G4Media.ro

O deputată rusă le-a îndemnat pe rusoaice să nu facă sex cu…

O deputată rusă le-a îndemnat pe rusoaice să nu facă sex cu turiștii veniți la CM 2018 fiindcă acest lucru poate duce la nașterea de copii în familii incomplete

Duma de Stat s-a arătat preocupată de problema relațiilor intime între tinerele rusoaice și turiștii străini veniți în Rusia la CM 2018. Mai precis, președinta comitetului Dumei de Stat pe probleme de familie, femei și copii, Tamara Pletniova și-a îndemnat compatrioatele să nu facă sex cu oaspeții Campionatului Mondial și a și explicat de ce.

În opinia ei, există tinere care se întîlnesc cu străinii și apoi nasc copii. „Acești copii suferă pe urmă așa cum au suferit și pe vremea Uniunii Sovietice „, a spus Pletniova într-un interviu acordat postului de radio „Vorbește Moscova”, pomenind exemplul trist al Olimpiadei din 1980.

Ea a precizat că se pot naște și copii de alte rase, iar acestora le va fi foarte greu în Rusia. „Trebuie să naștem copiii noștri. Nu sunt naționalistă, dar oricum…”, – a mai spus deputatul. Ea a mai adăugat că și dacă tatăl cetățean străin n-o lasă imediat baltă pe mama însărcinată și o ia cu el în străinătate, apoi, așa cum se întîmplă adesea, femeile nu știu cum să se întoarcă înapoi acasă.

„Pe urmă vin la mine la comitet plîngînd că li s-au luat copiii și tot așa „, – a mai precizat Pletniova. Ea le-a îndemnat pe tinerele femei să se mărite din dragoste cu cetățeni ruși, să întemeieze o familie frumoasă, să trăiască în armonie să-și nască și să-și crească copiii.

Foto: Kprfpenza.ru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Dar asta nu o fi auzit oare de prezervative?

  2. Dar asta oare nu a auzit de prezervative? Parca ar fi din acelasi aluat ca ai nostrii care ziceau ca lanterna de la telefon consuma din abonamentul de la telefon.

  3. Păi daca tot le vine o asemenea „nenorocire” din Vest , de ce le a trebuit CM? Cu alte cuvinte, de ce n o spune dna deputata mai pe sleau, ca au nevoie doar de banii vesticilor nu si de sperma lor.

  4. Dle @pudila, te rog sa te prezinti la mine…! Asa, OK…
    Acum prezinta-le acestor oameni, riscurile sportului tau preferat: decapatul din zori pana-n noapte…!

  5. Dacă suntem un pic serioși, sfaturile nu sunt rele deloc! Să ne punem în postura de părinte, vom înțelege mai bine cam cum stă treaba!

  6. Lumea trebuie sa doneze pentru astfel de articole? Unde e problema? Pare un sfat, chiar rezonabil.

  7. Asa de mult le place rusoacelor de rusi incat nu stiu cum sa isi gaseasca un strain. Nu stu cum sa scape din Rusia. Stiu ele ce au de facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.