G4Media.ro

O adolescentă de 17 ani, dată dispărută, a anunţat prin sms că…

sursa foto: Pixabay

O adolescentă de 17 ani, dată dispărută, a anunţat prin sms că ar fi ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din Caracal / Fata a fost găsită teafără într-un imobil nelocuit din Corabia împreună cu un tânăr de 18 ani

O adolescentă în vârstă de 17 ani dată dispărută a anunţat prin sms că ar fi ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din Caracal, iar în urma cercetărilor poliţiştii au găsit-o pe fată teafără într-un imobil din Corabia împreună cu un tânăr de 18 ani, transmite News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţia din Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae, Caracal, cu privire la faptul că minora Ana-Maria Dumitrache, în vârstă de 17 ani, ar fi trimis un sms prin care sesiza faptul că este ţinută împotriva voinţei sale într-un imobil din municipiul Caracal.

“În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, în cursul aceleiaşi zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din oraşul Corabia”, au anunţat poliţiştii.

Fata a declarat anchetatorilor că în perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracţiuni. Ea a fost încredinţată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae.

Adolescenta de 17 ani a fost dată dispărută, miercuri, după ce a plecat de la CSRC Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal şi nu a mai revenit.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...