G4Media.ro

Opt luni de închisoare pentru trei suporteri ai echipei Valencia care l-au…

Sursa foto: captură video

Opt luni de închisoare pentru trei suporteri ai echipei Valencia care l-au insultat pe Vinicius

Trei suporteri ai echipei Valencia FC au fost condamnaţi luni la opt luni de închisoare şi o interdicţie de doi ani de a intra pe stadioanele de fotbal, pentru că i-au adresat insulte rasiste brazilianului Vinicius Junior, atacantul formaţiei Real Madrid, într-un meci disputat pe stadionul Mestalla, informează EFE, citată de Agerpres.

Circumstanţa atenuantă a regretării faptelor, care a inclus, la cererea lui Vinicius şi a clubului Real Madrid, o scrisoare de scuze şi recunoaşterea deschisă a vinovăţiei în cursul şedinţei, a însemnat o reducere cu o treime a pedepsei, de la 12 la 8 luni de închisoare.

Cei trei fani au avut parte de o audiere rapidă, în baza unui acord încheiat între părţi, urmând să achite şi costurile de judecată.

Apărătorii celor trei acuzaţi au cerut suspendarea pedepsei cu închisoarea, cerere care se încadra în acordul la care au ajuns cu Parchetul, La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal, Real Madrid şi Vinicius, pe care jucătorul trebuie să o confirme acum.

Pe 21 mai 2023, în cursul meciului dintre Valencia şi Real Madrid, Vinicius a denunţat că a fost ţinta insultelor rasiste ale fanilor echipei gazdă. Meciul a fost oprit pentru câteva minute, iar jucătorul brazilian l-a identificat pe unul dintre acuzaţi, alţi doi suporteri fiind identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...