G4Media.ro

O companie din Japonia a adoptat și găzduiește pisici pentru a reduce…

Sursa foto: Unsplash / Trà My

O companie din Japonia a adoptat și găzduiește pisici pentru a reduce stresul angajaților / Fiecare angajat care deține o pisică primește 42 de dolari pe lună

O companie japoneză a adoptat şi găzduieşte 9 pisici în birourile sale pentru a creşte productivitatea şi pentru a reduce stresul angajaţilor, scrie World Of Buzz.

Din cauza spaţiilor mici de locuire din Tokyo, mulţi proprietari interzic chiriaşilor să deţină animale de companie. Astfel, numeroşi câini şi pisici se găsesc pe străzi. Localnicii sunt nefericiţi din acest motiv şi se văd nevoiţi să viziteze frecvent aşa-numitele cafenele pentru pisici.

Ferry Corporation, cu sediul în capitala japoneză, a decis să „angajeze” pisicile, datorită cărora salariaţii au început să comunice mai mult unii cu ceilalţi şi tensiunile au scăzut.

În plus, angajaţii sunt încurajaţi să îşi aducă animalele de companie la serviciu, în cazul în care nu au cu cine să le lase acasă, iar compania plăteşte 42 de dolari pe luna oricui are o pisică.

Totuşi, patrupedele cauzează şi neplăceri – rod cablurile şi rup hârtii -, dar compania este pregătită să facă faţă acestor mici provocări.

Sursa foto: Unsplash / Trà My

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu fură curent?