G4Media.ro

O lovitură de stat militară devine o posibilitate în Rusia (fost colaborator…

Foto: MISHA JAPARIDZE / POOL / AFP

O lovitură de stat militară devine o posibilitate în Rusia (fost colaborator al Kremlinului)

O lovitură de stat militară devine o posibilitate în Rusia pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, a declarat luni fostul redactor de discursuri al președintelui Vladimir Putin, citat de CNN.

În prezent analist politic, Abbas Galliamov a declarat că, pe măsură ce pierderile rusești cresc în Ucraina, iar țara trece prin greutățile aduse de sancțiunile occidentale, rușii vor căuta pe cineva pe care să dea vina.

„Economia rusă se deteriorează. Războiul este pierdut. Sunt tot mai multe cadavre care se întorc în Rusia, așa că rușii se vor confrunta cu mai multe dificultăți și vor încerca să găsească explicații de ce se întâmplă acest lucru, privind în jur la procesul politic și își vor răspunde: „Ei bine, acest lucru se datorează faptului că țara noastră este guvernată de un vechi tiran, un vechi dictator””, a spus Galliamov, referindu-se la Putin.

„În acest moment, cred că o lovitură de stat militară va deveni posibilă”, a continuat el.

Acel moment ar putea veni în următoarele 12 luni, în opinia sa.

„Deci, peste un an, când situația politică se va schimba și va exista un președinte nepopular foarte detestat în fruntea țării și războiul este foarte nepopular, iar ei trebuie să verse sânge pentru asta, în acest moment, o lovitură de stat devine o posibilitate reală”, a adăugat el.

Galliamov a mai spus că este de părere că Putin ar putea anula alegerile prezidențiale programate să aibă loc în martie 2024.

„Judecând după acțiunile sale, atunci când escaladează ceva fără necesitate, ar putea într-adevăr să anuleze alegerile. Fără o victorie asupra Ucrainei, el se va confrunta cu dificultăți cu rușii. Rușii nu au nevoie de el dacă nu este puternic. El ar putea într-adevăr să declare legea marțială și să anuleze alegerile”, a mai spus Galliamov.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Moare Putler de cancer pana dau aia lovitura :))))

 2. Nu l-ea mers cu cancerul o iau cu lovitura de stat,daca nu merge si asta o iau cu asasinarea,dar pina la urma se va duce europa cu capul in jos

  • Ala care mănâncă scoarța de copac se bucură că europenii nu mai au în case 23 de grade si au numai 22.

 3. „l-ea”, corect „le-a”, „europa” corect „Europa”, „pina” corect „pana” dupa virgula se lasa un spatiu, „iau, „dau” si tot asa…
  Pina se invata se vorbeste, invata si gandeste.

 4. Or sa-l inlocuiasca cu mumia lui Lenin.

 5. Cat mai e pana departe?

 6. lovitura de balcon…generalii necazuti stiu de ce…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 7. Vise taica….vise.