G4Media.ro

O navă românească a fost avariată după atacului rusesc care a vizat…

Foto: Sorin Grindeanu / Facebook

O navă românească a fost avariată după atacului rusesc care a vizat portul ucrainean Reni. Nava a suferit avarii minore şi şi-a continuat deplasarea

O navă românească a fost avariată în urma atacului rusesc care a vizat luni portul ucrainean Reni, transmite News.ro.

Ministerul de Externe a anunțat că nava a suferit avarii minore şi şi-a continuat deplasarea şi că nu există cetăţeni români răniţi în atacurile atacurile asupra porturilor ucrainene de la Dunăre.

”Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin reprezentanţii Consulatului General al României la Odesa, care îşi desfăşoară temporar activitatea în cadrul Centralei MAE, s-a autosesizat în urma informaţiilor din presă referitoare la incidentul în care a fost implicată o navă românească în portul Reni din Ucraina în dimineaţa zilei de 24 iulie 2023 şi a întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile ucrainene competente din regiune, pentru informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea persoanelor implicate, precum şi împrejurările în care s-a produs incidentul”, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit informaţiilor preliminare obţinute de către reprezentanţii oficiului consular de la autorităţile ucrainene, nava a suferit avarii minore şi şi-a continuat deplasarea.

MAE informează că nu există cetăţeni români răniţi în atacurile care au vizat porturile ucrainene de la Dunăre.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...