G4Media.ro

Oficial: Expertiza tuturor oasele găsite în gropile din casa suspectului din Caracal…

Oficial: Expertiza tuturor oasele găsite în gropile din casa suspectului din Caracal arată că acestea provin de la animale

Fragmentele de oase găsite de anchetatori în locuința suspectului Gheorghe Dincă, unde au fost decoperite zeci de gropi, sunt de proveniență animală, potrivit expertizei antropologice făcute de Institutul Național de Medicină Legală (INML), citate într-un comunicat al DIICOT.

Astfel, după expertizarea tuturor fragmentelor de oase și dinți, INML arată că acestea provin de la două tinere și restul de la animale.

Reamintim că Gheorghe Dincă este suspectat de comiterea a două crime: Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu.

Comunicatul oficial al DIICOT:

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.
Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.
Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.
De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019.
Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală.

Foto: Suspectul Gheorghe Dincă (InquamPhotos / Bogdan Dănescu)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Bah… „Fragmentele de oase găsite de anchetatori în locuința suspectului Gheorghe Dincă, unde au fost decoperite zeci de gropi, sunt de proveniență animală, potrivit expertizei antropologice făcute de Institutul Național de Medicină Legală (INML), citate într-un comunicat al DIICOT.”

    Acuma ce idiot crede asa ceva?! CINE plm isi ingroapa oasele de pui, sau resturile unui antricot la 6 metri (!!!!!) in spatele casei?!?! Si face asta de zeci de ori?! Atata e in stare diicot-piticot si alcoolicii jalnici de la inml?!?!! Dupa 2 luni de sapaturi au gasit niste oase de pui!! Hai sictir!!

  2. ~ Fragmentele de oase găsite de anchetatori în locuința suspectului Gheorghe Dincă, unde au fost decoperite zeci de gropi, sunt de proveniență animală~

    Interesantă indeletnicire a avut omul ăsta. Zeci de gropi ( !) cu oase animale ?????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.