G4Media.ro

Parcare de 1 milion de euro din Arad, vandalizată înainte de a…

Sursa foto: Aradon

Parcare de 1 milion de euro din Arad, vandalizată înainte de a fi dată în folosință

O parcare etajată din municipiul Arad, construită de Primărie cu aproximativ un milion de euro, a fost vandalizată înainte de a fi dată în folosință, informează Agenția de presă Rador.

”FastPark 1” este situată pe strada Pădurii, în cartierul Alfa, iar locuitorii au observat că aceasta a fost vandalizată în ultimele zile de persoane necunoscute încă. Zeci de corpuri de iluminat au fost distruse, cabluri electrice au fost smulse, unii pereţi au fost mâzgăliţi cu vopsea, iar pe jos sunt aruncate sticle de băuturi alcoolice sau răcoritoare şi diverse ambalaje.

Parcarea se află în administrarea societății Recons care a anunțat că va depune plângere penală și a cerut Poliției Locale să patruleze seara mai des în zonă.

Parcarea vandalizată este una dintre cele opt etajate construite de Primărie, cu un buget total de aproximativ opt milioane de euro, între anii 2018 – 2021. Trei dintre acestea încă nu au fost date în folosinţă, fiind totuşi finalizate la sfârşitul anului trecut.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Carul in fata boilor …

  2. E România, nu meritați nimic.

  3. In Arad, hm..In nici intr-un caz nu au fost romanii. Romanii sunt oameni cinstiti, corecti, cu frica lui D-zeu, iubitori de frumos si de ordine si disciplina…

  4. Trebuia montat camere video si intrare cu cartela smart daca e cu plata. E vandalizata de catre cei care nu erau de acord cu aceasta parcare sau careva a vrut sa fure ceva anume.
    Cand vom invata sa fim civilizati ?