G4Media.ro

O companie elveţiană deschide o fabrică de ulei la Galați printr-o investiție…

Sursa foto: Pixabay

O companie elveţiană deschide o fabrică de ulei la Galați printr-o investiție de 20 de milioane de euro

Compania elveţiană SunPro va deschide la Galaţi o fabrică de ulei, investiţia ridicându-se la circa 20 de milioane de euro. Conform reprezentanţilor Primăriei Galaţi, fabrica va fi investiţia unei companii elveţiene, iar valoarea investiţiei se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit News.ro.

Odată pusă în funcţiune, fabrica va genera aproximativ 200 de noi locuri de muncă.

Reprezentanţii companiei eleveţiene SunPro şi directorul Zonei Libere Galaţi au semnat, luni, contractul de concesiune, în prezenţa primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

”Zona Liberă a devenit foarte atractivă în ultimii ani şi mă bucur că avem un nou investitor care va crea noi locuri de muncă şi va aduce plus valoare oraşului nostru. Este încă o dovadă că Galaţiul oferă oportunităţi foarte bune pentru investiţii”, a declarat primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Contractul de concesiune a fost încheiat pentru o perioadă de 49 de ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Nu ne vindem tara. Sa ramana floarea soarelui aici la noi pe camp mai bine decat sa faca profit smenarii aia de elevtieni.

 2. Multi „romanasi” put de bani ! Dar n-ar investi un leu intr-o intreprindere in Romania ! Mai mare rusinea ! Ce ne tot zice un Tiriac – care NU ARE NICI O INVESTITIE PRODUCTIVA in Romania ? Si cati ca el ? Colectionari de „rahaturi” si cheltuitori de euroi prin tari straine ! Si sa ne mai miram ca romanii „de rand” si saraci „isi iau lumea-n cap” ? Cu asa compatri(h)oti – mai bine lipsa !

 3. Niste ucraineni care au o casuta postala in Elvetia.

  • Aveti idee ca nu avem o fabrica de ulei in Romania ? Ce conteaza cine o face ? Trebuia sa o faca statul in 30 de ani dar au alte treburi…… (Singura fabrica de ulei era de dinainte de 1945 …)

  • @eva
   Doaaaamnee.. vino, Doamne…
   Stimata doamna, incercati cu incredere goagal. O sa descoperiti, cu mare suprindere, banuiesc, nu doar ca-n Romania exista o mare gramada de producatori de ulei comestibil (vreo jumatate de duzina mari, zeci, daca nu chiar sute de mici producatori, ca nu e chiar mare inginerie sa faci si operezi o presa de ulei… se face de niste mii de ani), dar o sa descoperiti si faptul ca unul din liderii pietei e chiar din Galati.
   Ii cheama Prutul, au o istorie de-a dreptul glorioasa si le merge in continuare (foarte) bine, bravo lor, fabrica e la cativa kilometri de unde vor sa construiasca elvetienii astia si sunt convins ca o sa le gasiti si singura, cu usurinta, website-ul.