G4Media.ro

O suceveancă, condamnată la 5 ani de închisoare pentru că și-a bătut…

Sursa foto: Pixabay

O suceveancă, condamnată la 5 ani de închisoare pentru că și-a bătut iubitul /  L-a lovit cu parul, lopata și hârlețul  

O femeie din Dărmănești, județul Suceava, a fost condamnată de magistrații de la Tribunalul Suceava într-un caz de violență în familie. Femeia a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare, anunță Monitorul de Suceava.  Soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava

Bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 19 spre 20 iulie din acest an.

Conform primelor date de anchetă, femeia, în vârstă de 50 de ani, aflată în locuința comună, cu bărbatul care are tot 50 de ani, pe fondul unui conflict, l-ar fi lovit în mod repetat cu un picior de la scaun pe concubin, provocându-i multiple leziuni. Însă ancheta ulterioară a polițiștilor, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, anchetă destul de complexă, a arătat că agresiunea s-a petrecut pe mai multe etape, de la crâșmă și până acasă la cei doi. S-au ridicat probe, imagini video, iar femeia a fost dusă inclusiv la reconstituirea faptei.

Anterior, cei doi au făcut ”turul” unor crâșme din sat, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat. Sunt și imagini video adunate de anchetatori din care rezultă că femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma în zona capului, în interiorul unui local. După acest moment, bărbatul a părăsit localul, urmat la două minute de concubina sa. Imediat după acest moment, în drum spre casă, bărbatul a încasat cea mai gravă lovitură. El a fost lovit din spate, în zona capului, cu o lopată sau cu un hârleț.

Plin de sânge, bărbatul a ajuns acasă, în curte, unde a mai fost lovit de femeie, inclusiv în mod repetat cu un obiect din lemn.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Asta da familie traditionala! 🤣🤣🤣

  2. Daniel Chitoiu de la ALDE a omorat 2 persoane, sot si sotie si a bagat in spital inca 1 persoana in Decembrie 2019 si e liber ca pasarea cerului!

  3. ” L-a lovit cu parul, lopata și hârlețul „…daca nu a dat si cu toporu’ nu se pune….ca doara suntem la suceava, nu?

  4. Îmi pare rău de acest incident dar relatarea faptelor sună ca o comedie. E amuzant.
    Alcoolul este o mare problemă în mediul rural românesc. Multe drame, bătăi, crime, în familii de alcoolici. E 2022 și problema asta pare fără final.

  5. Xena …. amazoana de Suceava 🥶😂😂😂😂