G4Media.ro

Opt elevi au vandalizat o școală din landul german Renania de Nord…

Opt elevi au vandalizat o școală din landul german Renania de Nord – Westfalia, provocând pagube materiale în valoare de 150.000 de euro

Opt copii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani au pătruns weekendul trecut într-o şcoală din Germania, unde au spart ferestre, au dat foc la gunoaie şi au golit stingătoarele de incendii, a anunţat luni Poliţia din landul german Renania de Nord – Westfalia, informează DPA, citată de Agerpres.

Pagubele materiale constatate la şcoala din Eschweiler, un oraş aflat la sud-vest de Dusseldorf, capitala landului menţionat, au fost estimate la 150.000 de euro.

Cei opt elevi au spart peste 20 de ferestre şi uşi înainte de a da foc la gunoaie şi de a folosi apoi extinctoarele şcolii pentru a stinge incendiul pe care l-au declanşat.

Câţiva profesori care se aflau în parcarea din exteriorul şcolii au văzut lumini în interiorul clădirii şi i-au prins pe cei opt copii – cinci fete şi trei băieţi – în timp ce aceştia încercau să părăsească incinta unităţii de învăţământ.

Copiii au fost predaţi părinţilor lor, iar poliţia locală a deschis o anchetă.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. In noua Germanie, pedeapsa va fi de minim 10 ani de privare de libertate

  2. Nu e nicio diferenta intre scoala si puscarie. In ambele locuri sunt trimisi cu forta oameni care nu-si doresc sa fie acolo.

  3. Din ce tara sunt pramatiile astea?

  4. Tocmai s-a confirmat ca cei opt tembeli sunt mario zis cario zero, boalivia un travestitt zis vomivja, calache zis dobitache, jean vagian, motz zis hotz, flav zis scarbav, avram iancu zis gica tancu si ab zis aborigenu.

  5. Dati-le drept de vot, zic! :))))))))

  6. ahaha e din NW, 100% sunt etnici non-germani :)))