G4Media.ro

O româncă, asistentă medicală în Italia, și-a denunțat concubinul pentru că-și ținea…

Foto: Pixabay.com

O româncă, asistentă medicală în Italia, și-a denunțat concubinul pentru că-și ținea mama moartă în dulap / Bărbatul încasa pensia femeii de doi ani

Mihaela, o asistentă medicală stabilită în Italia, a mers la carabinieri și și-a denunțat bărbatul alături de care trăia, un italian în vârstă de 50 de ani, atunci când a aflat că acesta își ține mama moartă într-un dulap, împachetată în saci de plastic, scrie La Repubblica.

Cei doi locuiau împreună în comuna Buccinasco, de lângă Milano, iar bărbatul încasa de doi ani pensia mamei sale, în valoare de 1.700 de euro.

Totul a început atunci când bărbatul a primit un mesaj de la un prieten în care era întrebat ce face mama lui. Răspunsul italianului, „totul este bine, este într-o casă de bătrâni”, a derutat-o pe românca de 47 de ani.

Ea știa că mama bărbatului a murit în 2019, atunci când avea 80 de ani. Atunci când l-a întrebat pe bărbat de ce minte, acesta a recunoscut tot.

Femeia s-a decis să-l denunțe la poliție după ce a găsit într-o geantă un pistol și a considerat că viața ei e în pericol.

Polițiștii au ajuns imediat la locuința în care locuiau și au găsit cadavrul acoperit în folii de plastic.

Bărbatul este cercetat în libertate pentru fraudă și pentru ascunderea cadavrului.

Sursa foto: pixabay.com

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Bula scotea bunicu mort la geam cind venea poștașul cu pensia.

  2. Ingenios italianul. Romanii tot turnatori , ii era frica ca avea pistol altfel s-ar fi bucurat in continuare de parte din 1700 euro lunar.

    • Turnatori? Esti pe langa prietene, daca nu ti pare nimic anormal la acest lucru. „Ea știa că mama bărbatului a murit în 2019” ea stia ca e moarta, nu stia de unde vin banii. Voi sunteti rupti de realitate

  3. Ce ‘Lord of the Rings’ o fi in capul oamenilor astora ramane un mister … Simti o bucata de creier cum se suceste cand citesti asa ceva. Nu concep cum pot psihiatrii si IML-istii sa faca fata la astfel de cazuri …