G4Media.ro

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și…

sursa foto: Pexels.com

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-i acopere convingându-l că are Alzheimer

Poliția din Connecticut (SUA) a arestat o femeie acuzată fiind că a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de aproximativ 20 de ani, convingându-l că are boala Alzheimer, anunță Yahoo! News, care citează The Washington Post

Donna Marino ar fi furat banii sub formă de cecuri de pensie, plăți de compensații pentru angajați și venituri din asigurări sociale și a depus o parte din bani în contul bancar al mamei sale.

Donna Marino a fost arestată săptămâna trecută și a fost acuzată de furt și fals în acte.

În martie 2019, Elena Marino, fiica bărbatului, a reclamat pentru prima dată la poliție presupusa fraudă, atunci când a găsit documente financiare în casa tatălui ei pentru cărți de credit despre care nu știa nimic. Fiica a susținut că Donna Marino a falsificat documente pentru a obține controlul asupra finanțelor tatălui ei.

Când poliția l-a chestionat pe bărbat, acesta a spus că soția sa îi controlează finanțele și că nu cunoștea presupusa fraudă. Pentru a continua presupusele activități frauduloase femeia l-ar convins că are Alzheimer.

Elena Marino, fiica presupusei victime, a declarat că tatăl său și-a crezut soția deoarece mama lui a fost diagnosticată cu Alzheimer.

Foto: Pexels.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Știre de Pro TV