G4Media.ro

O zonă de agrement din apropierea Iașului, îngropată în moloz / Asociații…

Sursa foto: Ziarul de Iași

O zonă de agrement din apropierea Iașului, îngropată în moloz / Asociații de mediu cer desemnarea zonei Ciric ca arie protejată

Ciricul, o zonă de agrement din apropierea municipiului Iași a ajuns lada de gunoi a celor care construiesc, pădurea este străbătută de o potecă de moloz și deșeuri, relatează Ziarul de Iași.

Zona de agrement Ciric este una dintre atracțiile cunoscute de la marginea orașului, ale cărei lucrări de amenajare au început în anii ’60.

Acum, însă, tonele de deșeuri de construcție aruncate aici au creat o potecă artificială de cărămizi sparte, țevi de metal, plastic, cârpe, hărtii etc.

Administratorii paginii de Facebook ”Codrii Iașilor” trag un semnal de alarmă ca autoritățile să intervină pentru a opri transformarea Ciricului ”într-o imensă ladă de gunoi urbană”.

Codrii Iașilor susțin demersul Rețeaua pentru Natură Urbană pentru desemnarea Ciric ca arie protejată.

”Materiale rezultate din dezafectarea unei clădiri, inclusiv cu țevi de metal, plastic, cârpe, hârtii au fost aruncate sistematic acolo. Drumul nu mai este deloc practicabil cu niciun mijloc de transport, nu există niciun panou care sa anunțe vreo lucrare făcută de primărie la drum în zonă, drumul nu este marcat ca fiind in lucru”, se precizează în postare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce uameni…