G4Media.ro

Parchetul spaniol a cerut punerea sub acuzare al lui Luis Rubiales în…

Sursa foto: Facebook / Real Federación Española de Fútbol

Parchetul spaniol a cerut punerea sub acuzare al lui Luis Rubiales în cazul sărutului de la Cupa Mondială de fotbal feminin

Parchetul spaniol a cerut ca preşedintele suspendat al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, să fie acuzat de agresiune sexuală, după ce a fost acuzat că a sărutat-o cu forţa pe jucătoarea spaniolă Jennifer Hermoso la ceremonia de premiere de la Cupa Mondială de fotbal feminin, relatează News.ro.

„Parchetul cere ca Luis Rubiales să fie audiat în calitate de acuzat şi Jenni Hermoso în calitate de victimă”, a precizat parchetul într-un comunicat.

Un judecător de la tribunalul Audiencia Nacional din Madrid, care are jurisdicţie asupra cazurilor care au loc în străinătate, va fi de acum înainte responsabil de acceptarea sau respingerea cererii din partea procuraturii. În cazul în care acceptă cererea, acesta va încredinţa ancheta unui judecător de instrucţie.

De la o reformă recentă a Codului penal spaniol, un sărut neconsimţit poate fi considerat agresiune sexuală, o categorie penală care acoperă toate tipurile de violenţă sexuală. Sărutul forţat al lui Luis Rubiales a dus fotbalul spaniol în haos şi a umbrit titlul mondial feminin cucerit de La Roja în faţa Angliei, la Sydney, pe 20 august.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Spaniolii in loc sa se bucure ca au castigat Cupa Mondiala, se dau in stamba si fac circ si p.anarama in vazul intregii lumi. Penibili!