G4Media.ro

Pacienta rănită în explozia de la Secţia Infecţioase a Spitalului Județean Ploiești…

Sursa foto: Pixabay

Pacienta rănită în explozia de la Secţia Infecţioase a Spitalului Județean Ploiești a murit, anunță avocatul familiei

Pacienta care a fost rănită în urma exploziei produse într-un salon al Secţiei Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a decedat, a anunţat, marţi, avocatul familiei, Adrian Cuculis, transmite Agerpres.

„Pacienta care a suferit arsuri în urma exploziei din Spitalul de boli Infecţioase Ploieşti – Movila a decedat. Urmează să depunem plângere penală pentru ucidere din culpă. Familia suspicionează şi un malpraxis medical având în vedere că femeia a intrat în spital pe propriile picioare, iar apoi a ajuns să fie intubată”, a transmis avocatul.

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, lunea trecută, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, o pacientă suferind arsuri grave.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, explozia s-a produs într-un salon, iar o pacientă de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri.

„Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul căilor aeriene, va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti”, preciza, la acea dată, sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...