G4Media.ro

Numărul infectărilor din Timișoara, în continuă scădere. Incidența a ajuns sub 2…

sursa foto: PNL

Numărul infectărilor din Timișoara, în continuă scădere. Incidența a ajuns sub 2 cazuri la o mie de locuitori

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, duminică, cel mai scăzut număr de noi infectări cu SARS-CoV-2 în Timişoara şi în judeţ, în termen de 24 de ore, din ultimele luni, concomitent cu scăderea ratei de infectare.

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 47 noi cazuri de COVID, din care 20 în Timişoara, iar rata de infectare a ajuns la 1,82 la mia de locuitori, în judeţ, şi la 1,97 în Timişoara.

Duminică erau 219 persoane internate cu coronavirus în spitalele din judeţ, din care 64 în secţiile ATI. S-au înregistrat trei decese.

De la începutul campaniei de imunizare, în judeţ s-au administrat 253.346 de doze de vaccinuri, din care 95.507 pentru rapel. 567 de vaccinuri au fost efectuate în cabinetele medicilor de familie.

Se menţin cele opt focare COVID, cu peste 130 de subiecţi pozitivi.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: PNL

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pentru toti netotii propagandisti penelisti cu echipe de postaci bine inchegate, subiectul carantina este un tabu adevarat. „Nu vrem carantina in balcani” e moto-ul lor. Uite ca Timisoara a dat clasa berbecilor traseisti din partidul unic nou, proaspat vopsit albastru-galben.