G4Media.ro

Ordonanța Militară nr. 7: Personalul MAI şi MApN va fi implicat în…

Ordonanța Militară nr. 7: Personalul MAI şi MApN va fi implicat în controale pentru a preveni infracţiunile silvice

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că Ordonanţa Militară nr. 7 prevede inclusiv faptul că personalul Gărzii Forestiere, al MAI şi al MApN vor participa la acţiuni de control pentru a preveni infracţiunile silvice.

„La solicitarea domnului ministru al mediului, apelor şi pădurilor, domnul Costel Alexe, am introdus în ordonanţa militară un articol pentru a preveni infracţiunile silvice în această perioadă, în sensul că personalul Gărzilor Forestiere teritoriale şi judeţene sau cu atribuţii de control sau de pază pe linie silvică vor participa în dispozitivele de ordine publică şi control al circulaţiei pe toate drumurile publice – din zona de competenţă, evident – împreună cu personalul Ministerului Afacerilor Interne şi al Ministerului Apărării Naţionale, în vederea desfăşurării activităţii şi controalelor specifice pe linie de control silvic. Am stabilit cu domnul ministru următorul lucru: controalele specifice se vor face în punctele de control existente, în funcţie de personalul disponibil, la nivelul gărzilor forestiere sau cu atribuţii de control şi de pază pe linie silvică”, a precizat Vela la sediul MAI.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Ce treabă are coronavirusul cu defrișarea?
  Parca scopul stării de urgență e combaterea bolii nu a defrișărilor ilegale.

  • Tu esti idiot sau doar te prefaci

  • @cristian
   Tu chiar îți dorești dictatura militara, nu-i așa?
   Urmează ordonanțe militare fără număr. Poate printr-o ordonanța militară armata va veghea sa nu cumpere cineva la magazin mai mult de două suluri de hârtie igienică.
   Concret. Armata nu are ce căuta aici

  • Persoanele care urmaresc fenomenul au reclamat mult mai multe furturi in ultima perioada, tocmai din cauza coronavirusului si a lipsei de atentie a autoritatilor.
   De asemenea s-a propus de mult timp sa intervina armata in defrisarile ilegale. sau macar jandarmeria, parca a si intervenit dar cred ca n-a facut mai nimic.

  • Da ma , trebuie stat militar pt prostii ca tine si hotii care fura fura si iar fura.

  • @radu

   atunci du-te in coreea de nord.
   acolonici macar nu au covid

 2. Armata peste tot, corect, altfel Tara asta se duce de rapa!!!

 3. Persoanele care urmaresc fenomenul au reclamat mult mai multe furturi in ultima perioada, tocmai din cauza coronavirusului si a lipsei de atentie a autoritatilor.

 4. Sper că armata și jandarmeria vor lucra în sfârșit împreună cu padurarii și vor folosi tot armamentul din dotare pentru a opri definitiv tăierile de păduri din România…

  • Si eu sper ca in sfarsit armata va pazi padurile. E singura solutie pentru a opri hotii.

 5. !lili

  ei chiar nu peste tot!

  sau pesemne ca vrei s-l controleze si pe sot daca isi face treaba ca lumea si ca daca nu si-o face se duce Tara de rapa!

  una este sexualitatea si potenta si alta este natiunea si identitatea nationala!

  ce focoasa in dragostea pentru Tara sunteti, de aceea o vroiati fragmentata prin petitia privind federalizarea Romaniei pe care ati propus-o pe 1 decembrie 2018, ca sa o iubiti pe parti?

 6. S-au furat în ultimele săptămâni hectare întregi de pădure. Și culmea ironiei exact când trebuia să fie mai multă poliție pe drumuri și mai multe controale. Unde o fi fost poliția aia? Stai așa; erau dj prin centru puneau imnul în patifoane. Noi să stăm în casă să poată alții fura liniștiți. Hai lasă că merge și așa, noi să fim sănătoși! La anu și la mulți ani!

 7. O decizie foarte bună!

 8. Pădurea trebuie să rămână în paza armatei şi după ce se ridică starea de urgenţă. Aşa e şi Germania ! Dacă furi din pădure, eşti prins şi te împotriveşti te lupţi direct cu armata, nu cu pădurarul ca la noi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.