G4Media.ro

O româncă octogenară a pierdut 9.000 de euro într-un supermarket din Spania…

sursa foto: Pixabay

O româncă octogenară a pierdut 9.000 de euro într-un supermarket din Spania / Banii i-au fost returnați după ce angajații au anunțat poliția

Angajații unui supermarket Aldi din Mijas, Malaga, sunt dați exemplu de polițiștii spanioli după ce au anunțat că au găsit o geantă cu 9.000 d euro în interiorul magazinului.

Polițiștii s-au deplasat la supermarket și au găsit un card, astfel că au identificat persoana care a pierdut banii, relatează media spaniolă.

Așa au ajuns la femeia de 80 de ani, româncă.

Potrivit Diario Sur, proprietara a explicat că, cu câteva zile înainte, a retras o sumă mare de bani pentru a face mai multe plăți și că, din cauza unei neglijențe, a uitat geanta pe un raft.

„Nu și-a ascuns surprinderea atunci când și-a primit banii. Nu în fiecare zi se pierd 9.000 de euro, iar apoi îți și sunt returnați”, notează jurnaliștii spanioli.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cand se vor publica statisticile puterii judecatoresti,pentru a sti si noi cum stam la acest capitol?De ex.cate plangri de pierderi de bunuri sunt înregistrate si cate au fost solutionate pozitiv,inclusiv cele cu trimiteri în judecată sau cu condamnari.Presa a vorbit si la noi despre asemenea fapte laudabile,dar nu stim cum stam,în ansamblu,si ar putea sa reprezinte un indicator,considerabil,al nivelului nostru de educatie.