G4Media.ro

OMS va dona direcției de sănătate publică Sibiu peste 80 de biciclete,…

Sursa foto: Pixabay

OMS va dona direcției de sănătate publică Sibiu peste 80 de biciclete, în sprijinul campaniei de vaccinare

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) va dona Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu un număr de 84 de biciclete Pegas cu căşti de protecţie, pentru asistenţii comunitari şi mediatorii sanitari din judeţ, cu scopul de a face mai cunoscută campania de vaccinare, informează un comunicat de presă remis luni Agerpres.

„Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), prin Biroul Regional pentru Europa şi în contextul sprijinului acordat în gestionarea problemelor şi situaţiilor generate de pandemia COVID-19, donează, cu titlu gratuit, Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu un număr de 84 de Biciclete universale Pegas şi căşti de bicicletă. Beneficiarii direcţi ai acestei donaţii vor fi asistenţii comunitari şi mediatorii sanitari din Judeţul Sibiu, care le vor utiliza pentru desfăşurarea activităţilor specifice de teren, în comunitate – realizarea anchetelor epidemiologice şi popularizarea informaţiilor despre vaccinare, beneficiile şi rolul acesteia, precum şi a măsurilor sociale şi de sănătate publică legate de pandemia COVID-19”, se arată în comunicatul DSP Sibiu.

Livrarea bicicletelor este programată a avea loc miercuri, între orele 10.00-11.00, la sediul DSP Sibiu, în prezenţa reprezentanţilor OMS România.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Nu a fost gasita nici o legatura cu vaccinul, nu mai dezinformati.

 2. Si milioanele de oameni care au facut miocardita inaintea aparitiei vaccinului, ce au avut in comun? Cati dintre cei 21 erau vaccinati? L-ati inclus si pe portarul indonesian care s-a ciocnit cu un adversar si a suferit o fractura de craniu?

 3. @Covidiu : nu te mai stresa cu postacul ăsta obosit, Draggy. Nu-l interesează adevărul, el este aici doar ca să ducă orice punct de vedere contrar narativului oficial în derizoriu. Dacă la un moment dat nu o să-l mai vedem postând o perioadă înseamnă că a crăpat de la vaxxinurile pe care le promovează interesat. Draggy, duce-te-ai după mamaia la Pantelimon 2…

  • Punctul de vedere sunt balivernele pe care le spuneti de rad si copiii cand va aud? Si adevarul care e, daca nu datele oficiale, adevarul dvs e dat de teoriile conspiratiei sau de ce va citeste ghicitoarea in zatul de cafea?

 4. Si unde e legatura cu vaccinul? V-am intrebat cati dintre cei 21 erau vaccinati, daca stiti asa de bine? Nu stiti, dar vorbiti aiurea in tramvai si faceti legaturi care nu exista.
  V-ati gandit ca de fapt problemele ar putea fi din cauza covidului insusi? Aveti habar ce e acela un vaccin? Ca vaccinul face ce face virusul la o scara de 10 ori mai mica? Ca toate efectele pe care le-ar putea avea vaccinul le are boala multiplicat cu 10? Stiti ca miocarditele in urma covidului sunt de 100 de ori mai numeroase decat cele de dupa vaccin? Vorbiti ca sa nu adormiti.
  Spuneti ca stau altii cu procentele in gura? Calculati 500% la 21 de cazuri, va dati seama cat sunteti de penibil, de va rad si curcile. Si nici macar asta nu-l calculati cum trebuie, ca 21 cazuri fata de 10 nu inseamna 500%.

 5. Cad ca spicele aiurelile dvs. Vai de capul dvs ala plin de covrig, ca numai bazaconii spuneti.

 6. In 2020 au fost 3, in 2019 au fost 10, in 2018 au fost 9, in 2017 au fost 11, in 2016 au fost 13, in 2015 au fost 12. Rezulta o medie de 10 pe ani in ultimii 6 ani. Vedeti ca a cazut gardul pe dvs. Cum sa faceti dvs scoala cu cineva, cand nu stiti nici sa scrieti, nici sa socotiti.
  Au fost toti vaccinati? Inclusiv brazilianul din 3 ianuarie 2021, cand inca nu se vaccinase nimeni in Brazilia? Si care 3 gabonezi, cum ii cheama? Ca nu-i nici unul. Nu va e rusine sa inventati in halul asta? Aveti impresia ca daca dezinformati cu nerusinare, va crede cineva?

 7. Măi draggy, vorba lu Nea Nelu Nemuritoru, eu, noi, intelegem ca in Romania sunt analfabeti, hoti, prosti, tradatori, inculti precum si alte categorii pentru care, sincer, vacsinul a venit ca o mana cereasca aducatoare de libertate si siguranta. Dar, vezi tu, atat basca cat si masca, dupa ultimele descoperiri ale specialiștilor englezi, (da, aia dupa care ne tot luam noi mereu) se pare ca nu te protejeaza nici de ploaie si nici de cardiomierlită. Acum, sincer iti zic, multi dintre noi intelegem, ati comis-o si asta e. Dar, vorba cuiva, stati bre linistiti la locurily voastre si așteptați… Intelegem ca ati devenit frustrati dar….cum a venit donatia asta de bicicliete vine si restul! Voi sa aveti rabdare, pe noi oricun nu prea ne doare, tare.

  • Ce înțelegeți dvs dle gurist e de doi bani și nu interesează pe nimeni aiurelile pe care le scrieți, nu vedeți ce baliverne scoateți?
   Iar episodul cu Chardy a fost în septembrie, între timp e ok, si-a reluat antrenamentele. Și a fost un caz singular. in schimb, sunt sportivi care au murit de covid, riscurile bolii sunt efective, nu potențiale și duc la sechele grave și deces, nu la efecte adverse temporare.

 8. Acum o intoarceți, ați spus decese, că sunt 21 in fotbal, acum că n-au murit. Va dați seama cat de penibil sunteți? Și va vede toată lumea. Nu ziceați cu 500%, creștere, cu gardul care cade, că sunt eu nerușinat pentru că prezint informații reale care contrazic aiurelile dvs? Acum v-ați sucit. Deci n-au murit, bun, am demontat un fake news, că mor sportivii de la vaccin.
  Alt fake news: miocardita. Nu rezultă de nicăieri că e de la vaccin, poate fi la fel de bine de la covid. De fapt statistic riscul e de 100 de ori mai mare să fie de la covid, așa cum arată toate cercetările. Încetați cu dezinformările.