G4Media.ro

O primărie din Olt, încadrată în prima clasă de risc seismic, ar…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O primărie din Olt, încadrată în prima clasă de risc seismic, ar trebui demolată, anunță Prefectura / În prima clasă de risc seismic este și un dispensar medical deja consolidat

În județul Olt au fost expertizate şi încadrate în clase de risc seismic 175 de clădiri, din care 118 sunt ale unor instituţii, a anunțat prefectura Olt. Trei dintre aceste au fost încadrate în clasa de risc I: un dispensar medical deja consolidat, un muzeu în curs de consolidare şi sediul unei primării, propus spre demolare.

”Dintre acestea, 29 au fost încadrate cu risc seismic IV, 129 cu risc seismic III, 13 cu risc seismic II, 3 cu risc seismic I şi una a fost propusă pentru demolare. Din cele 175 clădiri identificate, 118 sunt clădiri administrate de instituţii ale statului (şcoli, primării, cămine culturale, grădiniţe, etc)”, a precizat sursa citată.

Astfel, cele trei clădiri încadrate în clasa I de risc seismic sunt Dispensarul medical din Mihăeşti, la care s-a finalizat consolidarea, Muzeul de Etnografie ”Casa Hagiescu Mirişte” din Caracal, aflat în curs de consolidare, şi sediul Primăriei Slătioara, unde se propune demolarea şi construirea unui nou sediu, pe acelaşi amplasament.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...