G4Media.ro

Parchetul francez clasează o acuzație de agresiune sexuală care îl viza le…

sursa foto: Captură video

Parchetul francez clasează o acuzație de agresiune sexuală care îl viza le Gerard Depardieu / Faptele sunt prescrise

Plângerea depusă de actrița Hélène Darras, care îl acuza pe actorul Gérard Depardieu că a agresat-o sexual în timpul filmărilor la un film în 2007, a fost clasată la sfârșitul lunii decembrie pe motiv de prescrierea faptelor, a anunțat luni Parchetul din Paris, citat de Le Figaro.

Hélène Darras și starul cinematografiei franceze nu au putut fi contactați.

Plângerea datează din 10 septembrie. „Mi-a luat un an să trec de la mărturie la depunerea unei plângeri”, a afirmat actrița. „Să treci de ușa secției de poliție și să spui unui polițist că cineva ți-a atins părțile intime nu este ușor, este nevoie de timp de gândire”, a adăugat ea.

Revista de investigații „Complément d’enquête” (France 2) a dezvăluit plângerea lui Hélène Darras, potrivit căreia, în timpul filmărilor, Gérard Depardieu „și-a pus mâna pe șoldurile mele, pe fesele mele” și apoi „mi-a spus direct: ‘Vrei să urci în cabina mea? Actrița a spus „nu”, dar „asta nu a schimbat nimic”. „Între duble, a continuat să mă pipăie”, se arată în plângere. Într-un caz separat, Gérard Depardieu a fost pus sub acuzare la Paris, la 16 decembrie 2020, pentru viol și agresiune sexuală, în urma unei plângeri depuse de o altă actriță, Charlotte Arnould, care a raportat două violuri la domiciliul parizian al actorului la sfârșitul lunii august 2018.

Avocata lui Charlotte Arnould, Carine Durrieu-Diebolt, a scris recent Parchetului din Paris pentru a-i cere să analizeze raportul „Complément d’enquête”. Avocata consideră că o serie de comentarii făcute de Gérard Depardieu în fața camerei de filmat sunt susceptibile de a fi calificate drept infracțiuni penale, iar acest lucru este analizat în prezent de către procuratură.

Ținta: un videoclip inedit filmat în 2018 în timpul unei călătorii în Coreea de Nord cu scriitorul Yann Moix, în care Gérard Depardieu este auzit făcând gesturi și zgomote care imită actul sexual și făcând remarci care șochează. Gigantul  cinematografiei franceze afirmă că „femeile adoră să călărească caii (pentru că) clitorisul lor se freacă de șa (…), se bucură enorm”. Înainte de a adăuga: „Sunt niște mari curve”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...