G4Media.ro

OMS a trimis 200 de concentratoare de oxigen în România/ Arafat: 180…

OMS a trimis 200 de concentratoare de oxigen în România/ Arafat: 180 merg către spitale, 20 pentru situații de urgență

România a primit, vineri dimineață, 200 de concentratoare de oxigen trimise de Organizația Mondială a Sănătății a.

„180 merg către spitale, 20 pentru situații de urgență. Între 5 și 10 bucăți pe spital, sunt unele care primesc mai puțin. Sunt concentratoare de 8 litri, cu o capacitate mai mare, cu siguranță vor fi un sprijin major pentru noi, a declarat Raed Arafat, șeful DSU.

Reamintim că zilele trecute România a mai primit ajutor privind concentratoarele de oxigen din partea RescUE, Serbiei sau Israelului.

Citește și

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. 20 – pentru situații de urgență la mă-sa!

  • Omu’ e nascut din 2 tati, n-are mama!

  • Asa este, au stat la plaja autoritatile dar si cetatenii care puteau sa se vaccineze si acum aveam val 4 ca in Occident, nu cu atatia morti cum numai in tarile inapoiate din est si in Rusia au fost. Iar la Colectiv de vina sunt cei de atunci nu ca nu au pregatit ceva ce nu stiau ca o sa se intample ci pentru au mintit si au tinut ascuns cat de grava e situatia si au refuzat ajutorul de la UE cand puteau sa-l accepte si asa au murit oameni cu zile.

 2. Inca o dovada ca fara ajutorul institutiilor internationale si daca nu eram in UE ar fi fost intr-adevar prapad. Bine ca de data asta autoritatile au apelat la ajutor, n-au procedat ca la colectiv.

  • fiecare mana intinsa “gratis” este returnata inmiit celui care a intins-o: ”Din ce povestesc meseriașii cu vechime în domeniu, înainte de Revoluție, în fiecare județ exista cel puțin o fabrică de oxigen. Trebuie văzut ce s-a întâmplat cu aceste fabrici.”

  • La Colectiv nu au avut timp să se pregătească. Valul 4 au avut timp un an de zile să-l pregătească. Asta este diferența. Astăzi cerem ajutor pentru că toată vara, autoritățile au stat la plajă și au fost ocupate cu furtul banului public.

 3. Unul tie, doua mie,
  Doua tie, sase mie

 4. 20 pentru situatii de urgenta, ca la spital sunt situatii de concediu si relaxare

  Stai ca incepe scoala fizic iar in Bucuresti. Sa vezi aglomeratii si cum isi revine iar valul 4. N-o sa va ajunga alea 20 pentru specialii vostri. Ca aia sunt si cei mai zmei.