G4Media.ro

OFICIAL Ședință de Guvern luni, la ora 11:00, pentru suspendarea orelor și…

OFICIAL Ședință de Guvern luni, la ora 11:00, pentru suspendarea orelor și în școlile private. Ministrul Finanțelor anunță că școlile și grădinițele particulare pot primi mâine elevii, dar de marți se vor “bucura de același tratament cu celelalte școli”

“Am fost anunțați că mâine, la ora 11:00, are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli. Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial”, a declarat în această seară ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, la Digi 24.

Ministrul Finanțelor a declarat la Digi 24 că doar mâine, luni 25 octombrie, grădinițele și școlile private pot să îi primească fizic pe elevi la cursuri, urmând ca de marți “să se bucure de același tratament cu celelalte școli“.

Nu am fost implicat direct în elaborarea acestui act normativ. Într-adevăr, a existat o discuție, astăzi a apărut, am văzut și eu această discuție. Am fost anunțați că mâine la ora 11:00 are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli. Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial. Se întâmplă asemenea lucruri, nu cred că e un moment în care poți să dai vina pe cineva“, a declarat Vîlceanu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ăla nu e Ministru al Finantelor. E o garantie pentru unii ca nu obtine oricine acel post.

  2. Câtă ură la aceşti oameni. Auzi se vor „bucura”… am sa mă bucur si eu cand pnl va dispărea cu arafat de mână

  3. Pot sa afirm fără sa greşesc că România nu are guvern in acest moment ci doar o gaşcă de infractori care dau legi după bunul plac. cîțu, câmpeanu, vlăsceanu, bode, arafat, cseke luați-vă o vacanță lungâ lungă de tot !

  4. Copiii care nu sunt in categoria de risc nu pot merge la scoala dar la biserica e deschis, la moaste e deschis, logica perfecta