G4Media.ro

Parteneriat pentru Cetățuia Brașovului / Primăria, Consiliul Județean și Universitatea Transilvania vor…

Sursa foto: Facebook / Primăria Brașov

Parteneriat pentru Cetățuia Brașovului / Primăria, Consiliul Județean și Universitatea Transilvania vor să preia în administrare simbolul orașului /  ”Obiectivul clar e de a fi restaurat şi reintrodus în circuitul cultural şi turistic”

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, şi viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu, s-au întâlnit luni cu şeful Cancelariei primului ministru, Mircea Abrudean, pentru a vorbi despre viitorul Cetățuii Brașovului, anunță Bună Ziua Brașov. Ei vor un parteneriat în care să intre și Universitatea Transilvania pentru preluarea obiectivului.

„Ceea ce ne dorim este ca Guvernul să agreeze ideea unui parteneriat tripartit, între Primăria Braşov, Consiliul Judeţean Braşov şi Universitatea Transilvania, pentru punerea în valoare a Cetăţuii după etapa reabilitării. Mă aştept ca următorul pas să fie emiterea unei hotărâri de Guvern, prin care monumentul să treacă în patrimoniul municipiului Braşov”, a declarat viceprimarul Braşovului.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat că „am susţinut ideea pentru care am militat de la bun început, respectiv aceea că obiectivul istoric este necesar să fie transmis în proprietatea Municipiului Braşov şi în administrarea Primăriei cu obiectivul clar de a fi restaurat şi reintrodus în circuitul cultural şi turistic”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...