit acest război sa facă mai mult dacă îl tine cureaua!
  Dar ei vor sa rezolve cu mina altora,vezi avioanele poloneze.
  Ca vine vorba de a gândi,priveste-ti birna din proprii ochi.Ce preferi granița comuna cu rusii sau sa fii ras de pe fata pamintului!
  Crezi ca un război în prima faza se va purta cumva în vest?
  Sau crezi ca scutul va apara teritoriul României!
  Încă o data mai citeste și dacă ești dornic de action, dute voluntar în Ucraina,ca să simți ce este razboiul.
  It îs fun!
  O intrebare:
  Ai făcut un ciclu de pregatire militară?

 88. Am mai postat ceva pentru înțelegerea lui rsumi.
  Apare greu postarea!
  Poate pricepe totuși ceva!
  Și legat de patriotism,orice poate sa spună despre președintele Ceaușescu,mai puțin ca n-ar fi fost patriot!

  • Da, măh, asta înseamnă să fii patriot: să ții un popor întreg în foame, frig și întuneric.
   Să-l ții cu forța, să nu fugă din țară.
   Tre’ să fii vreun pensionar nostalgic.

 89. Prea multi postaci ai ongeului extremist USR, care actioneaza constant impotriva intereselor statului roman!

 90. Dacă și după toate atrocitățile comise de barbarii ruși în Ucraina , încă mai susții putinistul ,,AUR „, asta înseamnă să fii ticălos ! Doar handicapații mintal mai susțin un partid extremist , precum acest AUR , un accident al istoriei. GREAȚĂ!

  • Corect este: „Doar handicapații mintal mai susțin un partid extremist , precum acest USR”!

 91. Asa, tovarasi, infierati cu manie proletara!
  Macar atata fac tulburarile de azi, pentru Romania: ridica gunoaiele la suprafata.

 92. Deci sa intelegem ca USR va castiga alegerile? 🙂

 93. Bă da ce vă bateți în piept toți pentru un nume de stradă. Țara arde și baba se piaptănă. Sa o numească „Strada Felației” din partea mea.
  Lăsați faza cu strămoșii și cu istoria voastră ca sunteți penibili. Daca o sa o numeasca „Strada Tuturor Romanilor de Pretutindeni și de Nicăieri de pe Pământ și Marte ” o sa ne crească PIB-ul cu siguranta.
  Iarna a lăsat cratere în asfalt. ASTEA CONTEAZA.