G4Media.ro

Oamenii de ştiinţă şi diplomaţii străini au salutat revenirea SUA în Acordul…

Oamenii de ştiinţă şi diplomaţii străini au salutat revenirea SUA în Acordul de la Paris/ Biden a promis reducerea la zero a emisiilor în Statele Unite până în 2050

Statele Unite au revenit oficial, vineri, în Acordul de la Paris, revigorând lupta globală împotriva schimbărilor climatice, administraţia Biden intenţionând să reducă drastic emisiile poluante în următoarele trei decenii, transmite Reuters.

Oamenii de ştiinţă şi diplomaţii străini au salutat revenirea SUA în tratat, care a devenit oficială după ce preşedintele Joe Biden a ordonat această măsură în prima zi a mandatului său.

De la semnarea pactului, în 2015, de către 200 de ţări, pentru a preveni o schimbare catastrofală a climei, Statele Unite au fost singura ţară care s-a retras. Gestul a fost făcut de preşedintele Donald Trump, care a susţinut că măsurile împotriva schimbărilor climatice ar costa prea mult.

Trimisul pentru climă al Statelor Unite, John Kerry, a participat vineri la evenimente virtuale organizate pentru a marca revenirea SUA în tratat, acestea incluzând întâlniri cu ambasatorii Statelor Unite şi Italiei, secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterre, şi trimisul pentru climă al Naţiunilor Unite, Michael Bloomberg.

Biden a promis să creeze un program pentru reducerea la zero a emisiilor în Statele Unite până în 2050.

Spacialiştii afirmă că obiectivul corespunde cu ceea ce este necesar, subliniind în acelaşi timp că emisiile globale trebuie să scadă la jumătate până în 2030 pentru a preveni cel mai devastator impact al încălzirii globale.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Oamenii de știință propagandisti care nu au mai avut fonduri pentru a-și trambita ineptiile socialiste. Pusculita climatica este din nou plina datorita lui Bideu. Sa înceapă dezmățul!

  2. Oamenii de știință propagandisti care nu au mai avut fonduri pentru a-și trambita ineptiile socialiste. Pusculita climatica este din nou plina datorita lui Bideu. Sa înceapă dezmățul!

  3. Cat de cretini outeti sa fiti sa credeti ca poate exista emiside Cacodoi egala cu zero !!

    Asta inseamna ca nu mai exista nici o fiinta vie pe planeta.