G4Media.ro

OFICIAL Maria Manea a fost numită secretar de stat la Ministerul Educației.…

Foto: edu.ro

OFICIAL Maria Manea a fost numită secretar de stat la Ministerul Educației. Mihaela Popa și Dragoș Rădulescu au fost eliberați din funcții

Maria Manea este noul secretar de stat în Ministerul Educației, responsabil cu fondurile europene. Decizia premierului Florin Cîțu a fost publicată joi, 25 februarie, în Monitorul Oficial. Tot joi, în Monitor au fost publicate și deciziile de eliberare din funcție ale foștilor secretari de stat din Educație Mihaela Popa și Dragoș Rădulescu.

Maria Ștefania Manea se va ocupa de proiectele din fonduri europene, poziție deținută anterior de Mihaela Popa. Amintim că Maria Manea și Sorin Ion au fost validați pe 13 februarie 2021, în Biroul Politic Național al PNL, ca secretari de stat la Ministerul Educației, potrivit surselor Edupedu.ro. Manea a fost până acum inspector școlar adjunct în București și a lucrat în Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) timp de 9 ani, potrivit propriilor sale declarații. Este profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Național Mihai Viteazul din Capitală. De asemenea, este vicepreședinte PNL Sector 3.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter