G4Media.ro

O comună din Transilvania are doar 96 de locuitori cu drept de…

O comună din Transilvania are doar 96 de locuitori cu drept de vot și un singur candidat la primărie

În comuna Bătrâna din județul Hunedoara candidează o singură persoană la alegerile locale de duminică. Acesta este primarul comunei încă din anul 2000, transmite PressHub.ro.

Radu Herciu (PNL), candidează singur la alegerile locale din 27 septembrie pentru un nou mandat în fruntea localităţii.

Comuna este formată din patru sate şi are doar 96 de locuitori cu drept de vot, iar media de vârstă a cetăţenilor este de 60 de ani.

Citește tot articolul pe PressHub.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Trebuie redus numarul de primarii in toata tara. Sunt sute de sate si catune cu trei babete si zeci de mii de functionari in primariile acestora utili pentru taiat frunza la caini pe bani de la buget.

  • Exact. Personal cred ca dupa alegeri si dacă va fi o majoritate clara se vor face schimbari de fond masive. Stati calmi! Oricum fara aceste transformari tara asta este complet lipsita de viitor.

  • @pier – da, e deja un tren foarte întârziat, este absolut obligatoriu să îl prindem.
   Actuala administrație publică este un dezastru total din multe puncte de vedere, trebuie complet restructurata. E momentul unui bilanț dupa 30 de ani de haos, și a unei reașezări profunde.

 2. Exact. Personal cred ca dupa alegeri si dacă va fi o majoritate clara se vor face schimbari de fond masive. Stati calmi! Oricum fara aceste transformari tara asta este complet lipsita de viitor.

 3. Din cauza acestei situații,are dreptate Ciolacu să solicite regionalizarea!!Trebuie redimensionate zonele administrative în funcție de numărul de locuitori și nu de suprafețe!!!Si asigurarea de către stat a unui birou cu un angajat,unde să fie depuse cererile locuitorilor in functie de necesitati astfel încât , să nu fie puși oamenii pe drumuri!!

 4. Clar este nevoie de o sistematizare pe partea administrativa. Dar se gaseste ori UDMR ori PSD ori te miri cine sa se opuna. Sa ramana cum sunt primariile de cartier in satele de unde au plecat foarte multi afara, ca daca muti arhiva nu mai gasesti nimic. Dar fara salariile excesive, si investitiile aiurea , necoordonate gen intai asfaltarea si apoi peste 10 ani sparge ulita sa bage apa si canal. Tehnic multe asemenea localitati sunt aproape de faliment si sunt mentinute numai pentru rudeniile activistilor de partid.

 5. Comuna a adus pe ulite pana la fiecare poarta: apa, canalizare si internet gratis. Ulitele satului resedinta de comuna sunt asfaltate.

  Satele chiar si orasele din Oltenia viseaza la asa ceva.

  Un lucru neobisnuit este ca 7 sateni candideaza pe listele de consilieri locali din partea UDMR fara sa fie nici un ungur in sat.

  Asta da stire.

  https://ziare.com/alegeri/alegeri-locale-2020/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.