G4Media.ro

Oscar 2020: Meniul galei va fi vegetarian. Câştigătorii au la dispoziţie 1…

Oscar 2020: Meniul galei va fi vegetarian. Câştigătorii au la dispoziţie 1 minut pentru discursuri

Nominalizaţii ediţiei de anul acesta a premiilor Oscar s-au întâlnit, luni seară, pentru fotografia oficială şi un dineu la care, între altele, au fost sfătuiţi să vină la gală cu discursurile pregătite.

Bong Joon Ho, Greta Gerwig, Robert De Niro şi Brad Pitt s-au numărat printre cei ovaţionaţi când numele le-au fost strigate pentru fotografie. De la eveniment au lipsit, între alţii, Joaquin Phoenix, Margot Robbie, Antonio Banderas, Saoirse Ronan şi Scarlett Johansson, potrivit Variety.

Evenimentul anual din Hollywood a început cu un cocktail, iar petrecerea a fost animată de DJ Kiss.

Charlize Therdon a venit însoţită de mama ei, Gerda Jacoba Aletta Maritz. „Este ziua ei de naştere”, a spus actriţa. „Cum vă place petrecerea pe care o dau pentru ea?”.

DiCaprio l-a adus la eveniment pe tatăl lui, George. Cineastul Quentin Tarantino a fost, de asemenea, prezent şi s-a lăudat cu cămaşa lui de bowling. Brad Pitt a fost asaltat de cereri de selfie-uri, iar şeful Netflix, Ted Sarandos, a conversat cu Al Pacino.

Programul oficial a fost demarat de David Rubin, preşedinte al Academiei americane de film din vara anului trecut, care a cerut un moment de reculegere pentru Kobe Bryant, care a murit duminică într-un accident de elicopter.

Producătoarele galei, Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain, au oferit indicaţii privind discursurile de mulţumire din seara galei – câştigătorii au la dispoziţie 1 minut de când le va fi anunţat numele şi până îşi încheie remarcile pe scenă.

Taylor i-a rugat pe nominalizaţi să vină pregătiţi cu discursurile.

Academia americană de film (AMPAS) a anunţat că, atât la evenimentul de luni, cât şi la gala Oscar, oferă un meniu bazat pe legume.

La fel ca în cazul Globurilor de Aur, actorul Joaquin Phoenix a îndemnat Academia să aleagă un meniu vegetarian. Meniul de la Balul Guvernatorilor Academiei, care va avea loc după gala Oscar, va fi în proporţie de 70% vegetarian.

Cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles.

sursa foto: Shutterstock

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pamflet
  -Care e amprenta de carbon a statuetelor oferite drept premiu?
  -Care e amprenta de carbon a hainelor de la parada care sunt de unica folosinta?
  -Care e amprenta de carbon a bijuteriilor folosite de participanti?
  -Care e amprenta de carbon a mijloacelor de transport folosie, amprenta de carbon a festivitatilor si amprenta de carbon a fiecarui film participant in parte?
  Actorii participanti ar trebui sa demonstreze impotriva premiilor oscar (asa cum au demonstrat zilele trecute) deoarece festivitatea premiilor oscar e o scalambaiala de prost gust, inutila si care contribuie in mod inutil la incalzirea globala. La premiile oscar ar trebui sa nu existe nicio festivitate, premiile sa fie doar anuntate si sa constea dintr-o diploma din hartie reciclata. Actorii participanti sunt printre cei mai mari ipocriti, actorii, fiecare in parte, poluand si contribuind la incalzirea globala mult mai mult decat oamenii obisnuiti carora li se adreseaza

  • Buna abordarea, aprob pozitiv hahaha.Hollyweirdul e o serparie a neo-marxistilor aka progresisti.

  • Pffff, iar au desfăcut ăștia butoiul cu varză murată. Așa o putoare de acritură vine. Puneți capacul la loc, că rău mai candește :)))))))))

 2. leftism is a mental disorder

 3. Poate vor avea si oscarurile un moment gen Gervais de la globurilde de aur de anul acesta.

 4. Pe timpul dineului oaspetii isi vor tine respiratia in vederea minimizarii amprentei de carbon.
  Editia de anul viitor a premiilor Oscar se va stabili la o data ulterioara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.