G4Media.ro

Odă fără precedent în presa locală pentru Darius Vâlcov, consilierul premierului condamnat…

Odă fără precedent în presa locală pentru Darius Vâlcov, consilierul premierului condamnat la 8 ani de închisoare: ”Un Putin al nostru care să pună interesele naționale deasupra acelora din afară”

Ziarul Gazeta Oltului din Slatina – orașul pe care Darius Vâlcov l-a condus ca primar – îi dedică acestuia o odă fără precedent în presa din România. Paul Dobrescu, fondatorul ziarului, îl numește pe Vâlcov ”un fel de Putin al nostru” care ar merita să fie președintele României ca să conducă ”cu o mână puternică și o mai mare autoritate în relațiile internaționale unde am devenit bătaia de joc a tuturor”.

Oda vine pe fondul presiunilor făcute de Vâlcov în interiorul guvernului, alături de Liviu Dragnea, pentru o ordonanță de urgență de amnistie și grațiere. Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță într-un dosar de corupție, a și cerut public luni la Antena 3 o amnistie penală care să reprezinte un presupus ”moment zero” în anul Centenarului Marii Uniri.

Gazeta Oltului este o publicație locală înființată în 1995, apropiată tradițional de PSD. Paul Dobrescu a fost în anii 2000 implicat în politica locală ca șef al filialei Olt a Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu.

Fragmente din articol:

Cotidianul Gazeta Oltului și, implicit, personal îl cunoaștem foarte bine pe Darius Vâlcov, fiind prima publicație locală, care l-a găzduit în paginile sale, chiar la debutul său imaculat în viața politică din Olt.

Personal, cu ocazia unei importante festivități a Gazeta Oltului, public, i-am prezis un viitor mare lui Darius Vâlcov:… ministru, prim ministru și chiar președinte al României. 

Am apreciat la Darius Vâlcov, în primul rând, capacitățile sale intelectuale mult peste media actuală a clasei politice românești: cunoscător a mai multor limbi străine, un bun și pătrunzător orator, vizionar atent al economiei mondiale, pragmatic și dominator în relațiile de orice fel. Darius Vâlcov poate fi omul de care are nevoie România acum, ar fi un fel de Putin al nostru care să pună interesele naționale deasupra acelora din afară: grupuri de interese, multinaționale, vecini incomozi sau hrăpăreți…. Vâlcov al nostru este cu un cappeste tot ce avem noi acum în clasa noastră politică și lumea nu-i proastă, vede și-și pune întrebarea: Bine, bine, și Putin este acuzat că are miliarde în cont și este cel mai iubit rus din toate timpurile moderne”, de ce nu trebuie lăsat un om ca Vâlcov să conducă România cu o mână puternică și o mai mare autoritate în relațiile internaționale unde am devenit bătaia de joc a tuturor?!

Eu cred în Darius Vâlcov, sunt dispus să-i iert toate cele rele făcute, să-l grațiezsau să-i amnistiez aceste fapte de care este acuzat… Îl prefer să conducă, România, dacă poate fi omul care să pună această țară pe un postament care să ne dea demnitatea și respectul furate, încrederea și liniștea de care avem nevoie, stabilitatea și predictibilitatea care ne lipsesc, bogăția și independența care ne-au fost furate!

Citește aici tot articolul

Foto: Captură Gazeta Oltului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Pe bune, G4Media, tocmai am venit de la masă :))

  • Sariti cu lamaie pentru domnul…! D-le, incercati sa va inhibati starea, macar pana soseste vreun pesedist prin preajma…

 2. Paul Dobrescu e de sorginte securiste si nu este un etalon de subiectivitate. El nu plătește salariile angajaților la timp si ii lasa sa se hrănească cu covrigi. Mai mult decât atât, daca spui ceva de rau de Valcov, esti un om linsat de către opinia publică in secunda doi. Am incercat sa spun ca este un condamnat penal, iar sângele din vinelecâtorva colegi de serviciu a înghețat instant!

 3. Cum spunea un clasic in viata: „puscaria e pentru oameni, de ce sa-mi fie frica?”. De 1000 ori il respect mai mult pe Ioan Becali decat pe acest jalnic de valcov care nici acum nu-si asuma faptele sale. Ai vrut sa traiesti pe picior mare din banii publici si ai fost prins, asuma-ti pedeapsa si nu distruge viata celor care au ales sa fie cinstiti.
  O rusine de om … si o rusine de ziarist ce a scris acel articol…

 4. Trag nadejde ca micul oltenas, alintat de voi cu numele de Putin, sa nu se dezminta si sa va calareasca chiar mai dihai de cum calareste adevaratul Cracanel, Mujicstanul…!

  PS. Mi s-a parul mie ca e cam cracanat, dar am pus pe seama ”greutatilor” carate prin cimitire…

 5. Cu acest Putin al nostru avem reale sanse sa prindem Venezuela din urma.

 6. „Sunteţi atât de tînăr şi-atât de curajos. Vă văd apoteotic, ca pe un Voievod. Vreau să vă spun, tovarăşe Darius Valcov, clar şi din tot sufletul meu, că, şi dacă în România ar fi 200 de partide, eu tot în partidul condus de dumneavoastră aş face cerere de înscriere sau reînscriere, chiar dacă aş şti că alte partide m-ar plăti, iar partidul acesta mi-ar mai da o dată vot de blam cu avertisment. Acesta este Adevăratul Darius Valcov al Istoriei Românilor, marele patriot revoluţionar. Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare. Aveţi o scânteie divină şi vă călăuzeşte un geniu lăuntric” Să trăiţi, Măria Voastră!”
  Adrian Paunescu.

  Am inlocuit in text Ceausescu cu Valcov. Se potriveste mai bine 😉

 7. Articolul parca e din bancurile cu olteni 🙂

 8. ,,dacă poate fi omul care să pună această țară pe un postament care să ne dea demnitatea și respectul furate, încrederea și liniștea de care avem nevoie, stabilitatea și predictibilitatea care ne lipsesc, bogăția și independența care ne-au fost furate! ,, Autorul acestui articol nu este de acord sa fie furat respectul , demnitatea , increderea, liniștea , dar e de acord ca cineva sa fure banii contribuabililor , cum vine treaba asta???? Mi se pare mie sau autorul articolului e chiar imbecil ???

 9. Admiratorii lui Putin sint multi si activi. In orice populatie procentul idiotilor e de 10-15% si, bineinteles, oricare dintre ei poate fi unul util.

 10. Sa-l ia Dobrescu asta acasa si sa-i dea finantele familiei pe mana. Si apoi sa mai publice un articol.

 11. Ai grija ce ti doresti, mai juvete (Dobrescu Paul), ca s ar putea sa se intample, si o sa te vedem cu prazul si papornita! Credeam ca am scapat de tampitul cel mare in ’89, dar se pare ca n am invatat nimic. Istoria se poate repeta!

 12. Paul Dobrescu e un mare lingau, cel mai mare lingau. A fost in totdeauna un gazetar de mana a doua… Mai mult de atat… ginerele sau este director la compania de apa olt, cu ajutorul lui Valcov!!
  Presa locala adevarata spune altceva:

  http://linia1.ro/darius-valcov-un-intelectual-de-o-mediocritate-infioratoare/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.