G4Media.ro

O jandarmeriță a fost prinsă în trafic cu droguri asupra ei (surse)/…

Sursa foto: Unsplash / Andraz Lazic

O jandarmeriță a fost prinsă în trafic cu droguri asupra ei (surse)/ Cazul a fost preluat de BCCO

O jandameriță a fost prinsă în trafic, luni, cu droguri asupra ei, conform surselor G4Media. Femeia a fost prinsă de polițiștii din cadrul Secției 18 care au confirmat că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

  • ”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere”, au transmis polițiștii.

Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

  • ”Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate. Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”,  au mai transmis polițiștii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Pai doamna jandarm tocmai le confiscase de la niste șmecherasi și urma să le ducă sale predea. Normal că le avea asupra dânsei. Că nu e vrăjitoare să facă un hocus pocus și să le teleporteze la direcția anti-drog.

  2. Nimanui nu ii pasa. Acuzati-l pe Vlad Pascu ala pe masura faptelor lui si lasati-ne cu pro paganda.