G4Media.ro

Parchetul Curţii de Apel Constanţa: Accidentul de la Sfântu Gheorghe, produs în…

Parchetul Curţii de Apel Constanţa: Accidentul de la Sfântu Gheorghe, produs în urma coliziunii a două nave / Cealaltă navă se află în portul bulgăresc Varna / Căutările celor trei marinari dispăruţi au fost sistate

Reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa au anunţat că scufundarea unei nave suib pavilion Tanzania, în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe, s-a produs în urma coliziunii cu o altă navă, care se află în portul bulgăresc Varna. De asemenea, reprezentanţii ARVSOM au transmis că au fost sistate operaţiunile de căutare a celor trei marinari daţi dispăruţi, transmite News.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au declarat, luni, pentru News.ro, că accidentul care a avut loc sâmbătă, în apropiere de la Sfântu Gheorghe s-a produs în urma coliziunii a două nave, una sub pavilion Comore, iar alta pavilion Tanzania. Cea de-a doua navă s-a scufundat.

La bord erau 11 marinari, opt dintre ei au fost salvaţi, iar trei sunt daţi dispăruţi. Printre cei dispăruţi s-ar afla şi căpitanul navei.

”Nava care nu s-a scufundat este în portul bulgăresc Varna şi se fac cercetări atât de către noi, dar şi de autorităţile din Bulgaria, pentru a stabili exact cum s-a întâmplat coliziunea”, au precizat reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

De asemenea, reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au anunţat că au fost informaţi de către Centrul Maritim de Coordonare că au fost sistate operaţiunile de căutare a celor trei marinari daţi dispăruţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...