G4Media.ro

OMS: Nu există nicio dovadă că adolescenţii şi copiii sănătoşi au nevoie…

OMS: Nu există nicio dovadă că adolescenţii şi copiii sănătoşi au nevoie de doze booster de vaccin împotriva COVID-19

Nu există în prezent nicio dovadă că adolescenţii şi copiii sănătoşi au nevoie de doze booster de vaccin împotriva COVID-19, a declarat marţi coordonatoarea ştiinţifică a OMS, Soumya Swaminathan, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Coordonatoarea ştiinţifică a afirmat că, deşi pare să existe, în timp, o reducere a imunităţii conferite de vaccin în cazul variantei Omicron înalt transmisibile, sunt necesare mai multe cercetări pentru a se stabili ce persoane au nevoie de doze booster.

‘Nu există în acest moment nicio dovadă că adolescenţii sănătoşi sau copiii sănătoşi au nevoie de boostere. Absolut nicio dovadă’, a afirmat ea.

Israelul a început să le ofere doze booster copiilor începând de la vârsta de 12 ani, iar Administraţia pentru alimente şi medicamente a Statelor Unite (FDA) a autorizat în această lună administrarea unei a treia doze de vaccin Pfizer/BioNTech copiilor între 12 şi 15 ani.

Şi Germania a recomandat săptămâna trecută ca toţi copiii între 12 şi 17 ani să primească o doză booster. Ungaria a luat acceaşi decizie.

Soumya Swaminathan a anunţat marţi că grupul tehnic consultativ al OMS se va întâlni în cursul săptămânii pentru a lua în discuţie tocmai cum statele ar trebui să ia în considerare oferirea de doze booster populaţiilor lor.

‘Scopul este de a-i proteja pe cei mai vulnerabili, pe cei cu cel mai mare risc de boală severă şi de deces. Aceştia sunt populaţiile noastre vârstnice, persoanele imunocompromise şi cu boli subiacente, dar şi personalul medical’, a explicat ea. (sursa foto: RO Vaccinare)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Dar de primele doua doze au nevoie copii si tinerii sănătoși?

  • Să zică ceva și nea Ion, că și el e om.

  • Poti sa produci niște dovezi, sau ești doar un cobai fericit ca a crezut in știința?

  • Da!

  • Dar dvs in ce credeti, in zodiacul chinezesc?

  • Ce este zodiacul chinezesc si ce legătura are cu vaccinarea copiilor?

  • ”Dar de primele doua doze au nevoie copii si tinerii sănătoși?”

   Nu, nu au avut nevoie. De ce? Pentru că iată ce a spus cel mai mare Medic care a existat, există și va exista vreodată:

   ”Isus i-a auzit şi le-a zis: „Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doctor, ci cei bolnavi.” Matei 9:12

   Dacă ești sănătos, atunci ai tot atâta nevoie de ”vaccinul” lor experimental (care te expune la nenumărate riscuri, unele știute alte încă nu, căci experimentul nu s-a terminat încă, riscuri/efecte adverse pentru care nimeni – nici companiile farmaceutice, nici guvernul, nici doctorii – nu-și asumă nicio responsabilitatea) cât are nevoie și capra de râie sau broasca de păr!!!

 2. Saracul Draggy….

  • Nu degeaba va zice ceafa bombata,

  • @Draggy

   Tu sa taci ca ești singura ființă din istoria forumurilor care are o clonă de 10x mai deșteaptă ca el.

 3. Ce v-a apucat?

  • Se îngroașă gluma si cei de la OMS nu mai pot lungi prosteala si la vaccinarea copiilor.

 4. Astia dau doze doar la cine cumpăra, africanii au scapat de imunizare pfizer.

  • Adevarul e ca africanii de 60 de kg ,hraniti cu radacini si apa si care convietuiesc cu virusi care ucid un european in cateva zile daca nu se vaccineaza inainte de o calatorie, aveau aceiasi nevoie de vaccin ca romanii grasi,sedentari,betivi,diabetici,hipertensivi hraniti cu parizer si bere la plastic.

  • Adevarul ca înțelegi situația din Africa mai putin -spre deloc
   Un virus nou este periculos oriunde. In Africa nu se testesza si nu se gestionează datele pandemiei, de aia pare ca totul este OK acolo. De fapt este un dezastru mult mai mare decât in Europa.

 5. Lu iezperctii de la omiese le spun io ca la copiii si adolescentii sanatosi nu le trebe nici macar prima doza! Dar iei stie mai bine, io stiu din ezperientza. Dar vine tzantzarul droggy, care nici macar nu stie cum se fac copkiii, si ne spune el ca i aduce barza. Drogy, zi le tu!

  • Evident ca daca nu intrerupe transmiterea vaccinul nu prea are relevanta la tineri. Dar „le spun io” din partea nunui neica nimeni cu trei clase nu ajuta pe nimeni. Da sfaturi despre cum se impinge roaba,adica din domeniul tau de expertiza.

  • Ti a fost rusine sa te bagi in seama cu numele Drogy si ti ai schimbat nickname ul. Dar ce folos, comentariile arata ca tot sub-mediocru esti!

 6. In general copiii nu au nevoie de vaccinare,dar sa nu generalizam. Copiii care pocnesc de sanatate la 80 de kg in clasa a 8-a au analizele unuia de 40 de ani.
  E aceiasi situatie din 2020 cand romanii spuneau ca nu mor decat batranii de 80 de ani de covid prin Italia. Fara sa ia in calcul ca romanii de 50 de ani au cam aceiasi stare de sanatate cu italienii de 80.

 7. Taci ma din gura bai OMS ca ne strici profitul!