G4Media.ro

O tânără din București îl acuză pe Cumpănașu că i-ar fi propus…

Sursa: Facebook

O tânără din București îl acuză pe Cumpănașu că i-ar fi propus pe Whatsapp, pe când era minoră, să facă sex cu soția lui, iar el să privească / Cumpănașu: Eu discuția asta nu mi-o aduc aminte / Nu există o infracțiune nicăieri acolo, nu aveam de unde să știu eu câți ani are

O tânără din Bucureşti îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că, în urmă cu doi ani, i-ar fi făcut propuneri indicente după ce s-au cunoscut în timpul unui proiect derulat într-un liceu de fostul director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României).

Tânăra a transmis redacției Antena 3 capturile unui dialog despre care susține că a avut loc pe WhatsApp cu Alexandru, așa cum era notat în telefonul ei, iar în timpul conversaţiei, Alexandru Cumpănaşu i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu soţia sa, Simona, în timp ce el ar fi privit scenele.

În replică, Alexandru Cumpănașu a făcut declarații contradictorii la Antena 3. Pe de-o parte a spus că nu își amintește un astfel de dialog, iar pe de altă parte a precizat că nu există ”o infracțiune nicăieri acolo” și că ”nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea.”

”Nu știu despre ce liceu vorbește, este o chestiune de mai bine de doi ani de zile. Eu discuția asta nu mi-o aduc aminte, nu pot să vă confirm sau să vă infirm acest print screen pe care îl văd pentru prima dată.

Eu niciodată nu am avut vreo intenție față de una dintre aceste fete. (…) Dacă era atât de supărată nu trebuia să încurajeze un dialog în care se simțea lezată.

Nu îmi aduc aminte, o să caut în memoria telefonului să văd dacă am așa ceva. Dar este ca și cum aș căuta să văd ce făceam la grădiniță. Nu există o infracțiune nicăieri acolo, nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea. Dar nu-mi aduc aminte această conversație”, a declarat Cumpănașu.

 • Redăm mai jos principalele acuzații lansate la Antena 3, care a prezentat interviul cu fata înregistrat cu vocea distorsionată:

”Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări.

Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo. Și după ce am stat mai mult de vorbă, din nou, eu cu el, cu soția lui Simona, am aflat după aia că e soția lui, nu știam cine e acea doamnă, și cu alți elevi. Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ”Leader for Romania”. Şi da, i-am dat numărul de telefon, mi-a dat el numărul de telefon…Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adică, ”Îţi place de mine?”, ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!”. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el. Ciudat, foarte ciudat. Nu înţelegeam de ce şi de unde până unde? Chestia asta nu era în capul meu vreodată, dar în mesaje e clar ce s-a întâmplat, că de dădea la mine. I-am spus că mie nu îmi plac băieții. Și a zis: ”Aaa, am rezolvare la problema asta, nevasta mea!”

Mi-a propus să fac sex cu soţia şi el să privească

Asta e evident, despre asta vorbeam. Cea mai amuzant de îngrozitoare parte din conversaţie este când am înţeles, practic, ce vrea de la mine şi i-am spus pe româneşte: ”’N-am avut o discuţie de trei ore şi jumătate ca să fac sex cu secretara ta!” Iar răspunsul lui a fost: Nu este secretara mea, este soţia mea!” Nu se punea problema de chestia asta, i-am spus NU, dar nu fost un NU…Nu ştiu…Eram atentă, nu voiam să-l supăr.

Părea un om important care vede ceva în mine

Cred că nu eram conştientă de gravitatea situaţiei la momentul ăla, dar eram conştientă că ceva e ne-OK acolo. Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani.

După cazul de la Caracal am fost foarte dezgustată. Mi s-a părut culmea

Nu se pune problema că nu ştia. Cu siguranţă ştia. Sunt sigură că nu sunt prima fată de 17 ani căreia îi dă genul ăsta de mesaje. E speculaţie, dar dacă mă întrebaţi personal, cred că nu sunt singura. Nu sunt eu o excepţie. Dacă tu ca om eşti capabil să faci chestia asta, cu siguranţă nu te limitezi la un singur om. Când am auzit că Cumpănaşu candidează la preşedinţie, nu mi-a venit să cred. Era ciudat şi îmi era scârbă… Ăsta e cuvântul. Simţeam un dezgust pentru toată situaţia. După cazul de la Caracal am fost foarte dezgustată. Mi s-a părut culmea…Incredibil…Nu ştiu, îmi e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum. Nu am crezut nicio secundă în sinceritatea lui. E evident că totul e de faţadă. Sinceritate nu e acolo.

Citește integral pe Antena 3

Context

Reamintim că fostul candidat la prezidențiale a purtat mai multe discuții cu aluzii sexuale pe platforma TikTok, potrivit Aktual24. Astfel, unei minore i-a spus ”tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre ”dotările” sale naturale.

Poliția Capitalei s-a autosesizat și face verificări în cazul postărilor și discuțiilor lui Alexandru Cumpănașu pe rețeaua socială chinezească TikTok, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Polițiștii verifică dacă activitatea lui Cumpănașu se încadrează printre faptele prevăzute de Codul Penal.

Alexandru Cumpănașu are peste 500.000 de urmăritori – mulți dintre ei copii și adolescenți – pe platforma socială chinezească TikTok, unde postează zilnic zeci de clipuri în care critică profesorii și sistemul de educație, cărora le adresează deseori cuvinte disprețuitoare. Mai mult, Cumpănașu are dese episoade în care țipă sau face aluzii cu tentă sexuală la adresa tinerilor. E același Alexandru Cumpănașu care a primit de la sistemul de educație contracte de zeci de milioane de lei și care l-a avut subordonat chiar pe actualul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Aproape 1.000 dintre acești urmăritori au fost acumulați, după observațiile noastre, în aproximativ o oră în cursul zilei de luni, înainte ca cifrele să înceapă să scadă (aprox. o sută în câteva minute)

Pe TikTok, Cumpănașu se prezintă ca Profu Online care face „mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți” și le promite că dă în judecată școli și profesori, potrivit Libertatea. De ce se dau teme de vacanță, cum să reclami un profesor care te-a insultat, de ce ai voie să-ți ții camera închisă la orele online – la acest tip de probleme răspunde Alexandru Cumpănașu, îndemnându-i pe copii să se revolte împotriva cadrelor didactice.

Citește integral

Cum a ajuns Cumpănașu, alimentat cu zeci de milioane de sistemul de educație și suspect într-un dosar DNA, să pozeze în omul anti-sistem pe rețeaua chinezească TikTok. Plus: țipete și aluzii cu tentă sexuală la adresa copiilor

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

56 comentarii

 1. Cumpanasu s-a tampit devinitiv.

  • Adica ce vreti sa insinuati, ca a fost vreodata altceva? :))

  • Tâmpiți definitiv sunt și cei din mass-media care îl chemau peste tot (mai mult ca sigur tot pe șpăgi) ca și când acest impostor analfabet ar fi avut vreodată ceva de spus.

   Tâmpiți definitiv sunt și cei alături de care a făcut el mari „proiecte”. Prin mari „proiecte” se înțelege niște dat din gură, frecat duda, frecat menta și discutat cu gagici în călduri pe whatsapp și tik-tok.

   Desigur totul sub oblăduirea instituțiilor statului care nu au sesizat niciodată pe mâna cărui escroc intră toți acei bani. Probabil pentru că și ei jefuiau cot la cot cu el acești bani.

   Tâmpiți definitiv sunt toți prietenii lui care acum îl reneagă. Cine se aseamănă se adună!

  • Dupa violarea si incinerarea in cazan a nepoatei Alexanda, multe fete tinere l-au votat ca presedinte pentru a se apara de mafia din MAI.

 2. O scursura de lingau este acest om

 3. Cum sa-l acuzi dom’-le pe sfintu’ Cumpanasu de asa ceva?
  Rar vezi un escroc cu atitea bube in cap.

 4. si asta se dadea de ceasul mortii cu privire la exploatarea sexuala a adolescentelor?

  asta si-a depus candidatura la Presedentie?

  greata…

 5. Limbricul ăsta intelectual recunoaște implicit că e un pervers ordinar.
  Poate nu ar strica să fie anchetat pentru complicitate la nenorocile făcute de Dincă în Caracal.

 6. problema nu este ca nu stii problema este ca nu ai intrebat

 7. Pedofilul ăsta nu făcea mare tam-tam pe seama victimelor lui Gh. Dincu 🧐?

 8. Cumpanasu e Cumpanasu, il stim, insa si parasuta e parasuta. Se da la el iar apoi isi aduce aminte dupa N-spe ani ca a hartuit-o. Paduche la paduche trage.

  • @observator – cat de nesimtit poti sa fii? Tu ce-ai fi facut la 17 ani in conditiile date? Iti spun eu, NIMIC! Ti-ai fi vazut de treaba.
   Si subiectul discutiei nu e fatuca asta (care, apropo, acum are alta varsta si deci putin mai mult curaj) ci marele rahat pe bat cumpansu, pe care il sustineau o anumita categorie de muieri frenetic si il incurajau in dementa lui…
   hai sictir, probabil esti genul care spune despre o fata violata ca si ea e de vina, ca ce cauta acolo, ca de ce nu a stat cuminte in casa, la ghergheful ei etc., nu?

  • @observator – cat de nesimtit poti sa fii? Tu ce-ai fi facut la 17 ani in conditiile date? Iti spun eu, NIMIC! Ti-ai fi vazut de treaba.
   Si subiectul discutiei nu e fatuca asta (care, apropo, acum are alta varsta si deci putin mai mult curaj) ci marele rahat pe bat cumpansu, pe care il sustineau o anumita categorie de muieri frenetic si il incurajau in dementa lui…
   hai sictir, probabil esti genul care spune despre o fata violata ca si ea e de vina, ca ce cauta acolo, ca de ce nu a stat cuminte in casa, la ghergheful ei etc., nu?*

 9. ,,Profu online”, șefu’ la Coaliția pantru Modernizarea (!) României, președintele a nenumărate comitete și comiții, amicu’ tuturor rectorilor din România și – că era să (v)omit! – al tuturor Miniștrilor de Interne (sediu-n Minister, mașină la scară, cu șofer)…
  ,,In urmă cu doi ani” ,,România Educată” era de mult pe țeavă; o fi lucrarea asta a cumpănașului primu’ rezultat concret a’ lu’ ,,România Educată”?

 10. Este incredibil cum acest escroc a fost lăsat să se desfasoare atât de mult timp fără să intervină cineva.
  Ăsta a făcut tot ce a dorit: poze cu înalți demnitari de toate culorile, a obținut sute de mii de euro din „proiecte” de kkt cu instituții ale statului român, a obținut până si-o casă de la regia protocolului de stat cu pret avantajos pentru el evident si nimeni, procuratura, ANAF, miliție, nimeni nu l-a întrebat niciodata in mod serios de sănătate.
  Este escrocul absolut, un fel Ostap Bender si cred că i-a dus de nas si pe securici, nu securicii pe el, le-a scăpat de sub control si securicii nici n-au realizat.
  Probabil a procedat cum procedează orice escroc: colo o linguseala, dincolo o laudă că el cunoaște pe X, la alt prost că poate să-i rezolve ceva, in altă parte o poză cu un înalt demnitar băgata la înaintare, dincolo niste diplome false, colo niste amenințări cu dezvaluiri si, probabil, multă, multă generozitate in împărțirea banilor, a uns cu dărnicie peste tot.
  Nu cred că e controlat de securici, după cum am spus, cred că securicii doar cred că îl controlează, dar el e scăpat de fapt total de sub controlul lor.

  • Cumpanasu e proiectul acelor servicii care au proiectat si AUR.

  • @observator: a fost proiectul securicilor, clar, dar, undeva pe parcurs, escrocul a scăpat de sub control, poate a adunat diverse informații cu care să santajeze pe cine trebuie, poate securicii sunt selectați pe bază de rubedenii si nu pe competente si a fost alocat unui idiot, cert este că e bine mersi si, probabil, o să scape si din acest scandal, cu tot cu case și bani.
   Peste jumate de an o sa-si facă iar poze cu prietenul drag Cimpeanu.

 11. Ce personaj sinistru…

 12. Cat timp mai trebuie sa irosim pana cand lumea o sa inteleaga ca majoritatea covarsitoare celor care sunt stapani pe acest stat sunt copii fidele ale lui Cumpanasu? Ca de fapt asta e conditia fundamentala pentru a ajunge in fruntea statului? Ca astia nu fac decat sa joace niste roluri, sa puna cate o masca in functie de ce interes au??

 13. reamintesc velor scandalizati ca personajul in discutie a foist unul din stalpii societatii civile din patria noastra draga

  • Nicidecum, nu a fost nimic mai mult de un sifonar al banului public.

   Inainte sa incerce sa isi construiasca o imagine calare pe cadavrul fetei moarte era un tip cu mainile bine infipte pana la umeri in borcanul cu dulceata al banului public, facand fix nimic. Cat de se poate de departe de societatea civila. Pe scurt, un infractor.

  • Nu chiar. El avea biroul in sediul MAI si o groaza de chestori la statul de plata

 14. Acest om e dezaxat ,e bolnav psihic si ii imbolnaveste pe tineri cu ideile lui bolnave.Ar trbui sa-i interziceti sa mai posteze .Sunt f revoltata mai ales ca sunt mama de fete.

 15. Degeneratul asta pana in urma cu vreo doi ani si jumatate avea o emisiune saptamanala la Realitatea TV in cadrul careia lua interviuri unor ambasadori aflati la post inBucuresti !

  PS. Pare-se ca traiectoria lui e in continua si accelerata cadere iar finalul drumului sau nu-i exclus sa se impotmoleasca prin vreo celula de la Rahova !

 16. Discuţia se referă la sex. (do shit) Deci fetiţa nevinovată îi făcea avansuri soţiei, că „simo e blană” că a stat nu stiu cât să o …. (cenzurat)… Ea vorbeşte ca şi când ar mai fi făcut sex, că nu îi place să se uite cineva la ea atunci când „do shit”.

  Interesant precedentul juridic, dacă o tipă de 17 ani îi face avansuri sexuale explicite soţiei tale, tu eşti pedofilul….

  • ori esti turc, ori esti cumpanasu

  • @”Do shit” – alt cretin, pai daca fetita de 17 ani are un comportament indecent, tu, adult responsabil ce faci? Cat de idiot sa fii? Da, daca intri in jocul unei adolescente in felul asta esti pedofil cu p mare.

 17. 1. Cumpănașu, o lipitoare securistă la banul public, nici o problemă cu nimeni, baștan, bogat, proiecte, televiziuni etc
  2. Cumpănașu se supără că îi este răpită nepoata și începe să îi înjure pe procurori și polițiștii înfrățiți cu interlopii din Caracal.
  3. La 1 an și jumătate de la răpirea celor două fete, singurul suspect este Gheorghe Dincă.
  4. Niciun procuror sau polițist nu a fost sancționat nici măcar disciplinar. Nici măcar operatoarea 112 care o lua la mișto pe fata răpită.
  5. DUPĂ, MARE ATENȚIE, DUPĂ ce Cumpănașu vorbește cam mult apar „dezvăluirile incredibile” despre ce monstru este el DE FAPT!
  6. O fetiță neprihănită își aduce aminte la doi ani de la teribilele evenimente cum voia Cumpănașu să îi facă fel și fel de lucruri….

  Pe vremea stalinismului circula următoarea maximă: „Nu există oameni nevinovați ci doar persoane de care nu ne-am ocupat suficient”. Cine crede că o discuție pe whatsapp, de bună voie și nesilită de nimeni, în care „victima” discută golănește cu „agresorul” ce bine arată nevastă-sa și ce ar face ei, constituie o infracțiune, a absolvit școala de gândire stalinistă cu „nu există oameni nevinovați”.

  Dacă vreți să îl pedepsiți pe Cumpănașu, pedepsiți-l pentru miile sau sutele de mii de euro furate din fonduri europene și proiectele care nu au făcut nimic. Acolo chiar sunt niște fapte. Dar acolo nu vreți să intrați, pentru că sunt băgați și băieți care sunt buni prieteni cu securitatea. Acolo e buba, că el acele fraude nu le-a făcut singur, ci în grup.

  Așa că e simplă treaba, hai să inventăm o regie cu un mare agresor sexual și găsim niște fetițe care își aduc aminte după ani buni. Sunt sigur că vor mai apărea și alte fete, poate și băieți, ambițioși și de perspectivă, care vor să aibe un viitor asigurat, să fie lideri (cum bine se descria tânăra din articol) și care își vor aduce aminte, la ordin sau sugestie, cum i-a agresat Cumpănașu prin 1914-toamnă…. După care vom auzi de ei prin politică, poliție, parchete șamd

  DACĂ AU FOST AGRESAȚI DE CE NU AU ALERTAT POLIȚIA LA ACEL MOMENT?
  DE CE NU AU SPUS PĂRINȚILOR?
  CE CĂUTA SĂ AIBE DISCUȚII PORCOASE O FATĂ DE 17 ANI CU UN ADULT? EA SPUNEA CĂ ERA PASIONATĂ DE LEADERSHIP, DISCUȚIA NU ERA DESPRE LEADERSHIP. DE CE INSISTA ÎN DISCUȚIE?
  CONCRET A EXISTAT O ÎNTÂLNIRE, VREUN CONTACT?
  SAU SINGURA INFRACȚIUNE SUNT VISELE ȘI INTENȚIILE EROTICE CUMPĂNĂȘEȘTI?
  DE CE DUPĂ CE CUMPĂNAȘU A DERANJAT MAFIA AU APĂRUT TOATE ACESTE „VICTIME”?
  DE CE NICIUN PROCUROR ȘI POLIȚIST DIN CARACAL NU A FOST CERCETAT?

  Studiourile de Filme „SECU” ar trebui să își angajeze niște scriitori mai talentați. Povestea asta are foarte multe elemente inexplicabile. Iar cel mai inexplicabil element este cum a devenit el monstru DUPĂ ce a devenit incomod…..

  • @ Premiile Oscar pentru Regie

   n auzi bro ca fata de 17 ani nu ca isi aminteste detalii de acum 2 ani , ci chiar le are salvate si le arata la toata lumea… scris negru pe alb

   iar cumpanasu duce discutia spre ce il intereseaza pe el…. pe scurt iti explic : in prima faza ar vrea sa faca sex cu minora de 17 ani, iar planul b este sa o priveasca pe nevasta impreuna cu minora

  • Și de ce își amintește astăzi, 06.01.2021, dacă tot le are salvate? De ce nu își aduce aminte acum doi ani? „Negru pe alb” Hahahahahaha! :)))))

   Dar mătăluță de ce explici? – Ești cumva Cumpănașu să știi ce gândea el? Ai impresia că trebuie să explici? Nu ne pui și niște subtitrări?

   Cum ziceam, mă repet, Studiourile de Filme „SECU” ar trebui să își angajeze niște scriitori mai talentați.

  • Fata arată mesajele când vrea, nu când vrei tu.

  • „Fata arată mesajele când vrea, nu când vrei tu.”

   Văd că știți când anume trebuiau arătate mesajele. Nu vă contrazic. Nu are rost. Am doar o întrebare. RĂSPUNDEȚI-MI ȘI MIE, VĂ ROG EU FRUMOS, DOAMNĂ ALINA, DE CE A AȘTEPTAT 2 ANI ȘTIIND CĂ AR PUTEA SĂ LASE LIBER UN DEZAXAT? Dacă ea știa că are de a face cu un prădător sexual de ce nu a sesizat poliția cât mai devreme? Adică ea a așteptat 2 ani știind că acest posibil prădător sexual ar putea face victime și prin alte licee??? Sau pe stradă???

   Cu stimă.

  • @Premiile Oscar pentru Regie – bai, deficientule, in primul rand fata asta (care abia acum are o varsta acceptabila, la 17 ani nu prea iti vine sa te duci la parinti cu asemenea convorbiri), in al doilea rand au venit in contextul in care rahatul tau de cumpanasu tocmai a dat cu mucii in fasole cu video alea de pe tik-tok. Judeci si tu putin?
   Si chiar daca fata asta ar fi avut initiativa la 17 ani (ceea ce nu e adevarat), tu, om adult ce faci? Hai sictir si tie*

 18. @Premiile Oscar pentru Regie: sunteti penibil!!! Mai rămane să-l beatificati pe acest dezechilibrat, să-l reabilitati si să-l propuneti pentru un”leadership” in stat (sefia institutului patriotic pentru modernizarea sexuală a Romaniei), o sinecură, o pensie specială, ceva acolo, (că doar are studii academice căcălău si un cv de invidiat), care să-l tină preocupat cand rămane, săracul, fără tratament sau baterie la tiktok.

  • Păi e deja șef peste Coaliția Națională pentru Muidizarea României… Unde, vedeți bine, e implicat pînă-n gît!

  • Oooooo, ce melodramă că v-am făcut de kkao cu regia de doi lei :))))))

   De unde ați dedus că sunt fan Cumpănașu? Că eu îndemnam la cercetarea fraudării fondurilor europene. Vi se pare că un fan Cumpănaș, și-ar dori cercetarea penală a idolului său pe care vrea să îl beatifice? Sau nici măcar nu știți să citiți?

   Cum spuneam, mă repet, Studiourile de Filme „SECU” ar trebui să își angajeze niște scriitori mai talentați. Inclusiv postaci mai talentați.

  • @Premiile Oscar pentru Regie – bai, deficientule, in primul rand fata asta (care abia acum are o varsta acceptabila, la 17 ani nu prea iti vine sa te duci la parinti cu asemenea convorbiri), in al doilea rand au venit in contextul in care rahatul tau de cumpanasu tocmai a dat cu mucii in fasole cu video alea de pe tik-tok. Judeci si tu putin?
   Si chiar daca fata asta ar fi avut initiativa la 17 ani (ceea ce nu e adevarat), tu, om adult ce faci? Hai sictir si tie

 19. Pentru toți acei care vă minunați de ascensiunea netulburată a acestui Arturo Ui mioritic, după ce-a cetit și ea ,,povestea cumpănașului de țară și a fecioarei cu limbă zglobie” de mai sus, vă dezleagă baba bobii: pentru că toți mahării tărei se regăsesc în două locuri – pe ștatele de plată ale cumpănașului și în albumul foto al lu’ simo.

 20. Un lucru e cert : Alex trebuie sa se fereasca de bulau ca de dracul si daca totusi nu reuseste macar sa nu ajunga la Jilava pt ca acolo o sa dea peste Alifie, si Vaselina ! :))

 21. Rezumat pentru cei care n-au căutat pe net ce obligații au atunci când vor sex:

  1. E obligația voastră să vă asigurați că cel căruia îi propuneți o partidă se sex e major. Nu vă achitați de această obligație, ghinion, vă asumați consecințele. Necunoașterea legii nu e o scuză cam în nicio țară din lume.

  2. Dacă interlocutorul e major, puteți să-l întrebați dacă e interesat de sex.

  3. Dacă zice că da, adică aceste două litere, D și A, adică DA (cuvânt simplu, zic eu), puteți continua discuția.

  4. Dacă zice că nu, sau nu știu. sau nu răspunde, sau răspunde total altceva, atunci nu mai continuați discuția. Nu are nimeni nicio datorie față de voi să vă spună clar NU, unii sunt mai timizi, unora le e frică să refuze direct, alții n-au chef de voi și nici să vă dea explicații.

  S-a asigurat Cumpănașu că fata e majoră? Nu.
  A întrerupt Cumpănașu discuția când fata i-a spus că nu e interesată? Nu.
  Și-a dat seama Cumpănașu că a greșit? Nu îl interesează.

  • Aleluia! Asta e comentariul pe care voiam sa-l vad!
   Deja sunt prea multi mai sus (sau o fi unul singur care comenteaza cu mai multe nume) care vin cu scenarii si afirmatii de genul: ”da’ si ea a vrut” – de-a dreptul gretos.

  • Adeseori, cand o femeie zice NU, de fapt e DA.
   Multe din fetitele nevinovate care se afla prin locurile nepotrivite, cauta de fapt p_la

  • @alina era interesata dopo che a deto che non con ,,simo-soltanto con lui…putana e….rifiutando ,,simo.lo voleva farlo solo- con alex,sempre putana……e lui un- culatone-cornuto-e.

 22. Cumpanasu are nevasta?
  Doamne! Cat de jos au ajuns femeile in ziua de azi…

  • Se pare că propunerea o includea și pe soție sau/și îl excludea pe el. Fata putea alege combinația dorită. Se pare că asta e familia Cumpanasu :). Treaba lor cum și cu cine și-o trag. Problema e ca fata era minora. Iar cum sug ăștia banii statului e o problema și mai mare. Un personaj abject din toate punctele de vedere.

 23. Se pare ca are sotie buna, intelegatoare. Si imaginatie. Bun baiat.

 24. Subțire, kafka, subțire de tot… La 17 ani nu ne vine să mergem la părinți, dar la 19 da… Mișto argumentația. Probabil unii cresc în 2 ani cât contractele lui Cumpănașu cu statul. Și, mă rog, de ce nu ar merge? Că erau doar niște mesaje pe whatsapp, nu se întâmplase nimic rușinos. Nu era ea vinovată că e Cumpănașu porc.

  Și nu este rahatul „meu” de Cumpănașu. Ești doar tu foarte puțintel la minte. Personal mi-ar plăcea să îl văd pe Cumpănașu cercetat pentru afacerile lui cu bani pe care nu îi merita și condamnat pe probe reale, nu pe vrăjeli de Ianca-Gară. Nu sunt de acord cu acuzarea unor oameni la 2 ani de la evenimente și am argumentat de ce:

  DACĂ FATA NU A PREZENTAT AUTORITĂȚILOR MESAJELE DEȘI LE ARE DE 2 ANI ÎN TELEFON, ÎNSEAMNĂ CĂ NU A CREZUT CĂ ESTE UN PERICOL.

  IAR DACĂ A CREZUT CĂ ESTE UN PERICOL CA DOBITOCUL ĂSTA SĂ FACĂ RĂU CUIVA ȘI NU A ALERTAT AUTORITĂȚILE, ATUNCI ÎI ESTE COMPLICE, PENTRU CĂ TREBUIA SĂ ALERTEZE LA TIMP, NU LA 2 ANI DE LA EVENIMENTE.

  Și îi mai faci și pe alții „deficienți”, tu fiind exponatul cel mai de seamă al deficienței de orice fel. Exprimarea ta e la fel de cumpăneșească precum Cumpănașu: „ABIA ACUM ARE O VÂRSTĂ ACCEPTABILĂ” 😐 😐 😐 😐 😐 Deci după 2 ani e „acceptabilă”. Acceptabilă să ce? Ți-ai ales bine numele kafka, tu chiar ești de Kafka.

  ÎMI RĂSPUNDEȚI ȘI MIE, DOAMNA ALINA M, LA ÎNTREBARE?

  DE CE A AȘTEPTAT 2 ANI ȘTIIND CĂ AR PUTEA SĂ LASE LIBER UN DEZAXAT?

  Acum un an sau un an și șase luni nu mai erau porcoase mesajele? Nu mai mergea Cumpănașu prin licee? Atunci de ce nu era periculos? ? ? ? ? ? ? ?

  • Ce contează ca a așteptat 2 ani ca să arate mesajele? Tot bați moneda pe asta. A primit bani ca să le arate acum? Poate sa le arate când vrea ea, asta nu spala scarboseniile scrise de acest mascul feroce.

  • Domnule Premiile Oscar pentru Regie.

   Nu vă răspunde nimeni la întrebare pentru că întrebarea dumneavoastră nu e esențială. Dumneavoastră faceți o altă discuție care nu are importanță pe lângă subiectul articolului: un adult face avansuri în glumă/în serios unei minore. Cu alte cuvinte, dumneavoastră insinuați, speculați, vreți s-o scăldați altfel decât a căzut, şi chiar şi de dragul unei discuții tot nu-nțeleg de ce faceți asta. Nu are importanță când au fost arătate mesajele, fapta e faptă. Desigur, dacă se dovedesc reale.

   Dacă aveți curiozități, întrebați femeile din viața dumneavoastră cum ar fi procedat în cazul în care s-ar fi întâlnit cu un specimen ca domnu Cumpănaşu. Aveți copii? Fete? Credeți că v-ar fi spus dacă un profesor dobitoc le-ar fi abordat pe whatsapp în interesul unui proiect, sigur, iar apoi situația ar fi degenerat? Ca părinte ați fi încurajat imediat copilul să facă publice discuțiile? Suntem în România, nu în State şi vorbim în viața reală, nu în filme.

   Sunteți genul de persoană care sună la 112 atunci când auziți țipete şi bătăi dintr-un apartament vecin? Dacă sunteți pe stradă/în metrou/în autobuz, interveniți dacă sunt persoane agresate verbal/fizic?

   Nu toată lumea e supererou şi nu toți oamenii fac ce trebuie atunci când ar trebui. Nu e regie.

  • Doamnă Oana Tudor,

   Dacă nu citiți, sau citiți numai ce doriți să citiți, nu vedeți imaginea în totalitatea ei.
   Da, cel mai important este dacă a făcut sau nu avansuri fetei. Sunt de acord. Fapta rămâne faptă. La fel și complicitatea prin tăcere și încurajarea unor astfel de comportamente.
   Nu sunt de acord cu lipsa importanței momentului în care a ieșit să spună adevărul. Dacă a acceptat timp de 2 ani acest comportament, însemnă că i-a fost complice. Sau poate nu a deranjat-o. Sau poate nu i-a păsat. El putea în acești 2 ani să facă avansuri și unor alte tinere, poate cu unele s-ar fi și întâlnit. Poate cu unele s-a și întâlnit.
   Și nu este vorba despre a fi supererou, este vorba despre a fi om.
   Ce fel de om ești tu, dacă tu îl inciți pe acest dezaxat încurajându-l în delirul lui, pentru ca mai apoi să îl acuzi tot tu? Este ca și când ai împinge o bătrânică pe scări și ai întreba-o de ce se grăbește. Ce fel de om ești tu, dacă taci timp de 2 ani și accepți că prin această tăcere, el va continua aceste comprtamente?
   Mie îmi place să văd toate dimensiunile unei povești. Iar aici ni se prezintă numai o latură. De aceea regia este ieftină. Ieftin este și penibilul situației: cât timp a făcut afaceri cu ei a fost superbun, după ce a devenit incomod, l-au demolat.
   DACĂ PROASPĂTA MAJORĂ, DE 19 ANI, VREA SĂ SE AFLE TOT ADEVĂRUL ȘI A ALES SĂ PUBLICE PĂRȚI DIN CONVERSAȚIE, SĂ PUBLICE TOATĂ CONVERSAȚIA. SĂ AFLĂM ADEVĂRUL ÎN TOTALITATEA SA, NU DOAR SELECȚII.
   Eu vreau să știu cum este posibil de la Bună ziua! să sari direct la menage a trois cu secretara-nevastă care e blană. Pentru că mi se pare o trecere bizar de bruscă și radicală. În lipsa conversației integrale, discutăm discuții. Dacă spune adevărul să îl spună în totalitate, stimată doamnă și stimați domni și doamne.

  • @Premiatul

   Bineînțeles că îți răspund la întrebare, problema e de ce nu înțelegi evidența și trebuie să-ți explice unii pe net. Deci, simplu:

   Fiecare om ia deciziile proprii, poate într-un anume moment nu știe cum să reacționeze, poate îi e teamă de ce zice lumea, poate se gândește că repectivul e un mahăr periculos, etc. Orice om, femeie sau bărbat, are momente când se simte singur, sau momente de curaj, sau momente în care nu-i mai pasă de ce zice lumea, și atunci îi confruntă pe cei care i-a lăsat să scape până atunci.

   Nu există termen de expirare pentru când ai voie să faci public ceva personal. Crezi că azi agasezi minori și dacă nu te-au reclamat la poliție pe loc, ai scăpat? Poate în Papua Noua Guinee.

   Și acum răspunde-mi tu la întrebare: câte persoane ai agresat până acum, dacă ai intrat în panică?

 25. Cine i-a aprobat lui Cumpanasu sa tina predici despre „leadership” in liceu? Care era justificarea? Nu s-au intrebat ce pregatire are?

 26. O FI CERCETAT CINEVA CARE E ACTIVITATEA cumpanasului IN CELEBRUL caracalesh ?
  ACOLO UNDE NU S-AU LAMURIT LUCRURILE CU FETELE „DISPARUTE” ?

 27. DACA ACEA FATA A FOST OMORATA IN TIMPUL SEXULUI SI APOI A FOST PUS nea cutare SA STEARGA URMELE ?

 28. NEPUBLICAREA DE DOUĂ ORI A UNUI DREPT LA REPLICĂ CE NU CONȚINE NICI UN FEL DE LIMBAJ OFENSATOR, COROBORATĂ CU PUBLICAREA UNUI COMENTARIU ÎN CARE UN OM ESTE ÎNTREBAT FĂRĂ DOVEZI DACĂ A AGRESAT PE CINEVA ESTE DEMONSTRAȚIA CĂ DREPTUL LA LIBERĂ EXPRIMARE ESTE ÎNCĂLCAT DE NIȘTE ANGAJAȚI CARE SUNT JURNALIȘTI DOAR CU TITULATURA DIN CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ. ÎN REST ORDINELE SE EXECUTĂ NU SE DISCUTĂ. ȘTIU CĂ PATRONII AU ULTIMUL CUVÂNT, ȘTIU CĂ NU AVEȚI SINDICATE, ȘTIU CĂ SUNTEȚI LA DISCREȚIA UNOR ȘEFI CARE SE AFLĂ LA DISCREȚIA PĂRȚILOR INTERESATE DIN ACEASTĂ POVESTE. SE OBSERVĂ.
  G4MEDIA NU PUBLICĂ DREPTUL LA REPLICĂ PENTRU CĂ ÎN ACEST DOSAR VINOVĂȚIA S-A STABILIT ÎNCĂ DE DINAINTEA ÎNCEPERII JUDECĂȚII, IAR O PRESĂ SECURISTĂ NU ESTE ALTCEVA DECÂT O ANEXĂ A PUTERII SECURISTE.
  MESAJELE CRITICE NU AU CE CĂUTA PE UN ASEMENEA WEBSITE. LA FEL NICI EU NU AM CE CĂUTA PE ACEST WEBSITE UNDE SE PRONUNȚĂ VINOVĂȚII PE PROBE TRUNCHIATE ȘI SELECTATE ȘI NU SE RESPECTĂ DREPTUL LA REPLICĂ ȘI LIBERĂ EXPRIMARE.
  CUM ESTE SĂ SE VADĂ CU OCHIUL LIBER CUM SE SELECTEAZĂ PROBE ȘI COMENTARII?

  LIBERTATEA PRESEI? CE GLUMĂ BUNĂ!

 29. @ Premiile Oscar Pentru Regie
  Vezi că ești pe alt film…