G4Media.ro

Oţelul Galați a anulat un amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, pentru…

Sursa foto: Pexels

Oţelul Galați a anulat un amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, pentru a nu risca sancţiuni

Clubul Oţelul Galaţi a anunţat că a anulat un meci amical cu echipa rusă Enisei Krasnoiarsk, din cauza restricţiilor impuse echipelor din Rusia în competiţiile internaţionale, la recomandarea forurilor competente, relatează News.ro.

Meciul era programat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

„Clubul nostru nu a fost în niciun fel ameninţat de Federaţia Română de Fotbal, dimpotrivă, oficialii FRF au răspuns prompt solicitărilor noastre de a cere un punct de vedere referitor la oportunitatea de a disputa un joc amical în compania unei formaţii din Rusia şi, la recomandarea acestora, clubul a decis anularea acestui meci pentru a nu risca nicio sancţiune ulterioară din partea UEFA sau FIFA, sancţiuni, fie de natură sportivă sau financiară, ce ar fi periclitat obiectivul propus pentru acest sezon”, a precizat Oţelul.

Gruparea a precizat că nu exista vreun contract semnat cu Enisei, astfel că solicitările pentru eventuale despăgubiri nu au nicio bază legală.

„Considerăm că SC Oţelul Galaţi a acţionat în interesul exclusiv al clubului nostru, pentru a nu pune în pericol sub nicio formă obiectivul din această stagiune de campionat. Programul echipei nu va avea de suferit, iar staff-ul tehnic va depune în continuare toate eforturile, astfel încât procesul de pregătire să îşi urmeze parcursul normal”, a adăugat clubul gălăţean.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Dar initial cum s-au gândit să facă un amical cu o echipa din ruzia?

  2. Very well! Capul plecat sabia nu-l taie!

  3. Dintre toate echipele, din toate ligile, din Europa asta și din țările învecinate (vorbim de câteva mii) cum sa te ducă mintea sa alegi tocmai o echipa din Rusia. Aici nu e prostie, e rea-credința deja.

  4. Nu inteleg cum de s-a pus problema sa joace cu ei?

  5. După suceava, zona crepusculara fiind, urmează goloții