G4Media.ro

O nouă ședință a cabinetului de război al Israelului, miercuri, pentru a…

Sursa foto: Facebook / Benjamin Netanyahu

O nouă ședință a cabinetului de război al Israelului, miercuri, pentru a decide răspunsul la atacul Iranului

Ședința cabinetului de război programată pentru marți pentru a discuta încă o dată răspunsul la atacul direct al Iranului din weekend a fost amânată pentru miercuri, a declarat o sursă guvernamentală, fără a da alte detalii, potrivit agenției Reuters.

Un oficial israelian declarase mai devreme în cursul zilei că o reuniune a guvernului de război, înființat de premierul Benjamin Netanyahu în octombrie anul trecut în urma atacului palestinian al Hamas, va avea loc marți.

Două reuniuni au avut deja loc de când Iranul a lansat sâmbătă seara peste 300 de rachete și drone împotriva Israelului, ca represalii la atacul împotriva consulatului iranian din Damasc de la 1 aprilie, în urma căruia a fost ucis un comandant de rang înalt al forței de elită Al Quds a Corpului Gardienilor Revoluției.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. In traducere, Bibi mai are nevoie de timp sa calculeze daca merita sa isi supere toti aliatii din Vest in schimbul garantarii sprijinului extremistilor

  2. Nea Bibi, te atacara hamașii ,terminași Fâșia Gaza ,bombardași ambasada ,trasera si ei cu niste știfturi de drone ,nu omorâra pe nimeni si gata se linistiră. Acum e cazul sa te liniștești si tu . Fii un gentleman !

  3. Bibi, pune steaua lui David pe clădirea Ansamblului Consulativ Islamic din Teheran.