G4Media.ro

O braziliancă a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru…

sursa foto: Facebook/ captura / Na Cara Da Sociedade

O braziliancă a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru că a plănuit uciderea soțului ei – fost ambasador al Greciei în Brazilia – împreună cu amantul ei

În 2016, rămășițele carbonizate ale lui Kyriakos Amiridis au fost găsite într-o mașină arsă, în Rio de Janeiro, la câteva zile după ce dispăruse de acasă. S-a aflat apoi că soția lui, Françoise de Souza Oliveira, avea o aventură cu un ofițer de poliție militară, Sergio Gomes, relatează Digi24.ro, conform BBC.

În timpul anchetei, ofițerul brazilian a mărturisit că l-a ucis pe ambasador la cererea iubitei lui și a fost condamnat la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

Brazilianca a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru că a plănuit uciderea soțului ei.

La finalul procesului, un judecător a descris crima drept „bestială”.

Un alt bărbat, Eduardo Moreira Tedeschi di Melo – o rudă a lui Gomes – a fost achitat pentru crimă, dar a executat deja un an de închisoare pentru că a ajutat la ascunderea cadavrului.

Amiridis, în vârstă de 59 de ani, a fost consul la Rio de Janeiro în perioada 2001-2004, după care a revenit în Brazilia ca ambasador în 2016, anul în care a fost ucis.

El s-a căsătorit cu Françoise în 2004, iar cuplul are o fiică.

Înainte de moartea sa, Amiridis a plecat din Brasilia în orașul Nova Iguacu, la nord de Rio, pentru a petrece Crăciunul împreună cu soția sa și părinții ei.

Soția lui Amiridis l-a declarat dispărut după sărbători. Ea le-a spus polițiștilor că bărbatul a plecat de acasă, fără explicații, cu o mașină închiriată.
Mașina arsă a fost găsită a doua zi sub un pod, iar trupul carbonizat al ambasadorului era înăuntru.

Anchetatorii au găsit pete de sânge pe o canapea din apartamentul în care locuise cuplul. Ei cred că bărbatul a fost ucis de fapt acolo, după care a fost dus în mașină, care a fost apoi incendiată.

sursa foto: Facebook/ captura / Na Cara Da Sociedade

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Si mai spun unii debili ca filmele sunt doar fictiune.