G4Media.ro

O specialistă în cooperative agricole de producție a fost numită în Consiliul…

O specialistă în cooperative agricole de producție a fost numită în Consiliul de Administrație de la CFR Marfă la trei zile după ce a ajuns consilier la un șef din Guvern

De șase luni, constănțeanca Elena Ghindici (33 de ani) ia decizii de care depinde soarta unei companii de importanță strategică pentru Statul Român. Pe 5 martie, Ghindici a fost numită de Ministerul Transporturilor în Consiliul de Administrație de la CFR Marfă, mandat care i-a fost prelungit de două ori – cel mai recent, până în ianuarie 2021.

Numirea a avut loc la trei zile după ce femeia devenise consilier al consilierului de stat Virgil Guran, important lider PNL. CV-ul Elenei Ghindici arată multiple calificări: patroană a unui magazin de carne, director al unei uniuni a cooperativelor agricole de producție, angajată la Transelectrica și membru în Consiliul de Administrație al unui producător de componente de muniție.

Numită în toiul celei mai mari crize

Pe 1 septembrie, în cadrul unei Adunări Generale Ordinare a Acționarilor de la SNTFM CFR Marfă, Ghindici a fost numită provizoriu, de Ministerul Transporturilor, din nou, în Consiliul de Administrație (CA), pentru un mandat valabil până în ianuarie 2021. Anterior, ea a mai ocupat acest post în perioadele martie-iulie și iulie-septembrie. Fiecare membru provizoriu al CA primește o indemnizație fixă lunară brută de 2.790 de lei.

Prima numire a lui Ghindici în CA-ul de la CFR Marfă a avut loc pe 5 martie, la trei zile după ce constănțeanca a devenit consilier al consilierului de stat pentru probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului, Virgil Guran. Acesta este vicepreședinte PNL și un apropiat al premierului Ludovic Orban. ”

”Domnul consilier de stat Virgil Guran avea mevoie de o persoană care să se ocupe de partea de comunicare, imagine și astfel am hotărât să îl ajut pe această latură, în calitate de consilier, fiind angajată cu jumătate de normă. Nu sunt membru PNL”, a declarat Ghindici.

Pe contul de Facebook, Ghindici are trecute în lista de ”Aprecieri” numele mai multor șefi liberali, precum și mai multe organizații PNL din București, Constanța, dar și Dâmbovița (unde șefia organizației liberale este deținută de Virgil Guran).

CFR Marfă este una dintre companiile de stat cu o situație financiară dezastruoasă, fiind frecvent în topul datornicilor la buget. Cele mai recente date arată că, în 2019, compania a avut cele mai mari pierderi din ultimii șase ani: aproape 240 de milioane de lei. Datoriile firmei se ridică la 1,3 miliarde de lei. În perioada 2005-2019, numărul de angajați s-a redus cu aproape 75%.

De-a lungul timpului, autoritățile au luat o serie de măsuri menite să redreseze CFR Marfă, fără succes. Cu câteva săptămâni înainte ca Ghindici să preia frâiele la această societate, CFR Marfă a trecut prin două situații critice. Comisia Europeană a constatat că primise de la stat, ilegal, un ajutor de 570 de milioane de euro, sumă care trebuie returnată, iar, din cauza situației financiare delicate, șefii companiei au decis intrarea în stare de concordat preventiv, cerere aprobată de un judecător sindic. În acest moment are loc o evaluare a bunurilor CFR Marfă, o parte urmând să fie vândute pentru plata datoriilor. În paralel, este pus în aplicare un plan de disponibilizări, pe rolul instanțelor apărând deja contestații ale celor concediați.

A intrat în sistem în guvernarea PSD

În acest context și având în vedere calificările sale anterioare, apariția lui Ghindici în organismul care are de luat decizii cruciale la CFR Marfă este surprinzătoare. Date coroborate din declarația de avere din martie, Registrul Comerțului și mass-media arată că, în 2018, Ghindici a preluat de la fostul ei partener o firmă de comerț cu tutun din Constanța căreia apoi i-a schimbat obiectul principal de activitate în ”comerț cu ridicata al cărnii și produselor din carne”. Tot în această perioadă, ea a devenit director executiv al Uniunii Naționale a Cooperativelor Agricole de Producție Integrate, asociație care are ca scop promovarea producătorilor locali sub umbrela unui brand numit ”Țara mea”.

În această calitate, ea a avut întâlniri și cu ministrul PSD al Agriculturii de la acel moment, Petre Daea. Și tot în guvernarea PSD, la jumătatea lui 2019, Ghindici a ajuns în două posturi la firme de stat: Transelectrica (unde a fost angajată în perioada iulie-decembrie 2019; nu a menționat venitul încasat în declarația de avere din martie 2020) și în CA-ul de la Metrom SA Brașov (filială a Companiei Naționale Romarm), producător de componente de muniție pentru armament.

Ghindici ajunsese acolo din partea acționarului Ministerului Economiei și a avut două mandate: iunie-octombrie 2019 și octombrie 2019-ianuarie 2020. Pentru activitatea de la Metrom, ea a menționat venituri de 11.849 de lei.

”Am lucrat timp de 2 ani în domeniul naval, în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime. De aproximativ un an și jumătate lucrez la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice, unde îmi desfășor activitatea în cadrul Departamentului de Relații Publice și Comunicare Instituțională, având atribuții și în cadrul Departamentului de Deplasări Externe. Am lucrat în domeniul privat, având experiență managerială. Sunt economist”, a declarat Ghindici referitor la experiențele care au calificat-o să ocupe posturile de la Metrom SA și CFR Marfă.

Fotografii: Elena Ghindici / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

111 comentarii

 1. Iohanis: “In sfârșit, am guvernul meu.”

  • E @Scaraoțchi-fake/Bad@-fake…

  • Domnule Tăpălagă, faceți domnule ceva cu furtul de identitate a oamenilor cinstiti care muncesc pe acest site (fie vorba între noi, pe bani putini). Dar sa știți ca eu o fac din pasiune.
   Va mulțumesc anticipat.

  • @Scaraoțchi-fake/Bad@-fake,
   Ești sigur că ai folosit corect regula acordului gramatical ? Ia mai deschide puțin Gramatica de a-III-a!
   PS. Te rog, pune mâna pe carte , că ne faci de râs pe toți !

  • Gluma cu gramatica e tot ce mi-a rămas.

  • lasa ca am si eu pe unu care imi tot foloseste nick-ul, cel mai bine ar fi daca s-ar reorienta catre disscus, e cu mult ai ok

  • Guvernul tau a numit in sfarsit o specialista in frecat menta !

 2. Au schimbat blondele PSD cu blondele PNL

  • Şi Ghindici îl cunoaşte pe domnul sculptor Constantin Brâncuşi?

  • Așa le spui tu amantelor, „blonde”?!

  • PARTIDELE POLITICE SUNT BORDELURI IAR CURVELE DIN ACESTE PARTIDE SUNT POLITRUCI .DAR VĂD CĂ SE REÎNNOIESC CURVELE POLITICE!😂😂😂🤣🤣

 3. Asa si daca esti tanar si frumos nu ai voie sa ai un post mai bun ? nu va mai cacati pe voi postacilor.Ca poate fata stie mai multe decat credeti.

  • Poate si eu stiu mai multe, dar eu nu stiu pe nimeni in PNL… Sigur ca sefa de magazin de carne poate sa modernizeze CFR Marfa… parca se leaga toate.

  • Domnisoara este consilier al unui consilier de stat. De stata degeaba, bineinteles….

  • @gogu the fake one iar comentezi… hai faci bine si revin-o la ce ai folosit de prima data

  • Doamna se pricepe la carne. Carnea e marfa.

  • PARTIDELE POLITICE SUNT BORDELURI IAR CURVELE DIN ACESTE PARTIDE SUNT POLITRUCI .DAR VĂD CĂ SE REÎNNOIESC CURVELE POLITICE!😂😂😂🤣🤣
   LA CE LE MAI TREBUIE CENTURA CURVIȚELOR SI NE MAI ÎNTREBĂM CĂ ROMÂNIA. ACUM PROSPĂTURA ASTA DE LA CONSTANȚA ARE CINE S-O CĂLĂREASCĂ.SUNT ATÂȚIA MASCULI ÎN CE DOUĂ BORDELURI DE LUX PSD CFR PNL.🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

 4. „….are trecute în lista de ”Aprecieri” numele mai multor șefi liberali…”
  I-au apreciat vocea și talentul! 😏

  • Numai vocea și talentul? Puțin foarte putin- vorba lui Dem Radulescu.Donsoara are mai multe calități cu care capătă funcțiile. E fata buna, frumoasa,darnică cu peneleii, infigareata…..meritocrația ,nu contează.

  • Rareș Bogdan 2019: ” se va termina cu amantele numite politic în funcții publice*!

 5. PNL- nu merita votul, sunt la fel ca psd, sunt din aceeași plamada: șarlatani, mincinoși, fără stiinta de carte, hoti etc.

 6. Ciocu’ mic, am guvernul meu si fac ce vreau.

 7. NU VOTAM CORUPTII! EI BOGATI SI NOI SARACI – cautati pe yt

 8. Bai frustratilor, madam are o mare calitate, pe care voi n-o s-o aveti niciodata: are p*zda.

 9. Acum na! Trebuie rasplatite si amantale. Doar nu din banii lor personali.

 10. SI aici intra un comentariu porcos (sa ma scuzati, dar nu se mai poate):
  Fata trebuie apreciata pentru efortul despus: va dati seama cati kilometri de … a inghitit pana la varsta asta, de a ajuns asa sus, asa repede?

  SI bravo PNL, de indici din ce in ce mai clar, cu cine sa (nu) votam!

 11. Ei da, vedeti ca se poate? Asa da. Ca sa nu fie discriminare. Romania este un exemplu in acest sens. Ati mai vazut undeva ceva ? Poate in Suedia…

 12. Păi, vedeți oameni buni, și care este totuși diferența între cele două rahaturi? eu nu reușesc să o identific, cu ce este mai prejos rahatul roșu decât cel galben? Dacă modalitățile de operare sunt identice, oamenii sunt aceiași, iar rotirea cadrelor între ele se desfășoară după aceleași tipare: azi vin de la PSD la PNL, iar mâine, după cum le este obiceiul, merg de la PNL la PSD, unde mai este diferența??? Vă dați seama cât de cretini își cred ăștia votanții! ei știu că oamenii care-i votează au creier puțin spre deloc, că simpla porcăială între găști este suficientă pentru a-și stimula credulii, iar blocul lor de votanți este compact și de regulă cam același, basculează dintr-o parte în alta, care dă ceva, ăla trebuie votat, indiferent de ce face după aceea sau mai bine zis de ce nu face. Pentru a avea o radiografie și mai elocventă, uitați-vă puțin, preferabil cu maximă obiectivitate, asupra conducerilor celor două infecte găști, se găsesc în conducerea lor niște personaje de un penibil absolut și de un grotesc desăvârșit. Dacă echipele de conducere arată atât de rău, ce se găsește în subordinea acestora este inimaginabil de infect. Sunt niște indivizi și individe de cea mai joasă speță, de un ridicol suprem și de o imbecilitate rarisimă. Azi-mâine, fără exagerare, PNL-ul va ajunge să guverneze țara, fie cu oamenii luați de la PSD, pe care îi arăta cu degetul ca fiind monumente ale incompetenței, fie cu indivizi de factura celor cocoțați de PSD în tot felul de poziții publice, de cel mai înalt rang. Cum explică acest lucru votanții PNL-ului? Cum explică un om rațional ce votează PNL-ul tot bâlciul promovat de PNL prin care racolează cu maximă nesimțire și cu o neobrăzare feroce toate jafurile PSDiste, înjurate cu mare spor mai până ieri, atât de PNL, cât și de votanții lor. Cum va merge un votant PNList să voteze o listă pe care se găsește un trepăduș venit de la PSD, un ins detestat pentru calitatea sa morală și profesională inexistente? Mie unul, sincer, mi se pare halucinant și de neacceptat așa ceva. Ar trebui să primeze obiectivitatea, standardele morale și profesionale, dar și respectul față de tine însuți, niciodată n-aș putea vota nici PSD-ul, nici PNL-ul dar nici reprezentanții celor două haznale. Voi o puteți face, dar măcar să nu aveți așteptări după.

 13. Atata stiu, atata fac.

 14. Domnișoara merită, are un șpagat frumos 😁

 15. O adunatura de misogini!
  Mai ca-ti vine sa te intrebi daca au origini biologice.
  Sau poate or fi activistii de partid?
  Cum care partid?!
  […]

  • @ Anxi Etate: Ai pus punctul pe „i”. O adunatura de misogini si niciun psiholog care sa-i altoiasca cu un sfat, eventual cu un pumn de pastile.

  • Fii linistit/a!
   Ar fi o risipa de timp. Ei insisi o dovedesc.
   Cu „altoirea” ai dreptate.
   Profilul lor psihologic tradeaza transcederea :)))))))
   Lasa-le banii de sedinte si pastile, poate le sunt necesari la operatii.
   S-ar parea ca, f. multi de pe-aici, vor sa li se schimbe ceva:))))))))))

  • * n

 16. Cele care sunt si mai frumoase si au de n ori mai multe studii superioare, in special pe la Oxford, Harvard, MIT sau ETH Zurich + un record de rezultate in afaceri si/sau inventii stiintifice cu recunoastere internationala…ar trebui sa strige: discriminare! Haideti, class action!

  Si cine a numit panarama asta submediocra intelectual si cu zero rezultate ca membru in Consiliul de Administratie a CN RomArm SA? Serios? Ia uitati-va la CV-ul ei, a fost capabila doar de Universitatea Ovidius si de niste posturi de economista la microintreprinderi necunoscute pana in 2016. Apoi numai in pozitii de top a fost tinuta, in companii publice, cu prestatii platite din banii contribuabililor. Astia vor fi dati in judecata! G4Media, aflati cine este coruptul care a promovat-o pe submediocra asta.

 17. Se pare ca multi postaci sunt mai catolici decat Papa, vor activisti belemeu prin Caracal si Resita, vor sa gaseasca la casierii in supermarket domnisoare cu burka pe fata si domnisoare inimoase de 30 de ani prin consilii de administratie – ca asa e bine, sa fie egalitate, ce dracu…
  Unii nu realizeaza ca in asemenea spete, practic smecherii din PNL/PSD/whatever isi platesc escortele din bani publici. Ce, ei sunt destepti, nu dau bani pe … placerile fizice. Posteaza o domnisoara saraca cu duhul intr-o functie de genul (vezi si PSD cu sefiile ANAF, ANMDM) si … te bucuri de ea pana te plictisesti. Apoi trece alta la aparat.
  Astia care sar de fund in sus ca … misoginism, sunt mai prosti decat noaptea.

 18. fetișoara, imi vine să-i zic altfel, dar totuși suntem pe un site, stă bine cu dedesubtul!!! Stau la rând PNLeii la ea cum stăteau oamenii la coadă pe vremea „împușcatului”.

 19. Ce viata buna cand tati e Securici.

  • * „Tati” se zice aluia caruia i-o suge. Fata face mumu Regeste. N-ai cum sa fii politician si sa nu dai o buca auxiliara … Din pacate, tarfele ajung sa fie extrem de bine platite pt. serviciile prestate … Pe Bani PUBLICI !

  • Aha! Pai sa intre pe fir taica-su sa explice lumii cum meritocratia fetei = interventia dumnealui. Altfel, comentatorii o vor devora complet pe domnisoara, cu imaginatia lor bogata si neiertatoare.

  • @LuciferIC, Nu raspunde, las-o balta. Comentariul tau de la 9:42 a fost aprobat pe site doar dupa ce am postat eu comentariul. Ce mizerie. Am crezut ca ai intel cum ca tatal ei biologic a fost un securist pilos si i-a aranjat un post caldut la stat.

  • Da, site-ul asta are grave probleme de personaliate … Vorba unora, baietii de abia isi permit de-o paine si-o cafea, ce programatori de care tot vorbesc sa-i scape de toata mizeria numita PHP. Le-as recomanda Amber sau Phoenix (Frameworks), asta ca sa stoarca la maxim hardware-ul care clar le e limitat(cel putin la nivel de kernel), pana si pe cloud, dar in Ro. sunt ani lumina departare de asa ceva … Nici nu stii ce sa crezi daca comentariile sunt ‘cenzurate’ de BOTs-i si aprobate de ‘humans’ sau pur si simplu e un lag absolut infect si total aleatoriu in toata distributia asta mizerabila …

  • Off-topic: I-as da si eu o buca giugiucai … :X Dar na, nu-s politician, inca … 😀

  • Poti sa-i tragi un mesaj pe instagram. Pozele o prezinta ca fiind frumoasa si finuta si cu un copil de ~5 ani. Frumusetea o califica sa fie sefa la Miss Turism Romania, nu ca membra in CA la o companie de stat.

  • Cred ca esti putin invidioasa(presupunand ca esti o ea si nu un el, ca e plin de carnaciori p’aici, deci nu m-ar mira) si asta pt. ca probabil nu tragi destul … Pune mana pe sport, ia suplimente, lasa proteina animala … Succes !

  • N-ai nimerit-o din nou. Arat mai bine decat un top model la cele 54 de kg ale mele. Sunt la fel de fit ca Adriana Lima, insa am muschii si formele mult mai bine definite. Sunt vegana si fac in fiecare zi cel putin o ora de fitness and HIIT- si evident ca rezultatele sunt pe masura eforturilor.
   Arat mai bine decat individa din articol dupa care salivezi; de-asta am (imbracata) cu zeci de mii de fani mai multi decat ea pe IG…Daca as posta mai des, as avea sute de mii de urmaritori. In plus, si spre deosebire de ea, nu am datele cuantice ale corpului contaminate cu spiritele altor barbati, asa cum o au femeile care s-au culcat cu enspe mii pentru diverse favoruri si cadouri. Inteligenta, moralitatea si puritatea corpului si spiritului pana la intalnirea celeilalte jumatati si casatorie sunt foarte importante pentru mine. Tocmai de asta niciun barbat nu este destul de bun pentru mine. Daca non-valori banale si usuratice sunt tinute in puf si finantate cu 50,000 euro lunar de barbati imbecili, eu merit Regele Universului. Iti dau toate detaliile astea pentru ca stiu ca mori de curiozitate sa afli unde ma incadrez. Out of your league! Nu-mi plac barbatii care nu-si pot controla nevoile si sunt in limba dupa orice fufa uzata precum cea din articol. In final ma voi casatori cu un multi-milionar care ma urmareste demult si partajeaza aceeasi viziune cu mine asupra noilor tehnologii care vor defini noua lume, si pe care il voi face un multi-miliardar.

  • Indiferent de sex, meriti p**a suprema. 😀 (Am mai scris un mesaj mai lung dar muile nu l-au postat). Esti un carnacior, amice. Femeile ca tine nu scriu carti despre mecanica cuantica si au Instagram. Pune cartea pe care ai scris-o sau altfel esti doar un postac unfucked.

  • *Femeia care pretinzi ca esti, ca sa alung orice confuzie. Poate esti doar un gaiutz care face pe aici pe diva … Da-ne si noua Instagram-ul, sa nu murim prosti … Doar ca eu vreau cartea cu care te-ai laudat, wankere.

  • Nu vei afla cine sunt. La carte vor avea acces doar cei a caror gandire a accesat deja frecventele noii lumii (in conditii naturale prin OBEs, NDEs, enhanced states of consciousness in Theta & Gamma brainwaves, fara halucinogene). Ei vor stii ce sa caute. Este un dar care se va arata doar alesilor. Nu toata lumea merita sa stie si sa se bucure de asemenea daruri ale cunoasterii si de munca mea, mai ales cand 20% din carte sunt lucruri unice si descoperiri stiintifice pe care nu le-au facut nici oamenii de stiinta care au avut acces la patente secrete si informatii clasificate. Sau care au lucrat in cele mai radicale proiecte black budgets. Inspiratia divina vine doar celor care fac sacrificii in lumea fizica, a mea este abstinenta, disciplina, multe sacrificii pe care niciun om normal nu ar fi capabil sa le faca. De-asta nu ma cobor la nivelul mitocanilor. N-am lucrat la CERN asa ca insulta ta ca am fost data afara de la CERN, e rautate gratuita!!, n-am educatie formala in fizica cuantica, am +5 ani>MSc in alte domenii, zeci de carti citite de fizica cuantica, cartea nu este in domeniul fizicii cuantice, este in domeniul multidisciplinar avansat.
   Faptul ca ai cunostiinte in domeniul pe care l-am abordat in carte, si ar completa ceea ce stii deja, nu inseamna ca ai etica necesara pentru a accesa cartea. Puteai sa te mentii civilizat si sa nu ma insulti. Lucrurile ar fi evoluat diferit.

  • @Luciferic,
   Insulti femeile de forum ca sunt grase si „au colacei”, in speranta ca iti vor trimite link-uri catre pozele lor din social media si isi vor divulga identitatea.
   Cum ar fi ca doamnele de pe forum sa te eticheteze cum ca o ai mica si sa iti ofere ca unica optiune de a dovedi contrariul: postare pe forum cu nume si prenume? Asta chiar ar fi pe frecventa rautatilor si absurditatilor pe care le propagi pe forum, scula suprema si experienta extrema.

 20. Ludovic ORBAN, vineri, 11 octombrie 2019 (prima zi după moțiunea de cenzură): „Trebuie să dăm românilor ceea ce așteaptă de la noi, corectitudine, bun simț, competență, seriozitate… Trebuie să arătăm că puterea este dată formațiunilor politice nu pentru a o folosi în interesul personal sau în interesul clientelei de partid, puterea este dată liderilor politici și partidelor politice cu un singur scop: să servească interesul public… Trebuie să arătăm clar, puterea nu este izvor de privilegii, de mândrie și de avantaje personale, puterea este o sursă de răspundere uriașă, față de fiecare român și trebuie folosită doar în interesul românilor”.
  Aferim, Ludovic Orban, de-așa un ,,crez” politic; atîta demagogie n-au mai văzut ochii mei de la discursurile lu’ nea Nicu!
  Orb să fii și n-ai cum să nu vezi că ,,profesioniștii” de azi ai liberalilor de la putere sunt urmașii direcți ai celor 15.000 de specialiști ai lu’ Miluță…
  Iar eu, în văzătoare-n van, mă privesc în oglindă și-mi dau palme că i-am votat…

  • E vreo diferență între Orban și fătuca din imagine? Eu nu vad! Bun, o scot pe-aia cu sexul…

  • Fii, @Alfa, serioasă/os, cum să vorbești despre ,,diferențe” acolo unde-i numa’ potrivire?! Două curve!

 21. PNL e noul PSD !

 22. Fatuca si a schimbat des si cu un scop clar locul de munca si specialitatea-dobandirea unei vaste experiente „profesionale”” si de viata.A acceptat postul de consilier cu jumatate de norma ZIUA,cealalta jumatate probabil o desfasoara in conditii grele NOAPTEA. A fost angajata de proba dar sigur o sa fie angajata definitiv si cu un salariu modic.Hai ,sa nu fim pizmasi!!!Cei interesati sa ii urmareasca evolitia diurna si nocturna!!!

  • Domnisoara este adepta zicalei lui Wuhannis: „Romania lucrului bine facut”. Cred ca face lucrurile cu abnegatie, stoicism, si, nu in ultimul rand, cu profesionalism. Ce lucruri, ne depaseste pe noi muritorii de rand, dar se pare ca isi merita pe deplin functia.

 23. nu e nici-o specialista!
  e doar o CURVA
  vedeti cine a recomandat-o ca sa intelegeti cu cine se culca si apoi luati-l pe mooistul ala la intrebari!!!
  da-te-n MM cu angajat toate curvele!!!

  • Capii sunt specialisti, doamna doar semneaza si stampileaza precum administratorii lui Bahaian.

  • @c: te inseli, doamna nu e ceea ce spui tu, doamna ocupa delicata functie de consilier vaginal…

 24. ROMANICA-NORMALA-EDUCATA

 25. La numai 3 zile!!!
  La 32 de anii are un CV beton, „plina de experienta”, numai buna de pus in cele mai inalte functii, marca inregistrata si de PNL, pe model PSD!
  Numa’ buna de CA al CFR, societate de stat aflata de 30 de ANI aproape in FALIMENT de fiecare data cu asemenea specimene blonde analfabete in C!
  Mi-aminteste de blondele lui Basescu, blonda si pusa in tot felul de functii inalte: asa era la PDL, Basescu avansa in functii care mai de care blondele din PDL: Elena Udrea, Roberta Anastase(Sefa Camerei Deputatilor, fosta model!), Claudia Boghicevici(o stiu din vremea PDL, acum avansata de PNL la Curtea de Conturi, desi ea sarmana de meserie Invatatoare NU stie sa lege 5 Cuvinte Consecutive Inteligente si Inteligibile! Ati auzit-o vreodata vorbind?!!), Andreea Paul Vass, exceptie dna Vass, TOATE aceste blonde scolite pe seara la mare distanta, in timp ce MUNCEAU evident, toate promovate in functii inalte de PDL pentru ca erau BLONDELE lui Basescu!
  Asta e pe acelasi tipar, uitati-va la CVul subtirel ca o foita de ceapa, ce mare branza va face blonda asta in CA al CFR marfa?!
  NIMIC!
  Va lua BANII, ca trebuie sa traiasca si ea, sa traiasca BINE, fara sa munceasca!
  Cum naiba aceste lipitori politice NU ajung sa lucreze in mediul privat, cum se lipesc de cele mai banoase functii in Statul roman?!
  Ghici?!
  PNL se straduieste zi de zi sa ne convinga ca are „specialistii” in NIMIC, care vor „schimba” Romania asta PSDista!!!
  Rusine!!!

  • Cred ca fiecare partid, indiferent de culoarea politica, are si doamne cu experienta de business credibila si doctorate (reale) pe la universitatile din top 10 din Romania carora partidul nu le-a oferit nimic sau le-a oferit mizerii de 10 ori sub valoarea lor. Ele trebuie sa se razbune. Haha.

  • @Diana: Arata-mi o singura doamna, cu Scoli inalte pe bune, cu Doctorat de Top, una singura macar, careia PNL sau PSD sa-i fi oferit un post inalt de conducere!!
   Uita-te la ele, ca majoritatea nu sunt in stare sa scrie sau sa vorbeasca CORECT Limba Romana!!!!
   5 Cuvinte CONSECUTIVE inteligente si inteligibile nu sunt in stare acesti analfabeti sa spuna!!!

  • @lili iti raspund eu ca sa nu ramai nesatisfacuta: Ioana Petrescu.
   Fata asta a primit postul de Ministrul Finantelor in 2014, guvernarea Ponta. Si ignorand toata pregatirea ei, dl Basexu Petrov si PDL-ul i-au pus bete in roate, pana a renuntat.

  • @lili, Sunt greu de gasit cu nume si prenume din moment ce nu le-au fost oferite posturi de conducere, deci nici presa nu a fost interesata de ele si nu le-a mediatizat.
   Sincera sa fiu, nici eu nu am cultura politica sa vin cu exemple. Pana acum 1 an am fost complet dezinteresata de politica, lucram in strainatate, pana m-am intors in tara si am realizat cum politica impacteaza semnificativ mediul de afaceri.
   Statistic vorbind, probabilitatea ca printre cei ~ 400,000 membrii PNL sa exista si doamne cu doctorat la universitati de top este destul de ridicata. Ele ar trebui sa se autosesizeze.
   In PSD parca era dr. Ecaterina Andronescu numita ca Ministru al Educatiei…M. Anisie (PNL) are studii peste Msc care ar echivala cu cei 3 ani de doctorat.

  • @GeoDaDume: O stiu, bine scolita, dar cred ca mai degraba i se potrivea mediul universitar, NU mizeria din Politica romaneasca!!!!
   Am sa va explic de ce: a fost Consiliera pe probleme de Economie a lui Ponta!
   Ce mare realizare a avut Guvernul Ponta, cat Ioana Petrescu i-a fost Consilier de stat pe probleme de ECONOMIE lui Ponta?!
   ZERO!
   ANAF nedigitalizat si azi, Reforme fiscale si STRUCTURALE(marea problema a Romaniei si AZI!) ZERO, Companiile de stat neatinse, piatra de moara si azi pentru Guverne, Autostrazi ZERO, Fonduri europene spre ZERO, Sistem de sanatate rudimentar si falimentar…
   Cu un Consilier ca Ioana Petrescu asteptam MULT mai mult de la Guvernul Ponta!
   Guvernul Ponta a lasat in urma un singur fapt „memorabil” Colectiv… si 65 de TINERI NEVINOVATI morti…din pacate…

  • Nu toti oamenii scoliti si care au cultura generala sunt croiti pentru a executa o strategie. Ioana a fost prea blanda si prea analitica pentru a obtine rapid rezultate tangibile in minister. Nu a devenit nici vedeta media, desi ea era draguta si intelectual mai inzestrata decat Dragusanu sau Pestritu. Din pacate nu a avut curajul sa adopte tinute indraznete, sa fie cool, sa fie sexy…putea acum sa castige bani frumosi din contracte publicitare daca se lansa cand toate camerele de vederi erau pe ea. Mediului politic romanesc ii lipsesc femeile inteligente, frumoase, citite, cu toate diplomele in ordine si indraznete.

  • @Diana: Le cam amesteci… uita-te la dna Merkel, nu e imagine de revista sau de cancan la TV, dar e cea mai puternica personalitate politica feminina a LUMII.. iar Germania sub dna Merkel a inregistrat 8 ANI consecutiv de Excedent bugetar(inclusiv in 2019, cand a avut 50 Miliarde Euro EXCEDENT bugetar!!), efectiv a DUDUIT Economia Germeniei in vremea dnei Merkel!
   I se potrivestte manusa politica!
   Iar acum in vremea pandemiei, germanii „s-au indragostit” din nou de dna Merkel, pandemia de coronavirus a adus un plus de imagine cancelarului german Angela Merkel!
   Într-un recent sondaj, 82% dintre germani spuneau că dna Merkel își face treaba “destul de bine“, iar partidul ei, Uniunea Creștin-Democrată se află din nou cu mult înaintea adversarilor săi!
   Ioanei NU i se potrivea, mediul academic cred ca i se potriveste mai bine…

   In ce-o priveste pe dna Cati Andronescu, dicolo de toate Diplomele ei pe bune, dna Cati este si a ramas o PSDista sadea…
   A lasa in urma ei #NIMIC PSDist cu gramada, ba a mai si DESFIINTAT Invatamantul profesional = o tragedie pentru Sistenmul de invatamant din Romania si pentru Economia Romaniei, care abia acum isi revine o data cu Invatamantul DUAL, pornit de firmele germane din Brasov inca din 2012!!!
   „La 8 februarie 2009, Guvernul PDL-PSD a hotărât că, începând cu acel an şcolar, DESFIINTEAZA şcolile de arte şi MESERII. Conform acelei HG s-au alocat 221.000 de locuri pentru învăţământul LICEAL cu cele trei profiluri ale sale: teoretic, vocaţional şi tehnic şi NICI UN LOC la Scolile Profesionale. Ecaterina Andronescu, Ministrul care a INITIAT acest act, era şi preşedinta Consiliului Naţional al Rectorilor din România.”
   Toti elevii au mers la Liceu si la Facultate!!
   Meserii NU mai invata NIMENI in Tara asta!
   Cititi cum e structurat Invatamantul german si veti intelege de ce e PERFORMANTA Economia Germaniei!!!
   Azi, in Romania un sudor greu de gasit castiga peste 1000 de Euro, un tractorist si mai mult, e o LIPSA ingrijoratoare de Sudori, de Instalatori, de Electricieni, de btractoristi, de Frezori, de Strungari… multimita dnei Cati…Ministresa PSDista cu scoli pe bune…

 26. Mai bine numeau o pregresistă cu mustață, nu mai era supărare așa

  • Mai bine nu venea PSD la putere si nu te hranea pe tine sa propagi aiureli pline de ura.

 27. O penelista dragalasa si polivalenta, apropiată de Virgil Guran, tovarasu cu certificatul de „tulburări schizofrenice” scos să scape de DNA, muncește pentru țară și popor, răilor . :)))))))))))))
  Las ‘ că Baranga cel analfabet a ajuns Sef la ditamai Oficiul de Combatere a Spălării Banilor si Panturoiu la fel de analfabet va restructura TAROM ul. Si cati or mai fi…..:((((((.
  De exemplu, secretarul de stat de la Sanatate, model de chiloți, ginerele mafiotului Bădulescu.
  Sau secretarul de stat din Ministerul de Finanțe, întreținut de nevasta pensionară, el avea vreo 39 de ani, trei au in 2015 dintr-o pensie mizerabilă.:))))

 28. Indemnizatia fixa lunara (bruta) de 2.790 de lei este o suma infima, problema este insa delegarea unei astfel de functii si responsabilitati unei persoane neexperimentate si necalificate.

 29. Eh,schimbam placuta?Muie pnl?

 30. Aveți ce ați votat la europarlamentare.Dacă acum când nu au legitimitate fac asta ,vă dați seama ce vă face PNL după alegeri când conform sondajelor va face majoritate împreună cu USR ? Priviți cu atenție ce bășcălie se face de Anisie,Ștefan ,Vela acum Bode iar pe liberali îi doare la bască .A mai venit și Marele Mut să-l șteargă de scuipatul lui CTP pe Bode .Liberalii dacă câștigă alegerile chiar sunt mai periculoși decât PDL-ul lui Petrov .

 31. Cum apare o fufa, cum e shitstorm de comentarii. Luati cu paine baietz! :-)))

 32. O machedoanca din com. Mihai Viteazu, Constanta. Cel mai probabil ruda cu primarul PNL-ist al comunei respective, Gheorghe Grameni care a devalizat comuna in ultimii 20 ani.
  Dar, daca tot sunteti curiosi de competentele dansei, sunati-o si intrebati-o singuri ce stie si ce nu stie: 0727☆880202

  • Critici, și înjuri dacă-ți vine, da’ așa ceva nu se face! Dacă ești bărbat, te-ai descalificat… Asta afar’ de faptu’ că-ți dă cu GDPR-U’ în cap.

  • @ofCAER,

   O femeie desteapta te poate da in judecata si pentru defaimare in scris, mai ales cand ea isi organizeaza viata dupa standarde inalte de moralitate si cunoaste legislatia europeana si locala.
   Nu stiu cine esti, insa nu iti permit aluzia pe care ai facut-o mai sus la adresa mea, mai ales ca nu ma cunosti si nu am discutat niciodata cu tine. Ma gandesc serios sa obtin o hotarare judecatoreasca si sa solicit website-ului IP-ul tau pentru a-ti stabili identitatea si a continua cu procedurile legale.

  • Mai usor cu pianul pe scari, domnisoara. Nu te stresa ca faci riduri.
   In ziua de azi nu mai faci nimic cu ip-ul. Poate romanul foloseste Tor si/sau VPN tocmai pentru a nu avea batai de cap cu mimoze ofuscate.
   Plus ca daca intr-adevar omul e fraierica si nu se protejeaza, se poate apara spunand ca un hacker i-a folosit IP-ul printr-un RAT. Mai ales ca aici nu poti asocia clar un user cu idebtitatea lui.
   Dar ma rog, toti sunt cetateni si au drepturi europene.

  • Dar de ce, domnule “Agariciul”? Vă este teamă că vă fac concurență la riduri?

   Mai bine vă vedeți de mintea dvs. frumoasă. Poate data viitoare când un wanna-be domn nesimțit de pe website vă mai numește “agairici”, nu veti mai lăsa virusul agentului toxic să vă intre în minte și să vă programeze gândurile și acțiunile. “Muzica” nesimțitului văd că rulează și acum în subconștientul dvs. din moment ce v-ați ales user-ul asta. Ar fi mai multe sa va spun la profiling, dar nu sunteti pregatiti sa le auziti. Se pare ca ati omis faptul ca reteaua neuronala din mintea umana ramane cel mai bun computer din intreg universul cunoscut si unii putem asocia relativ usor useri cu identitati. Pentru unii suntem psychic, nebuni, genii – pentru cei ca noi suntem doar asa cum ar trebui sa fim.
   Cat despre limbajul meu – Cu câinii ăștia trebuie sa vorbești ca și cu câinii. Făra “marș!”, nu-i educi si nu-i inveti respectul niciodata.

 33. Ce aveti mai cu femeia asta, mie personal imi place sa simt miros de femeie frumoasa in jurul meu in birou, decat copite imputite si transpiratie de barbati certati cu igiena. Fiti siguri ca deciziile importante se iau de aia care au „promovat-o” si nu de catre ea. Ea este acolo pentru alte scopuri.

  • tie ti se pare normal ca „miros frumos” sa fie intr-un forum decizional si angajata pe bani publici doar pentru ca unuia ca tine i s-a luat de mirosul de Dambovita?
   deja stiu ce votezi la alegerile care vin.

  • „Mirosul” asta frumos de femeie blonda si frumoasa COSTA Romania MILIOANE peste MILIOANE de EURO, ANUAL, de 30 de ANI incoace, prin faptul ca in fruntea sau in Consiliile de Adminsitratie ale Companiilor de Stat(cu exceptia celor din Energie(Romgaz, Transgaz, Electrica, Transelectrica, Nuclearelectrica), RESTUL sunt TOATE falimentare, pe Pierderi URIASE An de An, Pierderi COMPENSATE An de AN de la Bugetul de Stat!
   Pierderi inseamna ca in Anul 2019(de exemplu!), Compania CFR Marfa a avut Cheltuieli mai MARI decat Veniturile!
   Cum e posibil?!
   Simplu: COMPENSARILE, adica Banii vin de la Bugetul Romaniei!!!
   BANI publici, care ar trebui folositi la Autostrazi moderne, Spitale moderne, Scoli si Gradinite moderne…
   Gasiti pe net Situatia Companiilor de Stat ineficiente, stufoase, politizate, clientelare si cu PIERDERI Uriase An de AN!
   De 30 de ANI!
   TOATE Partidele, timp de 30 de ANI, si-au pus clientela politica in fruntea acestor Companii de Stat sau in Consiliile lor de Adminsitratie!

 34. Rețetă veche și verificată la PNL, luați spre exemplu Institutul Cantacuzino 2012, un personaj sare în câteva săptămâni de la agent de vânzări la Pagini Aurii in poziția de director general adjunct al institutului, pe care îl conduce spre dezastru după ce contabilul de CAP Eugen Nicolaescu l-a demis pe directorul general de atunci….
  https://www.google.com/amp/s/www.romaniatv.net/amp/un-fost-agent-de-vanzari-la-pagini-aurii-directorul-institutului-cantacuzino_91673.html
  https://m.mediafax.ro/amp/social/fostul-director-al-institutului-cantacuzino-institutul-nu-mai-produce-astazi-niciun-vaccin-11266692
  https://m.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/viata-sanatoasa/institutul-cantacuzino-nu-mai-poate-produce-vaccin-pentru-inca-un-an-56649

  ….nu the way personajul e director la un alt institut din sistemul public de sănătate PNL-st clujean

 35. Mda.
  Adevarul este ca este Marfa.

 36. PNL continua politica psd de politizare a institutiilor statului cu amante,nepoti,analfabeti functionali.Aceasta analfabeta va scoate CFR marfa din insolventa?Rusine Dle Orban!

 37. Uite dezmatul financiar de la Companiile de Stat din Romania:
  8 Septembrie 2019, Realitateafinanicara.net: „Companiile de stat, PIERDERI de 3,5 miliarde lei.
  Companiile de stat au datorii totale în sumă 23,8 mld. lei din care plăți restanțe în sumă de 4,4 mld. lei. Pierderile de ANUL trecut se ridică la 3,5 miliarde lei.

  În anul 2018 cele 225 de Companiii pPUBLICE centrale au înregistrat Venituri de 44,9 miliarde lei și cheltuieli de 41,3 miliarde lei, cu un profit brut de 7,1 miliarde lei realizat de 150 de întreprinderi și Pierderi brute de 3,5 miliarde lei înregistrate de 48 de întreprinderi.

  Datele apar într-o Notă referitoare la activitatea întreprinderilor publice, pentru anul 2018, care va fi discutată în ședința de Guvern de luni.

  Comparativ cu anul 2017, în anul 2018 se constată o scădere a rezultatelor financiare înregistrate de întreprinderile publice centrale, inclusiv în ceea ce privește plățile restanțe înregistrate de acestea, se arată în Nota prezentată de Ziare.com.

  În anul 2018 valoarea totală a participațiilor deținute direct/indirect de stat la cele 225 de întreprinderi publice centrale au fost în sumă de 26,3 mld. lei. În cadrul întreprinderilor publice și-au desfășurat activitatea un număr de 183.152 persoane.

  Companiile publice au DATORII Totale în sumă 23,8 mld. lei din care Plăți restanțe în sumă de 4,4 mld. lei.(CASS si CAS sunt pe primul loc la Restante!)

  În anul 2018 față de anul 2017 s-a constatat o scădere a veniturilor totale cu sumă de 2,9 mld. lei și o creștere a cheltuielilor totale cu sumă de 1,0 mld. lei, ceea ce a determinat și o scădere a rezultatului brut cu sumă de 4,4 mld. lei.

  Au beneficiat de cele mai mari Subvenții pentru exploatare și pentru Investiții întreprinderile publice centrale aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor în sumă de 5,1 mld. lei, reprezentând o pondere de 85% din totalul de 6,0 mld. lei al subvențiilor acordate.”

  ADEVARUL, 19 Septembrie 2019: „Trei companii de stat, în top cinci pierderi din România.
  Trei din primele cinci companii care înregistrează cele mai mari pierderi în anul 2018 sunt deţinute de STAT, atrage atenţia analistul financiar Iancu Guda.

  Astfel, Complexul Energetic Hunedoara (CEH) înregistrează o pierdere de 1,245 miliarde lei, Complexul Energetic Oltenia (CEO) a raportat un rezultat negativ de 1,133 miliarde lei, iar Metrorex o pierdere de 508 milioane lei.
  „Toate aceste PIERDERI sunt acoperite din Subvenţii oferite de statul român, adică din banii noştri(ai contribuabililor). Desigur, din cauza «problemelor financiare», aceste companii NU îşi plătesc Taxele către stat (Contribuţiile sociale pentru angajaţi etc.), beneficiind la nesfârşit de rostogolirea datoriilor fiscale. Din păcate, managementul acestor companii nu pare să gestioneze bugetele cu înţelepciune, deorece salariile angajaţilor au crescut constant în ciudă situaţiei financiare dezastruoase a companiior respective, nivelul acestora fiind mult peste media din sectorul privat. De asemenea, investiţiile realizate de aceste companii au fost minime, reducând astfel şansele revenirii către o dezvoltare pozitivă. Oare cât mai amâna statul român privatizarea acestor «găuri negre» la Bugetul de stat?”, afirmă Iancu Guda.

  • Lili, recunoaste ca esti la varsta II-a si barba-tu nu te mai satisface … (fara suparare in caz ca a decedat sau ceva … ) Scrii cat toata Redactia G4Media :)) Fii mai concisa, nu sta nimeni sa citeasca lucruri cu care deja e de-acord … Fa niste sport, lasa proteina animala, in special site-urile astea paguboase … Nu vezi ca au ajuns usor, usor, si astia sa se sparga-n „Breaking” si stiri triviale … ? E tara plina de tarfe ca fatuca din poza, asta-i PNL-ul si asa a fost mereu … Aceeasi mizerie.

   Sper ca in 3 luni sa se intample un miracol dar vad ca USR-istii-s in moarte clinica, nimic …

 38. sa ia si ea doua-trei pensii speciale.

  au Sinistrii dorneanu-ccr, tudorel, are corleone, are tata puiu cashketa, are petrica…
  au toti jmecherii.

 39. Avem pe aici un fagot printre noi care face pe Neiluminatul. Ar merita proiectoarele ca in Vixen pe maciuca fiecaruia ca sa se sature. Tare pofticios mai e …

  • @Luciferic,
   Hai ca numai ce mi-am terminat cele 90 de minute de fitness si cardio si am 5 minute sa te binecuvantez cu privilegiul unui reply:

   1. O sa vezi tu ce „fagot” sunt cand o sa ajungem in instanta si o ma implori sa te las sa-mi lingi tocurile de 15 cm si sa-mi dai limbi in patinare pe muntele Venus in jos ca sa nu-ti distrug reputatia. Haha! Nu o sa te califici insa, sunt prea pretentioasa si nu-mi plac mojicii!
   2. In loc sa insulti cu nesimtire pe forum doamnele (@lili), domnisoarele, mamele (femeia din articol este mama)!! mai bine faci un efort sa-ti imaginezi cateva complimente pentru nevasta-ta! Asta daca nu esti un woman hater fara leac.

   3. Femeia din articol nu are suficiente calificari si experiente pentru a fi membra CA. Asta insa nu o face tarfa sau prostituata cum o numiti toti.
   Poate s-a indragostit unul de ea si i-a oferit postul de conducere, fara insa sa fie o relatie intre ei. Lucrezi tu la SRI si ai date confidentiale despre ea si le postezi pe forum? Poate cineva face un act de caritate, poate e femeie divortata care trebuie sa ingrijeasca un copil si cei 2.800 brut lunar o ajuta sa faca lucrul asta. Dezamagire completa sa vezi atata nesimtire crasa si atati mitocani pe forum! Aveti mame, aveti fete, aveti neveste, nu cred ca v-ar place ca niste nerusinati sa va injure femeile din viata voastra asa cum faceti voi pe forumuri!

  • @Diana – Mai, fatuca, nu te mai aprinde asa ca nu-ti sade bine. Vorbesti de insulte, dar limbajul tau e mai mult decat suburban. Si am sa-ti explic acum de ce nu ai dreptate in privinta panaramei din articol:
   – In primul rand, nu sta ea in indemnizatia aia de CA! Indemnizatia e un mizilic cu care isi completeaza veniturile. Poate chiar nu stii, sa fii in CA unei intreprinderi de stat inseamna sa iei niste bani pentru 2 sedinte pe luna (poate nici alea). Fata (scrie si in articol) este angajata la Tranelectrica (sunt acolo salarii cu 4 zerouri)!
   – In al doilea rand, daca nu esti tarfa, atunci ai discernamantul de a refuza (daca ai bun simt) un post pentru care nu esti calificat.
   PS: Daca te-ar duce mintea mai departe de fitness-ul si cardio ale tale ai intelege ca nu e vorba aici nici de femei, nici de mame, nici fete sau neveste, e vorba pur si simplu de BUN SIMT, de educatie, de corectitudine etc. Asa ca mai lasa-ma cu dramele de femeie frustrata si ia in considerare ca oamenii nu vor decat putina normalitate.

  • @kafka, te asigur ca am si un limbaj stiintific, unul de programare, altul artistic si unul vulgar – simplu-suburban, adaptat contextului si interlocutorului. Daca tu te crezi superior, te asigur ca academia ta de romania, nu este MIT, nici Harvard.

 40. Ce e cu aratarea asta inculta in functii de conducere? Nu tu masterat in inginerie oceanica ca Clotilda, nu tu doctorat in teologie ca MRU, nu tu masterat la Stefan Gheorghiu ca madam Bocse. Nu tu o frumusete rapitoare ca Guseth. Huooo, rusineee!

 41. De-as fi in situatia acestei fete, v-as identifica pe toti, v-as vizita la locuintele voastre si, cu multa eleganta, as oferi fiecarei femei majore din familiile voastre cate o floare.
  Cu mesajul : ” Pentru superbele si nobilele doamne din vietile criticilor mei ”
  Ce-ar fi(?), s-aud(!)
  Doar nu va temeti de-un fricos(?), curajosilor !

 42. Lipsesc legea impotriva favoritismelor si nepotismului, niste legi importante pe care politicienii nu le vor propune sau sustine prea curand.

  • @unul – N-ar fi nevoie de asemenea legi daca toate (dar toate) angajarile s-ar face pe baze reale, pe multa invatatura, pe abilitati etc. Nici n-ar mai conta ca e fiul sau fiica vreunuia sau altuia, ar conta doar ca stie ce face pe postul respectiv. E prea multa impostura in tara asta, prea multi submediocrii sunt la butoane si nu fac decat sa darame totul in jur doar ca sa ramane ei acolo…

 43. Sigur e fata, nepoata sau amanta cuiva. Asta se practică peste tot după revoluție. Iar în instituțiile statului una de-asta cu proptele sus puse vine cu tupeu si dă peste nas tuturor cum că ea stie să facă de toate. Ei pe dracu stie! Nu stie, nu are nici măcar idee dar tupeul bazat pe proptele politice te face atotștiutor. Si este cazul instituțiilor enumerate în articol, dar nici celelalte nu fac excepție. Când vine una sau unul cu proptele politice, îi ling toți dosul ca si cum ar avea miere. Se gudură frumos pe lângă ei sau ele că doar doar obțin ceva avantaje. Ăsta-i adevărul! Desi respectiva sau respectivul nici n-a auzit de domeniul respectiv, i se bagă pe gât noțiuni greu de digerat, dar care îl fac mare specialist. Poți să nici nu ai prea multă carte că proptelele politice te pot face de la specialist in sus. Expert, sef de birou, de serviciu, manager si chiar director de institutie. Pentru că este tolerată si perpetuată in mod constant o astfel de situație. Institutiile statului, vacile bune de muls de resursa financiară si de obținerea altor avantaje, de către deținătorii politici cu putere de decizie. Asta este gândirea si nu cred că mai avem şanse de eliminare a putregaiului instalat peste tot. Lor li se pare că asta este normalitatea si dacă merge si asa, de ce nu? Cine ii verifică, cine îi controlează? Si dacă îi verifică asa de ochii unora, situația rămâne fără finalitate. Pedepsele nu mai există pentru politic. Găsesc mereu noi si noi tertipuri legislative de a-si scăpa pielea. Deci cu alte cuvinte suntem o nație pierdută. Si ne întrebăm de ce merg toate astfel în țara asta? Uite din cauză de astfel de domnişoare si domnişori, domni si doamne cu o sută si o mie de proptele politice. Mai zi ceva! Ai curaj? Că de zici te zburăm de nu te vezi! Asta-i atitudinea de la un capăt la altul!

 44. Si când le vezi prin sedii cu cracii goi, fustițe scurte, brațe dezgolite si rujul roşu pe bot, păr în vânt si aere peste aere de superioritate si nasuri pe sus si tonul ridicat. Ce înseamnă dom’ne să ai pile cunoştințe si relații! Asa cum este moda pe la noi. Ce e în stare să facă tinerețea sau relația, nici n-ai idee! Mută munții din loc nu alta! Atâția specialisti si specialiste de-astea si nu poți să nu te întrebi. De ce naiba nu merg lucrurile în România? Cu atâtea frumuseți câte avem si pricepuți nevoie mare. Uimire mare!

 45. Să preia frâiele? Poate frânele societăților. OMG! Poate specialista asta are ceva facultăți pe la ID. Dar ce te faci cu specialistele cu studii medii care au salarii comparabile cu ale celor cu studii superioare sau chiar peste si au activat ca secretare înainte de a deveni peste noapte sau peste zi mari specialiste în Pi aR . Si cu mare tupeu în bagajul de cunoștințe.

 46. Macar e buna de #$^%$ ?

 47. Eu am treabă cu specialista dulap cu chişere de facut cafele. Care merge cu ea în față. Ce liceu o fi facut ea de a meritat vro aproape 7000 de lei. A pupat mult si ghini zîc.
  Fata din articol e frumuşîcî foc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.