G4Media.ro

UPDATE Liberalii au numit-o la șefia Cadastrului Iași pe o fostă directoare…

UPDATE Liberalii au numit-o la șefia Cadastrului Iași pe o fostă directoare condamnată definitiv acum două săptămâni la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Fiul său e un apropiat al lui Mihai Chirica

Decizie fără precedent luată de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, instituție subordonată Ministerului Lucrărilor Publice. În fruntea Oficiului din Iași a fost numită astăzi Narciza Nedelcu, care a mai ocupat acest post în trecut, calitate în care a fost trimisă în judecată și condamnată definitiv, pe 2 iulie 2020, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Nedelcu este mama unuia dintre politicienii apropiați de primarul Mihai Chirica, numărul 2 în PNL Iași.

Ieri PNL a votat în Camera Deputaților Inițiativa civică ”Fără penali în funcții publice”, iar astăzi a numit-o în funcția de șef al Oficiului de Cadastru din Iași (O.C.P.I.) pe Narciza Nedelcu, condamnată definitiv pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Ea a primit, pe 2 iulie 2020, o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendare, decizie definitivă, pentru că în timpul unui mandat anterior la conducerea instituției a săvârșit infracțiuni.

Agenția Națională de Cadastru este condusă de liberalul Laurențiu Alexandru Blaga, fost candidat la Consiliul Local Alba Iulia și un apropiat al parlamentarului Florin Roman. Laurențiu Alexandru Blaga a fost protagonist într-un scandal din campania electorală între PNL și USR, când filiala ALBA a USR l-a acuzat că, prin intermediul firmelor pe care le controlează, a câștigat zeci de contracte din bani publici. E vorba despre firmele SC LARRY VERMESSUNGEN și SC LARRY & CORY VERMESSUNGEN, ambele având ca domeniu de activitate documentațiile cadastrale.

Astfel, la momentul trimiterii în judecată, în 2015, Direcția Națională Anticorupție menționa, într-un comunicat de presă, că ”În perioada 23 – 30 decembrie 2009, inculpata Nedelcu Narciza, în calitate de director și ordonator de credite al O.C.P.I. Iași, aflată în exercițiul atribuțiilor de serviciu, a avizat la plată, în mod nelegal, prin aplicarea ștampilei BUN DE PLATĂ și a semnăturii, mai multe facturi privind contractele de prestări servicii încheiate anterior cu administratorii firmelor SC Gauss SRL, SC Grup Cinci SRL, SC Topo Euro Cad SRL, SC Agenția de Cadastru și Topografie SRL și PFA Lipșa Ștefan, în condițiile în care serviciile respective nu au fost efectuate.

Foto: Decizia magistraților

În cursul anului 2010, în scopul de a ascunde plata nelegală efectuată în favoarea societăților menționate anterior, inculpata Nedelcu Narciza:

-a întocmit, în fals, mai multe documente în care a menționat, în mod nereal, faptul că lucrările aferente contractelor de prestări servicii au fost efectuate în totalitate;

-a aprobat mai multe procese verbale de acceptanță (întocmite în fals de către inculpatul Bălțatu Liviu Gabriel, la instigarea inculpatului Grunzu Otonel), care atestau, în mod nereal, faptul că serviciile contractate au fost realizate în totalitate, în condițiile în care acestea nu erau efectuate și nu erau depuse la O.C.P.I. Iași;

-a semnat, în fals, la începutul lunii ianuarie 2010, ordonanțările de plată, angajamentele bugetare individuale și propunerile de angajare a unor cheltuieli privind contractele de prestări servicii încheiate cu societățile respective (documente întocmite, semnate și antedatate, în fals, de către inculpata Dolachi-Pelin Nicoleta). (…) Prin achitarea acestor facturi către cei cinci prestatori de servicii (persoane juridice și persoană fizică autorizată, devenită, ulterior, întreprindere individuală) a sumei totale de 379.657,24 lei, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Iași a fost prejudiciat cu această sumă, iar cei cinci prestatori de servicii au dobândit un folos patrimonial total de aceeași valoare.”

Narciza Nedelcu este mama lui Vlad Nicolae Nedelcu, unul dintre politicienii cu influență din jurul primarului Mihai Chirica, prim-vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Iași. Chirica este cel care, pe vremea când conducea Organizația Municipală a PSD Iași, l-a pus pe listele de consilieri locali eligibili pe Nedelcu Junior.

Presa locală a scris, în mod repetat, despre diferitele avantaje primite de Nedelcu de la municipalitate în virtutea poziției sale de susținător al primarului: concesionarea unor terenuri din centrul Iașului, din domeniul public, la prețuri modice, construirea ilegală a unei clădiri, fără ca Poliția Locală să intervină sau primirea unor contracte de la instituții subordonate Primăriei pentru o firmă pe care o controlează prin intermediul unei rude.

Foto: Mihai Chirica și Vlad Nedelcu (ReporterIS)

Deși tânăr, Vlad Nicolae Nedelcu este deja un traseist politic experimentat: a fost membru PPDD, a trecut la PSD, unde este și în prezent, iar în mediul politic local este dată că iminentă înscrierea sa în PNL și impunerea, din nou, în Consiliul Local, tot cu sprijinul lui Chirica.

Până la ora editării acestui articol, Agenția Națională de Cadastru nu a răspuns unei solicitări referitoare la modul în care a fost numită în funcție Narciza Nedelcu.

UPDATE 22.30 – ANCPI, instituție aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a transmis următoarele precizări cu privire la numirea Narcizei Nedelcu în funcția de director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Iași, după ce aceasta a fost condamnată definitiv la 3 ani cu suspendare pentru săvârsirea infracțiunii de abuz în serviciu, prin decizia penală nr. 377/02.07.2020 pronunțată în dosarul penal nr. 4264/99/2015:

„Narciza NEDELCU ocupă postul de director al OCPI Iași în temeiul unui contract individual de muncă, încheiat în anul 2009, în urma organizării unui concurs. În momentul în care a început urmărirea penală împotriva doamnei Narciza NEDELCU, director al OCPI Iași, pentru săvârsirea infractiunii de abuz în serviciu, conducerea ANCPI a decis suspendarea acesteia din funcție, deși legislația în vigoare nu prevedea această măsură ca fiind obligatorie.  Astfel, contractul individual de muncă al Narcizei Nedelcu a fost suspendat, în temeiul prevederilor art. 52 alin. 1 lit. b din Codul muncii, potrivit căruia: Contractul individual de muncă poate fi suspendat din inițiativa angajatorului în următoarele situatii: (…) b) în cazul în care angajatorul a formulat plângere penală împotriva salariatului sau acesta a fost trimis în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția deținută, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecatoreşti.”

„Ținând cont de angajamentele de integritate asumate de actualul guvern, ne-am fi dorit să nu ne confruntăm cu o asemenea situație neplacută, însă, dată fiind decizia instanței, suntem obligați să luăm act de aceasta și să o respectăm”, a precizat Laurențiu Alexandru BLAGA, președinte – director general al ANCPI.

„În prezent, Narciza NEDELCU nu poate fi demisă. Potrivit art. 56 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, contractul individual de muncă încetează de drept ca urmare a condamnării la executarea unei pedepse privative de libertate, de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti. Mai mult decât atât, prin Decizia nr. 15/2017, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a admis sesizarea formulată de Curtea de Apel Brașov – Secţia civilă în Dosarul nr. 3.485/62/2015 privind pronunţarea unei hotărâri prealabile, stabilind că dispoziţiile art. 56 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se interpretează în sensul că sunt aplicabile numai în situaţia în care condamnatul execută efectiv pedeapsa în penitenciar, fiind în imposibilitate fizică de a se prezenta la locul de muncă.
Mai precizăm că, prin acceaşi decizie, pronunţată în dosarul penal nr. 4264/99/2015, instanţa de judecată a dispus, de asemenea, suspendarea executării pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin 1 lit. a, teza a II-a si lit. b din Codul penal din 1968.  Așadar, ca urmare a deciziei instanței de judecată, ANCPI a fost obligată să înceteze suspendarea contractului individual de muncă al Narcizei NEDELCU și să o repună în funcția deținută anterior”.

Foto: Narciza Nedelcu / ReporterIS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

60 comentarii

 1. A murit pesedeul, trăiască pesedeul!!! A plecat andrușcă a venit andrușcă2! Aceasta este reforma propusă de pnl-ul reformator, păi, băieți, asta seamănă leit cu reforma propusă de ciuma roșie, ați găsit-o prin sertar și v-ați însușit-o?! Ce mizerii și viermi zac și în acest putregai de partid, uluitor! Pe zi ce trece se devoalează toată mocirla și din acest clan mafiot!

  • Eu zic sa nu ne repezim precum gaina la muci. Sa asteptam mai intai lamuriri de la leen dickul principesei, ala cu batista de buzunar si floare la butoniera.

  • @Sadiku:
   E tare ! Chiar ca esti sadik cu noi ! :)))))

  • Doua cuvinte: Implica te! USR-PLUS îți oferă spațiu onest de lucru. Șansa ta, Șansa Noastră, Șansa României!

  • USR care propune un fost liberal la Iași. Un om care a tolerat corupția din propriul partid politic cat i-a convenit și când hoții l-au trădat a schimbat partidul?

  • Se pare ca nimeni nu a citit , de fapt, articolul, in care se explica de ce este pe postul ala cucoana aia, dar va repeziti sa trageti in liberali Nici eu nu ma omor dupa Chirica, dar voi judecati lucrurile doar citind titlul tendentios, i dezinformant.

 2. Ăștia sunt buni!

 3. Hai, PNL, hai PNL IAȘI, HAI CĂ SE POATE! Cu asemenea măsuri și luări de poziție PNL-ul are toate șansele să aducă MAREA SCHIMBARE în politica românească de cumetrie. TRĂIASCĂ PNL, TRĂIASCĂ PSD, TRĂIASCĂ USL!!!… URAAAAA!!!….

  • Doua cuvinte: Implica te! USR-PLUS îți oferă spațiu onest de lucru. Șansa ta, Șansa Noastră, Șansa României!

 4. Bravo Orbane!
  Inca putin si il scoti pe Dragnea din puscarie ca sa ti-l faci consilier!

  Ce lepadaturi!

 5. cu PNL ne „mandrim”
  HEI IONANIS .. HEI PNL … ROMANICA NORMALA?
  doar un PSD dechizat
  binenteles e nevoie acum repede de dat niste tunuri de catre Chirica (PNL fost PSD .. ca l-a injurat pe Draknea) si a lui Costel Alexe

  La IASI PSD=PNL !!!!!

  • Doua cuvinte: Implica te! USR-PLUS îți oferă spațiu onest de lucru. Șansa ta, Șansa Noastră, Șansa României!

 6. Absolut incredibil ! sau poate nu ….

 7. USL : La vremuri noi venim tot noi

 8. Filiala PNL iasi trebuie desfiintata / dizolvata, iar membrii ei duca-se in pustii cu voturile lor cu tot. Sa voteze dk cu pesedeaua.
  – Adomnitei, Chiuariu, Nelu Fenechiu
  – Chirica trece la PNL
  – acuma tanti asta
  Bah da pe voi cine v-a primit bah hotilor in peneleu, mama voastra de politruci si de puscariasi

  • asta pentru ca cei care voteaza PNL la Iasi , chiar cred ca PNL != PSD .. speram ca s-au desteptat .. este o alternativa serioasa si buna in USR, asta daca nu vor tot PSD/PNL/USL la putere, si atunci vor primi ceea ce merita, adica ce tot primesc de 30 de ani

  • Doua cuvinte: Implica te! USR-PLUS îți oferă spațiu onest de lucru. Șansa ta, Șansa Noastră, Șansa României!

 9. Sunt PNL-ist……dar va TUF in gât de jeguri!!! Din cauza voastră o sa pierdem alegerile!!! Ce dracu’ aveti in capul ala ??

  • Schimbă-ți, române, preferințele de vot! Chiar nu vezi că sunt suficient de nocivi peneliștii încât să nu-i mai votăm? Istoria nu ajută prezentul, iar țara are nevoie de oameni cinstiți și bine intenționați, nu de hoți în haine de politicieni roșii, albaștrii sau mai știu eu ce altă culoare.
   PNL-ul actual, la fel ca PSD, PRO România, UDMR, ALDE, nu fac decât politica pripriului interes.

 10. Aha, si cine a dat semnalul deciziilor DISCRETIONARE? Cine s-a intalnit la Bruxelles cu ceilalti „lideri” pentru a hotari bagarea cetatenilor Europeni la puscarie?

 11. Omul potrivit la locul potrivit!

 12. Traiasca 10 august si toti fraierii din diaspora!!!!!!!!!!

 13. În toată lumea asta înseamnă politica .Cine crede că în Germania sau Franța, Olanda sau Regatul Unit miniștri și toate numirile politice sunt pe bază de competență e dus rău cu capul .Diferența între noi și ei este dată de nivelul de civilizație și de sistemul de școlarizare Când ai vicepreședinte de organizație județeană un ins fără bac și un ministru ca Ion Ștefan nu poți să ai pretenții ca în teritoriu teritoriu pe funcții numite politic să ai academicieni .Lumea e condusă de mediocri Trump,Johnson, Macron.Politica nu este pentru elite ,elitele se manifestă în sfera lor de cunoaștere și nu se implică în cocina politică .Cei care au studii și intră în politică sunt doar oportuniști care în viața profesională nu au putut să se ridice .

  • Subscriu.
   Dar as spune ca mai sunt si exceptii – unii chiar cred ca pot avea un impact cu competentele lor, si incearca – poate ca sunt naivi, dar avem nevoie de astfel de oameni: acest profil demediocritate al politicianului va trebui sa se schimbe – pentru ca lumea devine din ce in ce (accelerat) mai complexa, iar aceasta mediocritate devine o amenintare pentru civilizatia umana insasi (cel putin cea Occidentala, ca despre asta vorbim).

  • Ioan ești un idealist dar din spate vin puternic China și Rusia unde în funcții cheie sunt numiți oameni competenți .China a evoluat în ultimii20 de ani cât occidentalii în 50 .Peste 10 ani China va domina lumea dacă occidentul nu se trezește din propria neputință .Cu nulități în vârful statului care urmăresc doar propriul interes nu avem nicio șansă în fața tăvălugului chinezesc.

  • Ma tem ca daca nu evoluam ne vom auto-distruge inainte sa ne distruga China (care da, ne va distruge daca din intamplare nu ne vom fi autodistrus si nici nu vom fi evoluat intre timp).

 14. HAHAHAHAHAHAHA…. Si Orban se vaita ieri alaltaieri pe un post tv ca USR „nu coopereaza” cu ei si blocheaza discutiile privind o alianta politica ! :))))))))))))))))))))))))))

 15. Unde sunt optimiști națiunii? Haideți că va fi bine!
  Ați crezut că scăpăm ușor cu PNL-ul?! Nu! Frăția cu PSD i-a ajutat și le-a dat încredere să apese pe butoane cum vor! E ca în fotbal, schimbare post pe post!

 16. Credeam ca PNL-istii sunt doar la fel de prosti ca pesedistii. Concluzia zilei de azi e ca sunt si mai prosti 🙂

  • @Gugurila:
   Pai cum ? Nu cunosti axioma lui Radu Banciu ? Aceea ca „Penelistii sunt tot un fel de pesedisti, dar mai prosti”!

 17. Mulțumesc Orban ! Nu știam dacă să votez cu PNL sau cu USR. Cu fiecare zi mă conving tot mai mult că nu meritați votul meu. Nici al familiei mele, 10 în total. Să-ți fie rușine PNL, e.ti aceeași mizerie cu PSD !

 18. Liberalii a si pesedeii sunt niste ipocriti!
  Cum ramane cu „fara penali in functii publice?”
  Am inceput sa nu-i mai suport nici pe astia!

 19. Madam Lagarde e condamnata penal definitiv pentru neglijenta in serviciu. A pierdut 400 de milioane de euro ai statului. Dar pluseristul Macro a pus-o la banca Ieuropei, si Kodruza a promis sa nu o agreseze cu compuneri.

 20. CIORDITORUL BADALAU, CODAMNAT PENTRU FURT, VICEPRESEDINTE LA CURTEA DE CONTURI.

  romania E CONDUSA DE INFRACTORI!

  CURTEA DE CONTURI INGHITE 35 MILIOANE DE EURO PE AN. NUMAI DIN SALARII. NU VORBIM DE ALTCEVA! CA DOAR NU CREDETI CA BADALAU S-A DUS ACOLO PENTRU SALARIU…

 21. Imi fac veacul de mai bine de-un an pe G4 și până acum m-am abținut : PNL/PSD, aceeași mizerie. E oficial.

 22. Aceeasi mizerie ca la PSD!
  Rusine!!!!!!!!!!!!!!

 23. Nu știu de ce.. de fiecare dată când văd o balabustă din asta de instituție parazită cu familionul tot angajat la stat îmi vine în minte o singură noțiune: ȘPAGĂ. Când vezi așa ceva – zici ȘPAGĂ.

 24. Exista o traditie liberala la Iasi. Ne amintim de Relu Fenechiu care vindea transformatoare stricate la suprapret. A mers liberalul la zdup, se intoarce si se bucuara de bani.
  ++ PNL a atacat la CCR legea cu DNA-ul padurilor — ca si Flutur s-a intors la munca. A vazut el moartea, dar acum vede padurile.
  USL UCIDE!!!

 25. Pai, tocmai asta e, ca daca a fost condamnata are un CV beton: e de incredere, e de-a lor. Nu vede, n-aude, fura si da mai departe etc. Pe cine voiati sa puna acolo, vreun fraier care sa faca strict ce-i cere fisa postului? PNL si PSD sunt ca siamezii, atata doar ca nu s-au dezvoltat egal. De departe, PSD pare unul. De aproape, observi ca i-a crescut la subtioara o scula cu cap de om. Aia e PNL.

 26. Sa vedem pdv al PNL … nu cred ca sunt nebuni ! Dupa cite stiu , Satutul PNL interzice persoanelor condamnate efinitiv , sa ocupe functii publice ! Sa vedem , sa analizam !!!

 27. Iohanise fututi cristosu mătii că te-am votat, asta e România normală????? „dzeuuuu mamii voastre de jigodii, exact la fel pnl=psd jigodii javre. Absolut incredibil cum banul, puterea corupe, rușine, rușine, rușine, rușine, rușine absolut incredibil,mincinoșilor iohannise ai promis mult și te a-i dat la fund, pic de conștiință nu aveți, în fundul iadului să putreziti

 28. Nu înțeleg de ce ne mirăm cînd la conducerea țării și în șparlament după lovitura de stat din 89 sînt doar criminali și hoții,analfabeți și gunoaie nereciclabile al societății românești .

 29. Ce mutra de VACA are tovarasa!

 30. bai fratilor ….este o condamnare…ce vor mai mult.ca e cu susp. cu exe…afara cu ea.mari jigodi si pnl….afost ultimul tassel batut de pnl…..votul meu va fi ptr.usr.si cumnatul aseara …..hai nu mergi la sedita la pnl….stateam in dubi…nu m-am-dus ….si bine am facut…..ca uite ce fac prin tara astia .acm ma felicit ca nu m-am dus….duca-se pe pusti…..Scara sti ceva de ei……

 31. Doamna în discuție, Narciza NEDELCU, prietenă a d-lui Chirică de la PNL, a ocupat postul prin concurs și are contract individual de muncă, însă a fost condamnată penal (cu suspendarea executării pedepsei) tocmai pentru că a încălcat termenii contractului.

  Organizați domnule alt concurs, ce-i atât de greu?! Așteptăm să comită o nouă ilegalitate? Ce-i aiureala asta?! Dacă are contract individual de muncă poate comite orice abuz la serviciu, nu poate fi înlocuită din funcție până la pensie? Reevaluați-i activitatea și dați-o afară!

 32. Doua cuvinte: Implica te! USR-PLUS îți oferă spațiu onest de lucru. Șansa ta, Șansa Noastră, Șansa României!

 33. Asta e pentru scepticii care-si zic ca ‘Fara penali in functii publice’ n-o sa schimbe nimic. Uite, exact pentru acest gen de oameni e initiat. Scroafa asta n-ar mai fi pupat ban public.

 34. O nota f. prosta pt. conducerea acestei institutii ! Condamnarea la pedeapsa inchisorii ( fie si cu suspendare ) , este dovada faptului ca aceasta salariata , a incalcat prevederile cotractului de munca , dar si pe cele ale contractului de management ! Codul Muncii , dar si chiar contractele pomenite mai sus ( doar sa fie citite ) , prevad in acest caz , desfacerea disciplinara a cim si cm ! Aceasta institutie nu are juristi ?

 35. POate nu inceteaza de drept, dar poate fi concediata
  Art. 61 Codul muncii
  Angajatorul poate dispune concedierea pentru motive care ţin de persoana salariatului în următoarele situaţii:
  a) în cazul în care salariatul a săvârşit o abatere gravă sau abateri repetate de la regulile de disciplină a muncii ori de la cele stabilite prin contractul individual de muncă, contractul colectiv de muncă aplicabil sau regulamentul intern, ca sancţiune disciplinară;
  d) în cazul în care salariatul nu corespunde profesional locului de muncă în care este încadrat.

 36. Organizatia Iasi a PNL este plina de psdisti infractori.Aceasta nu este o scuza pentru a avea penali in functii publice.Depolitizati institutiile statului ,daca vreti sa mearga ceva in tara asta!

 37. Sa fi penal, sa ai macar o candamnare , si la PNL, ramane o mare virtute, pentru a ocupa functii publice…….

 38. @Sorin Semeniuc Domnule, sa iti fie rusine. Spre deosebire de cei care imprastie pe paginile de socializare un titlu de genul asta, eu am citit si articolul in intregime. Ati pus un titlu care arata altfel de lucruri decat cele p[etrecute in realitate, si asta nu din greseala. Vi se vede PSD ul pe dedesubt, incheitai-va la nasturi.

 39. @ Postachel Gudurau. Ati citit numai titlul si ati tras concluziile. Legati-va de cei care au facut legea. Daca cititi update la articol articol veti vedea ca cucuoana aia era angajata deja, suspendata pe perioda cercetarilor, apoi a trebuit sa fie reprimita la lucru pentru ca numai persoanele care au pedepse privative de libertate sunt cele vizate. Ori acelei cucoane i s-a suspendat pedeapsa privarii de libertate. (deci, judecatorii au hotarat, nu Chirica) prin urmare nu exista temei juridic sa fie data afara din servici, nicidecum nu fost angajata dupa condamnare.

 40. @ Florica Marin Doua cuvinte: Citeste articolul! Titlul este tendentios. „Dosarul penal nr. 4264/99/2015, instanţa de judecată a dispus, de asemenea, suspendarea executării pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin 1 lit. a, teza a II-a si lit. b din Codul penal din 1968. Așadar, ca urmare a deciziei instanței de judecată, ANCPI a fost obligată să înceteze suspendarea contractului individual de muncă al Narcizei NEDELCU și să o repună în funcția deținută anterior”.

 41. @ Ada: Dosarul penal nr. 4264/99/2015, instanţa de judecată a dispus, de asemenea, suspendarea executării pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 alin 1 lit. a, teza a II-a si lit. b din Codul penal din 1968. Așadar, ca urmare a deciziei instanței de judecată, ANCPI a fost obligată să înceteze suspendarea contractului individual de muncă al Narcizei NEDELCU și să o repună în funcția deținută anterior”.

 42. comenta iilor aveți nivelul de inteligenta al
  votanților PSD! înainte sa va repeziti în PNL dacă citați tot articolul vedeați ca repunerea în funcție a făcut-o instanta!