G4Media.ro

O parte a sistemului de control de securitate al aeroportului din Timișoara…

Sursa foto: Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara

O parte a sistemului de control de securitate al aeroportului din Timișoara s-a defectat / Procesarea pasagerilor s-a făcut în regim de avarie

O parte a sistemului de securitate din cadrul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara s-a defectat, în noaptea de marţi spre miercuri, astfel că pasagerii curselor care au decolat miercuri dimineaţă au trecut prin proceduri în regim de avarie, printr-un singur punct de control, relatează News.ro.

„O parte din sistemul de control de securitate s-a defectat azi noapte şi din acest motiv procesarea pasagerilor care au decolat în această dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia a fost realizată în regim de avarie printr-un singur punct de control”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al aeroportului.

Potrivit sursei citate, o echipă tehnică a lucrat la remedierea problemei şi la ora 8:30 a reuşit să repornească sistemul.

„Ne cerem scuze pasagerilor pentru inconvenient şi le mulţumim pentru răbdare şi pentru înţelegerea situaţiei”, mai transmite Aeroportul Timişoara.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Sistemele critice (si nu numai) au backup, orice pica de la curent, la internet, la server, la aplicatie trebuie sa aiba BACKUP si comutare automata!
    Suntem in 2022 si vine dorel sa dea restart manual la XP.

  2. Nu va faceti nici o grija ! „menistrul” Grindeanu ADUCE arabasi cu petrodolari sa faca un nou „arioport” la Timisoara ! Asa ca nu ne mai intereseaza daca mai functioneaza „ceva” din cel vechi ! Ca de AUTOSTRAZI sau CAI FERATE nu prea mai are timp sa se ocupe – si nici nu-l intereseaza ! Afara de „cumnatica” angajata ILEGAL pe post de MARE INSPECTOARE – mai are niscai neamuri si alte loaze de …. aranjat !