G4Media.ro

O persoană din Prahova ar fi semnat mai mulți ani documentaţii de…

O persoană din Prahova ar fi semnat mai mulți ani documentaţii de urbanism pretinzând că este arhitect / Primăria Sinaia a sesizat poliția

Un fals arhitect care, timp de mai mulţi ani, a semnat documentaţii pentru autorizarea de construcţii a fost depistat, marţi, de autorităţile din Sinaia, acestea anunţând că vor sesiza poliţia, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sinaia, Hurdubelea Petre Silviu a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani, folosind datele de identificare ale altei persoane.

„Facem cunoscut publicului numele domnului Hurdubelea Petre Silviu care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Falsul a fost descoperit astăzi de către Arhitectul Şef al Oraşului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Prahova care au solicitat verificarea acestuia de care Ordinul Arhitecţilor din România în urma unor suspiciuni în legatură cu o documentaţie de urbanism depusă la sediul nostru. Îi mulţumim colegei noastre pentru profesionalismul şi responsabilitatea cu care a acţionat. Lansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulţi cetăţeni să fie expuşi, fără voia lor, unui act de fraudă”, menţionează sursa citată.

Primăria Sinaia va sesiza Poliţia în acest caz, procedura fiind în lucru.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Avea plombe in gura hurdubelea asta ?!

    Citi sarlatani or fi in Romania facindu-si mendrele ( cu acceptul tacit sau nu al unor functionari publici si bugetari ) ?!

  2. Sunt situaţii când şmecherii se descurcă şi fără fabricile de diplome! Depinde pe cine servesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.