G4Media.ro

O fetiță de 11 ani a murit la școală, în Iași, după…

Foto: Pexels.com

O fetiță de 11 ani a murit la școală, în Iași, după ce ieșise de la ora de sport  / Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă

O fetiţă de doar 11 ani din localitatea Butea din județul Iași a murit în cursul zilei de marți, imediat  după terminarea orelor, scrie Ziarul de Iași.

Potrivit informaţiilor oficiale, fetiţa se îndrepta de la sala de sport spre clasă, atunci când i s-a făcut subit rău. Cadrele didactice au fost cele care au sunat la Salvare.

În momentul sosirii echipajul medical nu a mai putut fi făcut însă nimic, fetiţa fiind declarată decedată.

Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă, iar corpul fetiței a fost transportat la IML pentru necropsie și stabilirea cauzei morții.

Deocamdată nu se cunosc exact cauzele decesului fetiţei, însă potrivit unor informaţii neoficiale ar fi vorba de o afecţiune a inimii, fiind antecedente de acest fel în familie.

Atât şcoala, cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi aşteaptă însă concluziile medicilor pentru a lansa o anchetă. A fost realizată însă o cercetare preliminară de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, fiind reluat traseul fetiţei din acea zi.

Foto: Pexels.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Din cilul „mircea fa-te ca lecrezi”…La ce bun atatea dosare penale cata vreme atrocitatile statului corupt si mafiot se musamalizeaza pe banda rulanta.

  • Înainte de a te apuca să comentezi pe aici, îți sugerez saă mai treci vreo doi ani pe la școală, măcar la orele de limba română.
   Pe de alta parte, află că, conform legislației în vigoare, atunci când o persoană decedează in condiții suspecte (adică nu avea o vârsta considerată înaintată, nu era cunoscută cu boli incurabile) se deschide DIN OFICIU un dosar penal, pentru a cerceta cauza decesului. Un cuvânt deosebit de important îl are medicul legist. Dacă acesta stabilește că moartea nu a fost violentă ci s-a datorat unei cauze medicale, cazul se poate închide, desigur dacă aparținătorii (părinții fetei în cazul nostru) nu cer o contraexpertiză.
   Capisci, țărănușule?

  • Exact.

  • Ce prosti sunt unii, nu stiu ce inseamna un dosar penal spalat in limba romana…

  • Taci din gura ca mai rau te faci de ras.

 2. Nu înțeleg aceasta știre. G4media vrea să spună subliminal că fetița ar fi murit în urma vaccinului?