G4Media.ro

Oprea: CPN al PSD se reunește luni după-amiază pentru a discuta propunerile…

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Oprea: CPN al PSD se reunește luni după-amiază pentru a discuta propunerile pe funcții în noul Guvern / SURSE Social-democrații încă mai au de stabilit cine va conduce trei ministere

Consiliul Politic Naţional al PSD urmează să se reunească, luni după-amiază, într-o nouă şedinţă pentru a discuta şi propunerile pe funcţii în cadrul Guvernului PSD, PNL, UDMR, a declarat luni purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Radu Oprea.

El a fost întrebat dacă urmează să fie propus ca ministru în viitorul Cabinet.

„Nu a fost nicio discuţie referitoare la persoanele care să ocupe anumite funcţii, astăzi vom avea o nouă şedinţă de Consiliu Politic Naţional, la ora 17.00, după întâlnirea de la Cotroceni şi atunci, probabil, se va vorbi şi despre acest lucru”, a afirmat Radu Oprea, luni, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD.

  • Potrivit surselor G4Media.ro, social-democrații încă mai au de discutat cine va conduce Ministerul Familiei, Ministerul Apărării și Ministerul Culturii. Printre cele mai vehiculate nume care ar putea conduce Ministerul Apărării se numără Vasile Dâncu, iar pentru Ministerul Familiei, Gabriela Firea.

Întrebat dacă se consideră calificat să deţină funcţia de ministru al Economiei, el a spus: „Nu s-a discutat acest lucru, asta nu e un lucru care să ţină de mine personal, activitatea mea o cunoaşteţi foarte bine, este vorba despre ceea ce cred colegii mei despre fiecare dintre noi, cei care suntem în şedinţă şi care pot fi oricând membri ai Guvernului”.

Oprea a completat că până luni, la ora 17.00, când urmează să aibă loc discuţia asupra propunerilor pe ministere în cadrul CPN al PSD, nu are alt răspuns de oferit, întrebat dacă va accepta funcţia de ministru al Economiei.

„Până la ora 17.00, când cred că va avea loc această discuţie, nu veţi prim un alt răspuns de la mine. Oricare dintre colegii de la PSD sunt pregătiţi pentru a ocupa o funcţie ministerială”, a afirmat acesta.

În şedinţa CPN al PSD organizată luni dimineaţă s-a votat ca PNL să deţină funcţia de premier la prima rotaţie în cadrul Guvernului PSD-PNL-UDMR, precum şi structura noului guvern ca împărţire pe ministere între PSD, PNL şi UDMR.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...