G4Media.ro

O bucată de tavan de la spălătoria Spitalului Municipal Lugoj s-a prăbuşit…

O bucată de tavan de la spălătoria Spitalului Municipal Lugoj s-a prăbuşit / În august, o asistentă a spitalului a fost lovită de o lampă care a căzut de pe perete în timpul unei operații

O bucată din tavanul unui corp de clădire anexă a Spitalului Municipal din Lugoj s-a prăbușit, fără ca nicio persoană să fie rănită. Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş anunță că va trimite o echipă în control la Spitalul din Lugoj, transmite Rador.

„Am aflat acum că a căzut o bucată din tavanul spălătoriei Spitalului Municipal Lugoj. Vom trimite o echipă acolo să verifice ce s-a întâmplat, pe linia protecţiei în muncă. Din fericire, din informaţiile noastre, nu a fost nimeni rănit, pentru că incidentul a avut loc noaptea”, spune şeful ITM Timiş, Pavel Kasai.

Șeful ITM a menţionat că tavanul spălătoriei a fost reabilitat în urmă cu doi-trei ani şi că angajaţii nu ar fi fost mulţumiţi încă de atunci, întrucât calitatea lucrărilor a fost îndoielnică.

La sfârşitul lunii august, ITM Timiş a derulat o altă anchetă la Spitalul Municipal Lugoj, după ce o asistentă a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operaţie, în timpul unei intervenţii chirurgicale. Lampa în cauză, una de dezinfecţie, a fost montată în sala de operaţii în anul 2020.

Sursa foto: smlugoj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Vai, aceste cuvinte ne doare. Votati borhotul FSNist de 32 de ani dar va plangeti ca va cad lampi in cap si tavane. Basca va mai imprieteniti si cu o nozocomiala. Mergeti fratilor si va tratati in spitalele regionale construite de PSD! In special in spitalul lui Tudorache Diamante.

  2. Clafiri sunt de pe vremea Imperiului Austriac.