G4Media.ro

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la un an și 9…

Card bancar, Inquam Photos / Alberto Groșescu

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la un an și 9 luni de închisoare pentru că a scos bani de pe cardul soacrei / A fost prinsă în urma testului poligraf  

O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 ani, 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a scos 177.000 de lei de pe cardul soacrei și a falsificat chitanțe de la bancomat, scrie Clujust.ro.

La anchetă, soacra a spus că nu o bănuiește pe noră, iar la proces a spus că nu dorește ca aceasta să meargă la închisoare, însă își vrea banii înapoi.

Femeia a fost acuzată de trei infracțiuni: efectuare de operațiuni financiar în mod fraudulos în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuară și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Femeia era rugată de către soacră să-i scoată bani de la bancomat, însă aceasta scotea mai mulți bani decât au convenit, falsificând apoi chitanțele. A fost dată de gol de testul poligraf.

”În urma testării inculpatei cu aparatul poligraf, s-a constatat că răspunsurile acesteia la întrebările esențiale cauzei (dacă a folosit cardul bancar al soacrei fără acordul acesteia, dacă a retras bani folosind acel card fără a-i spune soacrei și dacă știe cine a sustras fraudulos bani fără drept), au produs unele modificări psihofiziologice, care ar putea fi asociate comportamentului simulat”, scrie Clujust.ro.

A fost prinsă atunci când procurorii au analizat camerele video, folosind cardul soacrei.

Card bancar, Inquam Photos / Alberto Groșescu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. ”A fost prinsă atunci când procurorii au analizat camerele video, folosind cardul soacrei.”

    cum au analizat camerele folosind cardul soacrei? se poate folosi cardul ca sa analizezi camere video? sau… cu cat ati picat bacul la romana, nu va suparati?

  2. Toate aplicațiile de banking au limita de retragere programabila pe card, manuala si automata. O familie de re duși, unul mai puțin răsărit ca celalalt. 0 încredere si 0 comunicare. Rușine ca sunteți adulți „funcționali” si va bateți joc de banii voștri