G4Media.ro

Papa Francisc a lansat un apel pentru „sprijin concret” în favoarea comunităților…

sursa foto: Twitter/ Vatican News

Papa Francisc a lansat un apel pentru „sprijin concret” în favoarea comunităților din Turcia și Siria, lovite de puternicele seisme

Papa Francisc a lansat duminică un apel pentru un ”sprijin concret” în favoarea comunităţilor lovite de puternicele seisme care au dus la moartea a peste 28.000 de persoane în Turcia şi Siria, oameni pe care nu trebuie ”să-i uităm”, a mai spus suveranul pontif, potrivit Agerpres.

”Să continuăm să fim solidari prin rugăciune şi sprijin concret cu oamenii loviţi de seism în Turcia şi Siria”, a mai spus suveranul pontif la finalul tradiţionalei sale rugăciuni duminicale Angelus, în Piaţa Sfântul Petru din Roma.

”Am văzut (…) imaginile acestei catastrofe, durerea acestor oameni care suferă din cauza seismului. Să ne rugăm pentru ei şi să nu-i uităm şi să ne gândim ce putem face pentru ei”, a adăugat el.

Papa Francisc a mai lansat miercuri un apel la solidaritate internaţională cu prilejul audienţei sale săptămânale: ”Încurajez pe toată lumea să fie solidară cu aceste ţinuturi, în parte martirizate deja de un război îndelungat”, a spus suveranul pontif.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...