G4Media.ro

Opt elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă la proba obligatorie a profilului…

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Opt elevi, eliminaţi pentru tentativă de fraudă la proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de bacalaureat

Opt elevi au fost eliminaţi marţi, pentru tentativă de fraudă, de la proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de bacalaureat, la care au fost prezenţi 116.692 de elevi din cei peste 150.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar.

„Conform informaţiilor transmise de inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 16:00), au fost prezenţi 116.692 de elevi din cei peste 150.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă. Pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 8 elevi”, anunţă Ministerul Educaţiei, citat de News.ro.

Sesiunea 2022 a simulării examenelor de la finalul învăţământului gimnazial şi liceal (anul şcolar 2021 – 2022) a continuat marţi cu proba obligatorie a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2022. Disciplinele la care se susţine această probă, în funcţie de filieră, profil şi specializare sunt matematică şi istorie.

Următoarele două probe sunt programate astfel: 30 martie 2022 – proba la alegere a profilului şi specializării, 31 martie – Limba şi literatura maternă.

Comunicarea rezultatelor va avea loc în data de 14 aprilie 2022.

Rezultatele obţinute vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele nu se trec automat în catalog. Prin excepţie, în baza unei cereri scrise, depusă de elevi, se poate aproba consemnarea acestor note în cataloage.

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. 😂😂😂 – culmea copiatului – sa copiezi la simulare 😂😂😂

  2. Fraudatorii de azi, doctoranzii de mâine! :)))))
    (Era un cântec de propagandă comunist)

  3. Dar profesori şi părinţi, cu mita-n sac, nu au prins?