G4Media.ro

Ozzy Osbourne se simte bine după ce a suferit o intervenţie chirurgicală…

sursa foto: Facebook

Ozzy Osbourne se simte bine după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul săptămânii

Rockerul britanic Ozzy Osbourne „se simte bine şi este în curs de recuperare” după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul acestei săptămâni, a anunţat soţia lui, informează miercuri Agerpres, conform Reuters.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Sharon Osbourne le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, după ce săptămâna trecută a anunţat că fostul solist al formaţiei Black Sabbath va trece luni printr-o „operaţie foarte serioasă”. Ea nu a oferit detalii referitoare la intervenţia chirurgicală.

„Familia noastră ar dori să-şi exprime imensa recunoştinţă pentru cantitatea copleşitoare de dragoste şi susţinere premergătoare operaţiei lui Ozzy”, a scris Sharon Osbourne marţi.

„Ozzy se simte bine şi este în curs de recuperare! Dragostea voastră înseamnă totul pentru el”, a adăugat soţia artistului.

Sharon Osbourne, manager muzical şi vedetă de televiziune, a declarat vineri colegilor săi din emisiunea britanică „The Talk” că va călători la Los Angeles în weekend pentru a fi alături de soţul său, descriind intervenţia chirurgicală drept una care „va determina restul vieţii lui”.

Într-un interviu acordat luna trecută revistei Classic Rock, Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, a spus că se resimte în continuare după rănile suferite în 2003 în urma unui accident de ATV. O cădere pe care artistul a suferit-o în toamna anului 2019 i-a amplificat suferinţa şi a necesitat o intervenţie chirurgicală.

sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ma bucur

  2. Ma bucur va nu am fost lana tine
    Sigur inchideai ochii