G4Media.ro

Pacient cu COVID-19: „Dureri de cap crunte. Plutea creierul/ Un tip m-a…

Pacient cu COVID-19: „Dureri de cap crunte. Plutea creierul/ Un tip m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind prin ce trec

Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă s-a infectat – şi el, şi soţia – şi le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa. Mărturisește însă că unele dintre cunoştinţele lui – oameni care nu cred în existenţa virusului – l-au sunat să îl întrebe câţi bani a luat ca să stea în spital, se arată într-un reportaj realizat de jurnalista Carla Tănasie pentru Digi24.ro

„Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut…”, mărturisește astăzi bărbatul.

Sorin Lungu este unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, pentru care COVID-19 nu părea o amenințare directă. Nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul până când nu a ajuns pe patul de spital.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului.

– Ce v-au întrebat?

– Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu, povestește Sorin.

A fost internat la Spitalul din Bârlad, unde a fost îngrijit de medicul Monica Aioanei, cea care i-a fost și sprijn moral în lunga perioadă de suferință.

Citește integral pe Digi24.ro

Sursa Foto: Digi24/ Sorin Lungu, pacient

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Circula STB asta din 4 in 5 minute 🙂 Ai timp destul de a sta be banca. 🙂

 2. Unde or fi gasind povestile astea de gaga??!!!🙄

  • Covidiotul ăsta ciobit spunea ieri o ”poveste de gaga”, cu ”Interviu cu managerul institutului nasta” care dădea lista ”bolnavilor cronici declarați care decedați covid”.

 3. Nimic nu este adevărat.

 4. „Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul.”

  oamenii astia care au fost diagnosticati nu mai pot avea dreptul la vot.
  de asemenea, doctorii pozitivi nu mai trebuie lasati sa trateze pacienti, au creierul afectat.

 5. „Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut…”, mărturisește astăzi bărbatul.

  Retard alert

 6. Spune-le domnule ca ai luat bani pe concediul medical si ti-au dat si de mancare in spital, să moară curioșii de ciudă!

  Totuși e gravă situația. Am văzut un sondaj și 51% din respondenti nu cred ca există virusul!

  • Ceva acolo exista. Doar că masa media a făcut din țânțar, armăsar. Cum se pot controla oamenii, cel mai ușor ? Prin frică. Nu zic că nu ar exista acest covrig dar mi se pare mult tras de coada :)))) , ridicat în slăvi de-a dreptul :)))

 7. s-au activat covidiotii de serviciu, unul mai analfabet ca altul 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.